Şimdi Ara

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (159. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.566
Cevap
93
Favori
1.047.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Telefonun bir kaç resimini gönderebilir misin. İnternet sitesindeki resimler ile telefon üzerinde takılı hali çok farklı oluyor kılıfta
  • Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟
    Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Parmak izi beklediğimden iyi çıktı almayı düşünenler çok dert etmesin. Bana ekran döndürme yavaş geldi nedense .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oğuzhaan -- 7 Haziran 2019; 11:54:11 >
  • Açmadan önce takarsan, şiddetli bir şekilde patlar. Ne boş soru bu ya

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar, ben A50 ile A70 arasında kaldım. Hangisini daha çok önerirsiniz? A70'in A50 göre çok fazla büyük olduğunu, tutmanın biraz zor olduğunu söylüyorlar, bu doğru mu?
  • yasinemrah Y kullanıcısına yanıt
    Kılıfı beğendim. Nereden aldınız? Olur da A50 alırsam bunu da düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 7 Haziran 2019; 18:2:26 >
  • Aliexpress hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-82AD9505E

Arkadaşlar, ben A50 ile A70 arasında kaldım. Hangisini daha çok önerirsiniz? A70'in A50 göre çok fazla büyük olduğunu, tutmanın biraz zor olduğunu söylüyorlar, bu doğru mu?
    Bunu en güzel teknoloji marketlerde kendiniz incelemeniz bana kalırsa 2si arasında devasa fark yok.

• yasinemrah Y kullanıcısına yanıt
    kaç günde geldi hocam ? fiyat ne kadar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zyveli -- 7 Haziran 2019; 19:14:38 >
  • Hocam selamlar. Hindistan rom için bi rehber hazırlar mısınız? Knox sayacı tetikliyor mu bu romu yüklemek. Açıkçası call recorder için hindistan romuna geçmek istiyorum

• 2sinide test ettim a70çok az daha uzun oda 2 3 mm. Eninde nerdeyse 1mm anca büyüktür. a70in ekran kasa oranı a50den daha iyi bence elde tutma açısından ikiside aynı diyebilirim

• arkadaslar son 1 haftadir telefonda aniden bi titreme yani ekran titremesi ve kendi kendine 1 2 sn sayfa atliyor anamenude ..dokunmatikte sorun var galiba 2 3 sn sonra duzeliyor..bu sekilde olan varmi

• quote:

Orijinalden alıntı: zyveli

kaç günde geldi hocam ? fiyat ne kadar?
    Ikitane aldim mate 20 lite ve a50. Kargo dahil 44 tlye aldim ikisini. Paketleme superdi ama 30 gunu buldu gelmesi.

• unLuckyCoder kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba. Knox sayacının tetiklenmesi için custom rom yüklenmesi gerekiyor. Bizim yaptığımız işlem Samsung'un yayınladığı Hindistan için olan orijinal bir rom yüklemek. Bu durumda knox sayacı artmıyor. Arama kaydetme özelliğini sizin için denedim sorunsuz çalışıyor. Odin ile hindistan romuna geçebilirsiniz.

• Arkadaşlar çift dokunmayla ekran açma seçeneği menünün neresinden kapanıyor ? Kapatmak istiyorum menuyu bulamadım.
  • metin06 M kullanıcısına yanıt
    Ayarlar, gelişmiş özellikler, hareketler ve işaretler kısmından kapatabilirsiniz.

• opaksu91 O kullanıcısına yanıt
    Parmağından ekrana ter kir yağ kalınca, ekran titreme yapar.

• BusteID B kullanıcısına yanıt
    A50 vardi. Soyle anlatayim; cok ugrasmaniz lazim gm9 pro ile adam etmek icin. Ben severim oyle isleri(root vb.) derseniz iyi telefon. Ornegin gcam siz kamera cop deniyo. Rootlamadanda gcam kuramiyoruz. Ben daha rootlamaya firsat bulamadim. Kotu degil stock kamera cekimleri, gayet iyi bence. Cogu telefonda oldugu gibi gcam ile telefon kamera performanslari 2-3 sinif atladigindan, onu goren stocka cop diyor dogal olarak. Saf android oldugu icinde samsungun stock arayuzundeki ozellestirmeler aranabilir. Tabi bunlar goreceli isler, dedigim gibi kimisi ugrasmayi sever, kimisi de aldigi gibi kullanmak. Aldigin gibi kullanacaksan kesinlikle samsung

Birde ekrana degineyim, ben sok oldum karti a50 den cikarip gm9 proya takinca, inanilmaz kotu geldi ekran. Tabi bu samsungun renklerle cok fazla oynamasindan dolayi. Hemen alisiyosunuz diger ekrana, 1-2 gun kullanimdan sonra. GM nin ekrani kesinlikle kotu degil, daha dogal sadece. Yinede herturlu samsung ekrani tercih ederim o ayri.

Performans derseniz, fark yok. Fakat gm 9 pro sd islemcili oldugu icin, bircok uygulama daha performansli calisiyo. En azindan bana oyle geldi. Pil performanslarida yakin birbirine. 2 side cok iyi pil konusunda

Son olarakta wifi cekim gucu zayif gm nin. Hic kopma falan yasamadim fakat bariz zayif. Evde yedekte duran redmi 6a var ondan bile zayif wifi cekimi. Dusun redmi 6A, telefoncuya satmaya gotursem uste para ister heralde vitrinimi isgal edecek diye :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evolez -- 8 Haziran 2019; 17:0:13 >

• Arkadaşlar parmak izinde sorun yaşayanlar için tek bir parmak izini üç defa kayıt ettiginiz zaman parmak izi okuyucusu hızlanıyor

• 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.