Şimdi Ara

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.566
Cevap
93
Favori
1.050.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BakimsizTarzan

Yeğene aldım bugün 1999 a note 7. Zamlanmadan alalım bari. Ben de 2360 - 65 kupon - 75 lira bonusa (2220 tl)aldım (a50) n11den 4 gün önce. Ucuzlar diye beklerken sağlam zam yiyecek telefonlar.
    siz hangi n11 satıcısından A50 almıştınız hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhsin_cepelli

Bende siyah telefon ile araniza katıldım. Vodafone bayisinden 2500 TL ye aldım. Enpara içinden de takside böleceğim inşallah. Telefonun yeni fiyatı ben ordayken güncellendi vodafonelar için 3100 oldu 03.05.2019 itibari ile satış fiyatı oymuş. Iphone filan satmıyorlardı yarını bekliyorlarmış
    hocam sen aldığın zamanda 2500tl ye vodafone dan nasıl almıştın, kredi kartıyla tek çekim olduğu için mi 2500 e vermişlerdi?

Enpara sonradan taksitlendirmeye ücret alıyor muydu?
  • quote:

Ben de n11 den cennet elektronik üzerinden aldım 2360 a. Vodafone brightstar garantili. Kendileri Tekirdağ/çerkezköyde vodafone bayi. Her gün fiyatlar aşağı yukarı zıplıyor bir garip.
    nasıl uyguna verebiliyor internette ki satıcılar daha yeni çıkmış bi telefon olduğu için
  • thelordof kullanıcısına yanıt
    Cennetelektro diye bir firma. Vodafone bayisi. Fatura bedeli 2399 lira. Kuponum vardı birde kart bonusu falan filan. 2 tane kılıfla 2300 lira falan harcamış oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BakimsizTarzan -- 9 Mayıs 2019; 19:33:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Cennetelektro diye bir firma. Vodafone bayisi. Fatura bedeli 2399 lira. Kuponum vardı birde kart bonusu falan filan. 2 tane kılıfla 2300 lira falan harcamış oldum
    2400 de gayet iyi, bazı kutularda kvk , genpa, brightstar etiketi olunca da samsung garantili oluyor sanırım di mi hocam biliyor musun?

teknosa- vatan gibi yerde öyle bi etiket yok sanırsam
    Bemim cihazın jelatinin üzerinde brightstar logosu vardı.

Garanti belgesi de bu şekilde.

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟

Yetkili servislerde şu şekilde

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟

• Sonunda Mavi renkli telefonum bugün itibari ile elime ulaştı. Yalnız ben emailime kayıtlı olan numaraları emaili kaydettiğim halde ulaşamadım. Tarif edebilecek var mı?
    Evet ek olarak ekranda parmak izi okuma var :)
  • urun.n11.com
    Samsung Galaxy A50 64gb - Sm-a505f ( Samsung Türkiye Garantili ) - n11.com
    https://urun.n11.com/cep-telefonu/samsung-galaxy-a50-64gb-sm-a505f-samsung-turkiye-garantili-P343190811

2.428 tl suan. Almak isteyenler dusunebilir.

• yasinemrah Y kullanıcısına yanıt
    Son 5 güzel fiyat

• quote:

Bemim cihazın jelatinin üzerinde brightstar logosu vardı.

Garanti belgesi de bu şekilde.

Yetkili servislerde şu şekilde

tamam hocam , yakınıma teknosadan almıştık taksitli şekilde alalım diye(kredili), bizde ki kutunun içindeki de bundan garanti belgesi. Sıkıntı yok :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18

Evet ek olarak ekranda parmak izi okuma var :)
    ekranda olması güzel ama s8 in parmak hızı okumasına göre epey yavaş. Güncellemeyle bir nebze düzelir diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: travellerrr

Sonunda Mavi renkli telefonum bugün itibari ile elime ulaştı. Yalnız ben emailime kayıtlı olan numaraları emaili kaydettiğim halde ulaşamadım. Tarif edebilecek var mı?
    gmail hesabınızı girdiniz mi kurulum sırasında veya sonrasında , google hesabınızı yani ?

ayarlar hesaplardan google kısmına bakın, kişiler işaretli mi diye
  • quote:

Sonunda Mavi renkli telefonum bugün itibari ile elime ulaştı. Yalnız ben emailime kayıtlı olan numaraları emaili kaydettiğim halde ulaşamadım. Tarif edebilecek var mı?
    Yeni telefon ve eski telefon ile aynı wifi ağına bağlanın
    Eski telefon rehberine girin ve herkesi seçin
    Paylaş a basın ve Wifi Direct i seçin
    Diger telefonun wifi ağlarını aradığınız bolumun üst kismindan wifi direct e basin ve ondan da aktif edin.
    2 telefon birbirini gorunce wifi direct ile paylas a basin.
    Diger telefondan kabul edin
    Hayirli olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Kadirdalgic

o zaman sorun başka bir yer de umarım yazilimsaldir

Alıntıları Göster
    En iyisi yüz tanima. Ben oyle yaptim.
    Hem parmak izi acik, hem desen kiliti açik, hem de yuz tanima acik :)

• quote:

Orijinalden alıntı: **EmreBOZKURT**

Yeni telefon ve eski telefon ile aynı wifi ağına bağlanın
    Eski telefon rehberine girin ve herkesi seçin
    Paylaş a basın ve Wifi Direct i seçin
    Diger telefonun wifi ağlarını aradığınız bolumun üst kismindan wifi direct e basin ve ondan da aktif edin.
    2 telefon birbirini gorunce wifi direct ile paylas a basin.
    Diger telefondan kabul edin
    Hayirli olsun

Alıntıları Göster
    Eski telefonum zenfone 2 bozulduğu için yeni telefon aldım. Anakart sorunu çıktı yapmadılar. Yani eski telefondan aktarma yapma gibi bir lüksüm yok. o yüzden emaile kaydettiğim numaraları almam lazım. Teşekkürler yinede .

• quote:

Orijinalden alıntı: thelordof

gmail hesabınızı girdiniz mi kurulum sırasında veya sonrasında , google hesabınızı yani ?

ayarlar hesaplardan google kısmına bakın, kişiler işaretli mi diye

Alıntıları Göster
    evet girdim. Numaralar hotmail hesabında onu da girdim ama bi türlü numaraları göremiyorum. Bir yerlerden ayarlanıyordu ama bulamadım.
  • quote:

evet girdim. Numaralar hotmail hesabında onu da girdim ama bi türlü numaraları göremiyorum. Bir yerlerden ayarlanıyordu ama bulamadım.

Alıntıları Göster
    hocam bilgisayardan girebilme şansınız varsa hotmail hesabınızdan kişilere erişebilirsiniz.
  • quote:

Alıntıları Göster
    valla kendiliğinden algılaması lazım aslında
    Hocam ben s8 i yeni satip buna gectim s8 de telefonun arkasinda parmak izini bulucamda parmagimi koyup acacagim cok uzun isti o yuzden 1 sene boyunca hic kullanmadim. Bu telefonda yuz tanima , parmak izi acik bir de her ihtimal icin desen tamamdir. S8 in sarji illallah ettirmisti.

• 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.