Şimdi Ara

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.558
Cevap
96
Favori
1.034.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • NFC çok önemli değil benim için ama telefon aldım mı min 2 yıl götürüyorum beni ilerde lazım olur mu orası meçhul Şuan kırılan telefonum j7 pro onda bile nfc var arada bi akbilimi nfc ile dolduruyorum mobil uygulama ile baya rahat oluyor. Şöyle birşey var 2800 civarına resmi garantili aldıktan sonra yazılımsal falan sıkıntı çıkarmayacak bişey bulamadım. Sizce ne yapmalıyım alayım mı ?
  • Willian kullanıcısına yanıt
    yok daha bankaya uğrayamadım malesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokay089 G kullanıcısına yanıt
    Ayarlarda pil diye arama yapın bulursunuz

• Arkadaşlar merhaba bende 2 telefon arasında kaldım Lg V30 ve Samsung A50 V30 hakkında bilgisi olan var mı aralarında yaklaşık 200-250 tl fark var
  • Pizzato P kullanıcısına yanıt
    hiç düşünmeden v30
    her açıdan üstün.
    a50 nin ederi 1500TL
  • starless kullanıcısına yanıt
    Hocam zahmet olmazsa hangi açılardan üstün olduğuna örnek verebilir misiniz ?
    Yaw bi abartayın yahu.
    A50 ederi 1500 ise v30un ederi 1700dür. Ayfonun ederi 2300dür.

• Pizzato P kullanıcısına yanıt
    Sırf sağlamlığı yeter.

A50 yandan darbe alarak düştüğünde tuz-buz. Zaten komple plastik kasa. Kullanılan cam gg3 sanırım.Geri kalanı plastik.
    Ses konusuna hiç değinmeye gerek yok.Piyasadaki en kaliteli ses chiplerinden birine sahip v30.
    Arka kamera konusunda v30 ezer geçer.Ön kamerayı bilemiyorum.
    İşlemci diz çöker tövbe eder v30 karşısında.

Daha ne olsun :)

Benim 2300 fiyatına düşmesini beklediğim, düşerse anında alacağım telefondur.
    Pil konusunda da işlemci sayesinde eminim daha iyidir v30.
    Kıyaslama istersenhttps://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/89390-143490/lg-v30-plus_samsung-galaxy-a50/

Konuyu baltalamak için değil, arkadaşa yardımcı olmak için yazdım. A50 de güzel telefon ama ederinin 1000TL üstü fiyattan girdi piyasaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi starless -- 3 Nisan 2019; 22:37:4 >

• Benim külüstür j7 pro yu 350 tl den alıyorlar (ekran kırık). Haftasonu alacağım a50yi taksitle. Kullanan arkadaşlar memnunlar mı telefondan ? (kamera açısından pek beklentim yok oyüzden sıkıntı yok pek)
    Anladım teşekkür ederim
    plastik değil glastik ikincisi drop testleri var youtube da gayette sağlam çıkıyor testlerden, tamam beğenmiyor olabilirsin ama artık abartma istersen karaliyacam diye itici olmaya başladı, link istersen atarım burdan sağlamlığı konusunda, hem beğenmiyorsun hem sürekli burada bi karalama bi karşılaştırma yazmak zorunda değilsin herkez biliyor amiral gemisi telefon olmadığını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 4 Nisan 2019; 9:49:9 >

• quote:

Orijinalden alıntı: starless

Sırf sağlamlığı yeter.

A50 yandan darbe alarak düştüğünde tuz-buz. Zaten komple plastik kasa. Kullanılan cam gg3 sanırım.Geri kalanı plastik.
    Ses konusuna hiç değinmeye gerek yok.Piyasadaki en kaliteli ses chiplerinden birine sahip v30.
    Arka kamera konusunda v30 ezer geçer.Ön kamerayı bilemiyorum.
    İşlemci diz çöker tövbe eder v30 karşısında.

