Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY A5 (2017) [ANA KONU] (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.248
Cevap
30
Favori
169.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DreamRiver

Sanırım yanlış alıntı yaptınız, gerçi alakalı olabilir; ben hindistan romu kurmuştum bir kaç ay öncesinde ve önceki gece geldi güncelleme

evet yanlışlık olmuş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omer90035331

SAMSUNG GALAXY A5 (2017) [ANA KONU]SAMSUNG GALAXY A5 (2017) [ANA KONU]SAMSUNG GALAXY A5 (2017) [ANA KONU]SAMSUNG GALAXY A5 (2017) [ANA KONU]SAMSUNG GALAXY A5 (2017) [ANA KONU]SAMSUNG GALAXY A5 (2017) [ANA KONU]

2.SS'deki açıklamaya ithafen

quote:

Güncellemenin ardından eski sürüme düşürme yapamazsınız çünkü güvenlik ilkesi de güncellemiş olacaktır

Güncellemeden memnun olmayan arkadaşlar telefonlarını rootlayıp "Flashfire" adlı uygulamayla geri dönüş yapabilirler diye düşünüyorum,çünkü bu uygulama bootloader kildini pas geçiyor.Tabii emin olmadığım için ingilizcesi olan bir arkadaş şu konudan bu olayı sorarsa herkes faydalanabilir

https://forum.xda-developers.com/general/paid-software/flashfire-t3075433

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi For Mother Russia -- 3 Ocak 2018; 15:20:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba arkadaşlar annemin a5 2017 de bluetoot kendi kendine aciliyor basina gelen varmi bu durum. Birde kamerada snapchat deki gibi seyler nasil cikiyor tskl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android 7.0.1 nerede?

Benim 7.0 yaziyor

• Bana 27 mb lık güncelleme geldi arada bu kadar fark olması tuhaf

• dostlar ilginç bir arızam var.telefonum geçen hafta durdukyere mavi ekran hatası verdi system updating diyip kısır döngüye girdi sonrasında 4.5g çekmemeye başladı.servise gönderdim güya şebeke hatasını düzeltmişler ama şimdide bırak 4.5gyi şimdide ulaşılamıyorum.fırlatıp atıcam ha telefonu.zamanında lg'de böyle sorun yaşamıştım telefonu sattım bundada aynısı olursa inat uğruna istemeyerek apple'a geçicem
  • Android 7 dede aynı şeyi yaptılar kenya bile aldı performans ve kamera güncellemesini bu olayın kesinlikle samsung türkiye ile alakası var tr de herkes babasının ahırında çalışıyormuş gibi hareket ediyor..

• Paralel ithalat olanlara gelen ufacık güncelleme sonrası güvenlik yaması 1 aralık 2017 ye yükseldi kamera efektlerine sadece mühür eklenmiş, özçekim odağı yok ruslara neden torpil geçiyorlar

• Arkadaslar oz çekim odağı j7 prime de bile var ya dün arkadaşta gördüm

• Merhabalar arkadaşlar ben bu telefonu almak istiyorum ama tereddütlerim var siz bu telefonu önerir misiniz bana ve 1800 tl bütçem var.Takılma,kasma veya ısınma gibi sorunları oluyor mu? Telefonda ağırlıklı olarak müzik dinleyip fotoğraf çekip sosyal medya uygulamalarını kullanacağım ve kamera performansının yeterli bir seviyede olmasını istiyorum. Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim :)
  • Heblood_ H kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle merhaba

Fotoğrafla çok yakından uğraşıyorsanız alabileceğiniz bir telefon değil ben s7 edgeden buna geçmek zorunda kaldım tek artısi bataryası onun dışında standart bi cihaz dün bi döndü benimki ilk defa kapatırken zorlandım telefonu omun dışında ahım şahin donmalar olmuyor ufak tefek menü geçişlerinde web de dolaşırken hissediliyor

• arkadaşlar güncellemeden kamerada arkadakilerin yüzleri bulanık çıkmıyor bütün yüzleri tanıyor onu farkettim örnek fotoğraf atarım fırsatım olunca umarım türkiye romuna da kısa sürede gelir güncelleme
  • Ahmtca kullanıcısına yanıt
    Yanıtladığınız için teşekkür ederim. Orta segment telefonlarda bir süre sonra hafif donmaları normal buluyorum ve kamera konusunda da ön kameraya ağırlık veriyorum genel olarak. Vatanda zenfone 3 ile kıyaslama yaptığımda a5 2017'nin ön kamerası daha iyi gibi geldi, arka kamerada ise zenfone 3 daha önde gözüktü benim açımdan ama öyle büyük farklar yoktu. Fotoğrafları instagram da kullanacağım için yeterli gördüm şahsen ama kullananlardan da bilgi almak istedim :)
  • Arkadaşlar home tuşuna basılı tutunca ekran kapanıyor kilitliyor kendini sizce nedir bu ?

• kapatma tusu + home+ ses kisma yapiyorum Safe mode girmiyor . Bu hata veriyor
    SAMSUNG GALAXY A5 (2017) [ANA KONU]

SAMSUNG GALAXY A5 (2017) [ANA KONU]
  • SAMSUNG GALAXY A5 (2017) [ANA KONU]

Türk Telekom operatörü kullanlar, cihaza VoLte yani HD ses özelliğini aktif etti.
  • Cihazı 10 gündür kullanıyorum bölge desteği gelmesi iyi olmuş

• Merhabalar. Benim cihazımın ön ve arka kemerasıda özellikle arka kamerası bulanık çekim yapıyor. Sorunu nasıl çözebiliriz servise vermek mi gerekiyor Teşekkürler.
  • Kamera güncellemeyle birlikte düzelmiş özellikle ön kamera artık bütün yüzleri tanıyor

• Omer90035331 O kullanıcısına yanıt
    Turkiye romu var bende hala güncelleme yok

• 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.