Bildirim
Samsung Galaxy A5 Wifi Sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Slm
Bende de a5 var. Wifi ile ilgili hic bir sorun yasamadim. Hatta onceki note 2 den daha hizli baglaniyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
wifi sorununu bende yaşıyordum sorunu düzelttim ama yazılımsal bir sorun var cihazda sanırsam ..
çözüm ise ,;
Security Mode: WPA2-PSK
WPA Encryption: TKIP << burda sadece TKIP seciniz
(TKIP; AES) yada sadece AES te sorun cıkıyor sürekli baglantı kopuyor ......
son testlerde Huawei hg253 modem de Bant Genişliği: 20/40 seçtiğimde AES tede çalıştığını tespit ettim ..
Bant Genişliği: 20/40 seçiniz diğer ayarlar fark etmez....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecotorq -- 7 Mayıs 2015; 13:46:51 > -
Sorun devam ediyor mu
aynı sorun bendeki A5 tede vardı. teli kapatıp ses açma / power / menü tuşuna basar recevorye girip wipe data fac reset / wip cache..... -
hayır arkadaşlar sorun devam etmiyor. o sorun telefondan değilmiş zaten. üzgünüm yanlış bilgi -
Bende 1 ay önce A5 aldım ilk başta wifi baglantisinda sikinti yoktu son 2 gundur ful cekip baglanmasina ragmen bağlantı çok kötü sen nasıl çözdün işi arkadasim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modemsizyekta -- 6 Ağustos 2015; 23:50:15 >
benim a5 2016 da wifi den veri alırken çok yavaş. 10 mb lık programı 1 dk da indiriyor.
sorun modem den mi, telefondan mı kaynaklı?
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefon kilitlendi 119 dakika sonra tekrar deneyin çözüm
- belediyelerden gelen mesajlar nasıl engellenir
- zırrr zil sesi indir
- bu imei numarasının başka cihazlara kopyalandığı tespit edilmiştir
- galeriden fotoğraf silinmiyor
- one ui 8
- s22 ne zaman çıktı
- exynos 1480
- samsung galaxy s serisi
- samsung a15 ne zaman çıktı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X