Daha ne olsun :)

Benim 2300 fiyatına düşmesini beklediğim, düşerse anında alacağım telefondur.
    Pil konusunda da işlemci sayesinde eminim daha iyidir v30.
    Kıyaslama istersenhttps://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/89390-143490/lg-v30-plus_samsung-galaxy-a50/

Konuyu baltalamak için değil, arkadaşa yardımcı olmak için yazdım. A50 de güzel telefon ama ederinin 1000TL üstü fiyattan girdi piyasaya.
    V30 beş para etmez sakın almayın uzak durun. A50 v30 u tokatlar. Çalıştığım yerde 2 arkadaşımda var. Batarya performansına gülersiniz. Oyun film ve yoğun kullanımda 1 günü bırakın 4..5 saate pil alaşağı oluyor. Benden size söylemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asus1981 -- 4 Nisan 2019; 11:33:59 >

• cumur C kullanıcısına yanıt
    Glastik nedir hocam. Arkadaşım almış hoşuma gitti şahsen.

• Arkadaşlar a50 tr cihazima hindistan için çıkan son güncellemeyi odin ile kurdum şuan sorun yok parmak izinde söylendiği gibi gelişme var ve kamerada aynı şekilde düzelmiş biraz

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F-138 -- 4 Nisan 2019; 13:54:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HLLBN kullanıcısına yanıt

yıllardır olan ve bilinen bir malzeme hocam telefon dünyasında yeni girdi samsung ile s10e de aynı malzemeden üretilmiştir.

• Arkadaşlar bende uzun kararsızlık sonucunda redmi note 7 nin fiyatının aşırı artması ile aranıza katıldım. 2570tl'ye Hepsiburada dan alışverişini gerçekleştirdim. Bakalım Xiaomi redmi pro dan sonra nasıl gelecek merakla bekliyorum. Ekran, Dolby atmos ve yüksek mah lı pili için aldım. Oyun vs oynamayacağım için a30 m30 gibi bir model de alabilirdim ama almışken düşük nm li CPU olsun dedim. Samsung acaba bu 7904 modelli alt seviye sayılabilecek CPU lu telleri yavaşlatır mı diye düşünmemden ötürü a50 de karar kıldım.

• cumur C kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: defaulticus

Arkadaşlar bende uzun kararsızlık sonucunda redmi note 7 nin fiyatının aşırı artması ile aranıza katıldım. 2570tl'ye Hepsiburada dan alışverişini gerçekleştirdim. Bakalım Xiaomi redmi pro dan sonra nasıl gelecek merakla bekliyorum. Ekran, Dolby atmos ve yüksek mah lı pili için aldım. Oyun vs oynamayacağım için a30 m30 gibi bir model de alabilirdim ama almışken düşük nm li CPU olsun dedim. Samsung acaba bu 7904 modelli alt seviye sayılabilecek CPU lu telleri yavaşlatır mı diye düşünmemden ötürü a50 de karar kıldım.
    Bende redmi note 7 ile arasında kaldım ama arada 450 TL fiyat farkı var siz aşırı artmış diyorsunuz da telefon stoklarda olmadığı için abartılmış fais fiyatlara çıktı geldikten sonra istediğimiz o fiyatlarla yine aramızda görebiliriz fiyatından dolayı redmi yi secicem büyük bir ihtimal a30 yavaş kalır a50 ye bir şey diyemem güzel cihaz 60fps. Vide o da olsaydı iyi olurdu onun haricinde a50 kullanıcılarına birşey soracagim bende eski j5 de bir kişiyi akşam çekerken flaş la ışığı daha iyi alsın diye yakın çekerdim ki resim güzel çıksın diye ama biraz fazla yakın oluyordum çektiğim kişiye uzak olsam ışığı almıyor blur oluyor yakında flasin ışığını aldığı zaman güzel oluyor bu a50de geniş açı nin avantajı olabilir kullanmadığım için bilmiyorum yani 1 metre mesafe ile flaş ışığını daha çok alır ve daha çok obje ye ulaştırır net resimler olabilir oylemi sır bu aklımda ama kullanmadan birşey diyemem ama millet geniş açıdan birşey beklemeyi diyor normal ana kamera tek daha iyi diyorlar geniş açı flasla beraber belki daha iyi olabilir diye düşünüyorum varmı benimle aynı fikirde olan

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.