Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY A5 (2017) [ANA KONU] (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.248
Cevap
30
Favori
169.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam mesaj olarak attım. Adimlari izlemeniz yeterli.

Dun baska bir arkadasin cihazina yukledik (birlesik arap emir..) nugatı akabinde wipe yaptik şarj normal akicilik çok iyi ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Byone

Hocam mesaj olarak attım. Adimlari izlemeniz yeterli.

Dun baska bir arkadasin cihazina yukledik (birlesik arap emir..) nugatı akabinde wipe yaptik şarj normal akicilik çok iyi ..

Banada yollar mısın
  • SuperPunch kullanıcısına yanıt
    Attim hocam

• J7 2016 için nougat yayınlandı, ilgili listede a5 2017 modeli ile aynı tarih görünüyordu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamas -- 12 Eylül 2017; 16:26:54 >
  • J7 2016 serisine güncelleme geldi size hala gelmemiş olması çok ilginç.

• Cift hatli telefon kullanip guncelleme alabilen var mi

• Hayirli olsun hocam :) nasil is ben de anlamadim bize de gelir insallah :) ayni gun verdiler o zaman tr tabanli j7b2016lara

• Merhaba arkadaşlar benim telefonda renk doğruluğu konusunda sıkıntım var mavi filtre kapalı olmasına rağmen özellikle slr makinemde çektiğim ve photoshopla düzenledikten sonra telefona attığım fotoğraflar olduğundan daha sıcak renklerde gözüküyor cihazın kendi kamerası ile çektiğim fotolar normal gibi duruyor bu normal mi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: oski_293

Merhaba arkadaşlar benim telefonda renk doğruluğu konusunda sıkıntım var mavi filtre kapalı olmasına rağmen özellikle slr makinemde çektiğim ve photoshopla düzenledikten sonra telefona attığım fotoğraflar olduğundan daha sıcak renklerde gözüküyor cihazın kendi kamerası ile çektiğim fotolar normal gibi duruyor bu normal mi acaba

Ekran Ayarında Ekran modu var otomatikteyse problem yok problem şu lcd tv macbook yada pc yada başka herhangi telefon %90 lcd olduğu için renk göstermede sınırlı doygunlukta sınırlı sen lcd ekranda oynamalar yapıp amoledde görüntüye bakıyorsun doğal olarak daha doygun ve sıcak renkler görüyorsun..
  • Nougat güncellemesinden sonra S Notes daki notlara hatırlatma ayarı kurulma özelliği gitmiş :( Ya da sadece benimkinde mi böyle??
  • notther kullanıcısına yanıt
    Google keep kullaniyorum on numara tavsiye ederim bi bakin

• arkadaşlar telefonum 1 aydır sürekli kendini yeniden başlatıyor, 2 kere servise gitti, sadece müzik açınca sorun ortadan kalkıyor, bende sessiz ses dosyası yükleyip tekrar moduna alıp kullanıyorum telefonu, varmı böyle bir sorun yaşayan.
  • tnght kullanıcısına yanıt
    Hocam, kullandiginiz bir uygulamadan kaynaklaniyor olabilir mi?

• Ne oldu güncelleme gelecek mi artık?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamdemS

Ne oldu güncelleme gelecek mi artık?

Yarın büyük gün dostum bakalım...
  • SuperPunch kullanıcısına yanıt
    Umarım yine erteleme kararı almazlar.
  • Hocam çokda ümitlenmemek gerek. .

Malum firma olunca, güncelleme bildirimleri bile kadınların özel takvimleri gibi

"bir hafta öncesi, bir hafta sonrası" olabilir yazıyor sonuçta 😁😂😂

• Byone kullanıcısına yanıt
    Böylesine büyük bir markanın amatörce çalışması
  • Büyümek ve marka olmak bu kavramlar Kalite olmayinca anlamini yitiriyor maalesef 😁

• 2016 yi he dedik j lere de verilmis daha verilmezse cok guzel sozler var soylenicek gelmis gecmisten baslanarak guncellemesi degil de uyuz oldum

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.