Şimdi Ara

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (247. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.566
Cevap
93
Favori
1.046.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 245246247248249
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gece yatarken telefonu sarja koymak sağlıklı mı arkadaşlar? Cihaz %100 olduktan sonra sarj aleti telefonu sarj etmeye devam ediyor mu? Devam ediyorsa ısınır sıkıntı yani. Bilen biri varsa cevaplayabilirse çok mutlu olurum.
  • yeni telefonlarda şarj %100 olduktan sonra telefon şarj almaz böylece şarj aleti de ısınmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefonu hızlı mi şarj edelim yoksa normal mi ayrıca google play hizmetleri %3 5 şarj yiyor normal mi yanı öyle gösteriyor

• ozkan388 O kullanıcısına yanıt
    Gerekmediğince hızlı şarjı kullanma. Batarya'nın ömrü gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonaldTrumpet -- 14 Ağustos 2019; 23:38:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xlarge

yeni telefonlarda şarj %100 olduktan sonra telefon şarj almaz böylece şarj aleti de ısınmaz
    +1

• Sağol kardeşim google play hizmetlerine ne diyorsun %3 5 görünüyor normal mi

• quote:

Orijinalden alıntı: ozkan388

Sağol kardeşim google play hizmetlerine ne diyorsun %3 5 görünüyor normal mi
    Bi fikrim yok dostum. Arkada uygulama güncellemesi yaptığından olabilir.

• ozkan388 O kullanıcısına yanıt
    Ben de internette bunu araştırdım hocam, çoğu yerde bir zararı yok, olsa böyle bir özellik eklenmez yazıyordu. Tek problem aslında hızlı şarj sırasında ısınması telefonun bu yüzden ben normal şarja aldım ama genede ısınıyor.

• saatlerce oyun oynamama rahmen süperrr

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkankuk -- 15 Ağustos 2019; 6:50:59 >

• Oğuzhaan kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardesim

• arkadaşım tam aradığım uygulama çözdüm Allah razı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esenboğa 5 -- 15 Ağustos 2019; 9:50:14 >
  • serkankuk kullanıcısına yanıt
    Tema nedir acaba, paylaşabilir misin.
  • frenze kullanıcısına yanıt

uygulamalardan duvar kağıdı ve temalara gir arama kısmına türk bayrağı yaz bu resimdeki tema çıkacaktır

ücretli temadır !

• merhaba. samsung a50 sahibiyim:

1) telefon wifiye bağlı ve ekranı kilitliyken telefona bildirimler gelmiyor/geç geliyor. (mesajı karşı telefondan atınca tek tik oluyor)

2) açmış olduğum instagram bildirimi 10 dakika sonra tekrar tekrar geliyor. instagramı açınca sağ üstte mesaj bildirim işareti yanıyor yeni mesaj olmamasına rağmen.

3) wifiye bağlı ve spotifydan müzik dinlerken ekranı kilitleyice müzik duruyor.

bu sorunların kaynağı wifi mi yoksa telefon mu arızalı?
  • Bugün başıma gelen şey, akşam telefonu sarja taktım, sabah telefon açılmıyor, garanti servisine gittim ,bi şekilde tuşlardan açtı, elektrik akımla ilgili bi sıkıntı olmuştur cihaz kitlemistir dedi başına böyle bisi gelen var mı? Yada bu konuyla alakalı bilgisi olan

Sonuç telefon normal çalışıo ,sarj %60 olmuş %10 du taktigimda, 5 saniyede açtı arkadaş başına böyle bisi gelenlere umarım yardımcı olur.

• Uygulamaları uyku moduna almışsınız.Spotify de aynısı banada olmuştu.
  • 14092012 kullanıcısına yanıt
    Hayır hiçbirini uyku moduna almadım.
  • Hocam wifi ayarlarına gidin orda uykudayken açık tut seçeneği aktif mi diye bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LacWer -- 15 Ağustos 2019; 17:26:32 >
  • 
Sayfa: önceki 245246247248249
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.