Şimdi Ara

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.566
Cevap
93
Favori
1.050.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de olmaması taraftarıyım. Gayet güzel bir telefon kronik sorunlu olsun istemem. Sorun benim telefona özgüyse ben bu telefonu zaten değiştirtirim. Bu fiyata başka içime sinen bir şey bulacağımı sanmıyorum. Sıkıntısız olsun ki kafamız rahat 2-3 sene kullanalım :)
  • Ben ilk defa gördüm titreme olayını, hiç hoş bir durum değil. Üstelik yazılımsal gibi duruyor. Zaten her güncellemede birşeyleri düzeltip başka şeyleri bozuyorlar.
  • rochendol R kullanıcısına yanıt
    İlk defa gördüm böyle bir şey. Başıma gelmedi hiç. Ama sorun yazılımsal gibi sorun olacağını sanmam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buradakilerin hepsi yeni gördü ama adı çoktan kronik konmuş benimde hiç başıma gelmedi

• Yakınlık sensöründe yaşadığım sorun nedeniyle ankara samsung servisi iade değişim raporu çıkarmış. Kulağıma yaklaştırdığımda sensör sağlıklı çalışmıyor sürekli ekranı kendi açıyordu. Parmağımla da denediğimde yine aynı sorunla karşılaşıyorum telefon ya ekran açmıyor ya da kapatmıyor bence bu konu da kronik olabilir. Telefon servisteysen en az 5 tane a 50 inceledim hepsinde sensör sıkıntısı gözlemledim. Sonuç olarak sensörünüzü kontrol etmenizde yarar var

• rochendol R kullanıcısına yanıt
    Banane kronik desen ne olur sanki benim malımı kotuluyorsun elektronik cihaz illaki sorun çıkar ama göbek adını koymuşsun kronik olacak gibi hayırlısı elektronik işi şans işi

• quote:

Orijinalden alıntı: berhan?

A50 mi kullanıyorsunuz? Eksi yonleri neler abi begenmediginiz ?
    yok kardeşim a50 kullanmıyorum

• Bu titreme sorunu takılan ekran koruyucu ile ilgili olabilir mi titreme sorunu yaşayanlar sökerek test etse daha sağlıklı olabilir

• **EmreBOZKURT** kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı sorun var hep yapmıuor ama ekran kapatıp açınca düzeliyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Titreme bende de oldu. Haftada bir denk geliyor. Ekran parlakligiyla oynadiginiz an ya da guc tusuyla ekrani kapatip acinca duzeliyor. Bu kadar kiside olmasi tesaduf degil bence. Yazilimla duzelir insallah.

• Fiyatına göre kamaerasını sevdim bunun
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfun91

Aynisi kardesimin basina da heldi. Ekran degisimi icin cok.para istiyorlar ne kadara uaptiricagini merak ettim
    Ankara GMK de samsung servisi ekran+pil için 895 tl dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: Kadirdalgic

Bu titreme sorunu takılan ekran koruyucu ile ilgili olabilir mi titreme sorunu yaşayanlar sökerek test etse daha sağlıklı olabilir
    Ekstra koruyucu takmadım ben. Kutudan direk koruyuculu cıktigindan degistirmedim. Lamera kısmı açık sadece. Bunu da çıkarmam hazır kutudan böyle çıkti sonuçta :)

Daha önce kullandigim hicbir tekefonda ekran koruyucu kullanmadim sadece plastik kılıf kullaniyorum. A50 ler kutudan direk korumali ciktigindan ellemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **EmreBOZKURT** -- 9 Mayıs 2019; 17:0:15 >
  • thelordof kullanıcısına yanıt
    A70 in işlemcisi çok daha güçlü. Antutudan 170k alıyor. Fakat gpu tarafı yani oyun performansı sd 660 ın biraz daha iyi hali. Öte yandan hem ön hem arka kamerası daha iyi daha yüksek çözünürlükte. Bunun haricinde çok ciddi fark yok aralarında da 550 lira oynuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: **EmreBOZKURT**

Ekstra koruyucu takmadım ben. Kutudan direk koruyuculu cıktigindan degistirmedim. Lamera kısmı açık sadece. Bunu da çıkarmam hazır kutudan böyle çıkti sonuçta :)

Daha önce kullandigim hicbir tekefonda ekran koruyucu kullanmadim sadece plastik kılıf kullaniyorum. A50 ler kutudan direk korumali ciktigindan ellemedim

Alıntıları Göster
    o zaman sorun başka bir yer de umarım yazilimsaldir

• tamam hocam, ois yoktu di mi onda da

A50 fiyatına göre iyi, o da iyidir sanırım o fiyatlarda
  • thelordof kullanıcısına yanıt
    ois yok, işlemci, ön ve arka kamera olarak daha iyi a70. Tabi a70 ten bir s8 kalitesi beklememek lazım orta segment sonuçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18

ois yok, işlemci, ön ve arka kamera olarak daha iyi a70. Tabi a70 ten bir s8 kalitesi beklememek lazım orta segment sonuçta.
    s8 e göre artısı bataryası ve ekran büyüklüğüdür sanırım :)
  • 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.