Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY A5 (2017) [ANA KONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.248
Cevap
30
Favori
169.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mesut8888

Ekrani cok mat,sesi iyi cikmiyor,ön arka kamera kötu demissiniz.Geriye zaten cokda bir sey kalmiyor.

O s6 edgeye göre kıyaslanınca öyle. Yoksa fiyatların bu derece arttığı bir ortamda fiyat performans ürünü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ober kullanıcısına yanıt
    Parmak izinde bir sorun göremedim ben. Ekran kapalıyken tek sefer okuyup açıyor kilidi.

• Arkadaşlar özet geçmiştim ben telefonla ilgili ama bazı arkadaşlar merak etmiş yeniden 1 aylık kullanımımı özetleyeyim sizlere;
    Şimdi telefonu hepsi buradadan 1850 TL'ye almıştım telefon arka kamerası güzel bence ön kamerası da orta düzey çok üst düzey birşey beklemeyin tabi, parmak izi okuyucusu bozuk gibi birşey ilk taratırken bile zar zor taratıyorum bayanlarınkini daha iyi tarıyor hatta sınıfta dalga konusu bile oldu benim haricimde herkezın parmak izini okuyordu:) tabi tarattıktan sonra da şansınıza kalmış ya ilk denemede açılır yada 2.3 denemede yada hiç açılmaz :) ,sonra chrome açıp herhangi adres girmek için klavye açılmasını beklerken orda 2sn gibi bir donma oluyor gerçekten sinir bozucu güncelleme geldi 2gün önce yine düzelmedi şarzı 1-1.5 gün rahat gidiyor arkadaşlar, tavsiye edermisin derseniz bu sorunların olmadığı aynı özelliklerde telefon bulursanız alın veya benim için önemli değil bu sorunlar diyorsanız alın ben yinede tavsiye ederim bu fiyatlara alınabilecek ideal telefonlardan umarım açıklayıcı olmuştur kolay gelsin.

• Parmak izini en çok şikayet edenlerden biriydim arkadaşlar ama güncelleme sonrası dediğim gibi sıkıntı kalmamış gözüküyor. Normalde tek parmağımı tanımasına razıyken 4 parmağımı tanıttım ve hepsini tek seferde tanıyor. Aşağıda kendi çektiğim videoyu ekledim.

https://www.youtube.com/watch?v=TPWmo5nlnxQ&feature=youtu.be
  • parmak izinizi en çok kullanacağınız pratik yönlere göre ayarlayın.. ben öyle yaptım hicbir sorun yaşamıyorum.. açmadığı durumlar çok nadir.. izi tanıtmada ne kadar iyi yaparsanız yani telefona ne kadar iyi öğretirseniz o kadar iyi cevap veriyor..

3 adet iz tanitma var, hepsini de en sık kullandığınız parmaklarla doldurun bir daha sorun yaşamazsınız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetz84 -- 13 Mayıs 2017; 15:52:30 >
  • Telefonu dün siparis verdim,bugün elime ulasti.Simdilik iyi.

• hayırlı olsun güle güle kullanın. Deneyimlerinizi buradan paylaşabilirsiniz..

• Vatan Computer den aldığım telefon sağ üst köşesi ezik geldi,pazartesi geri göndereceğim :(

• quote:

Orijinalden alıntı: meohamza

Vatan Computer den aldığım telefon sağ üst köşesi ezik geldi,pazartesi geri göndereceğim :(

Kutunun dise tarafında bir eziklik varmı?😮

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bu cihazin dous modelini kullanan var mı?

• Arkadaşlar Samsung Galaxy A5 2017 telefonu kullandıkça maalesef sorunları ve sıkıntıları bir bir ortaya çıkmaktadır.

Bildiğiniz üzere çok hassas olmayan, sorunlu çalışan ve sıkıntılı olan Parmak İzi Okuyucusundan sonra, bugün de Selfie kamerasının çok kötü olduğunu fark ettim.

Bu telefonun ön kamerası Selfie çekimlerde sadece Selfie çekimini yapan kişinin yüzüne odaklanmakta, arka plandaki yüzlere odaklanmayarak hepsini FLU-BULANIK göstermekte ve çekim yapmaktadır.
    Ve ne yaparsanız yapın çekim esnasında arka taraftakilerin yüzleri netleşmemektedir. Yani bu ön kameranın Selfie çekimi ile hiçbir alakası bulunmamaktadır.

1.850 TL gibi yüksek paralar vererek satın aldığımız böyle bir telefona böyle kötü çekim yapan Selfie ön kamera konulması bizlere yapılan en büyük HAKSIZLIKTIR. Ve bu telefonun en büyük gizli AYIBIDIR.

Sonuç olarak ; A5 2017 telefonun Selfi-Ön Kamerası tek kelime ile BERBATTIR..

Günümüzde artık Selfie çekimi bir ihtiyaç olduğundan bu telefonu - A5 2017' yi Selfie çekimi için de alır ve kullanırım düşüncesinde olan arkadaşlar kesinlikle bu telefonu ALMASINLAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ober -- 14 Mayıs 2017; 16:2:53 >

• ozkan3411 O kullanıcısına yanıt
    Özkan arkadaşım selamlar. Evet bizde de maalesef aynısı olmaktadır.

Ön Selfie kamera ile çekim yaptığımızda söylediğiniz gibi kamera sadece çekim yapan kişinin yüzüne odaklanmakta, arka plandaki her şey FLU-BULANIK kalmakta ve kamera maalesef bu şekilde çekmektedir. Yani ön kamera ne yazık ki Selfie kamerası özelliği taşımamaktadır. Bu da Samsung'un Galaxy A5 2017 deki en büyük eksikliği ve bizlere yapılmış olduğu en büyük haksızlığıdır.

Sonuçta bu paraları hiç hak etmeyen sözde yeni 2017 serisi bir telefondur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ober -- 14 Mayıs 2017; 16:3:32 >
  • Telefonu dün aldım.Ilk izlenimlerim bu telefonu almak için acele etmeyin.Telefonun ekranında algılama sorunu var.Bazen geç algılarken bazende tuhaf bir şekilde arka arkaya algılamaya ve saçmalamaya başlıyor.Parmak okuma sıkıntılı ama aynı parmağınızı 3 defa okutursaniz sorunu bir parça azaltiyorsunuz.Baska bir sorunda j7 2016 da yağ gibi akan uygulamalar bu telefonda kasıyor.Hemde öyle böyle değil..Daha önceki telefonum j7 2016 da yaşamadığım problemleri bu telefonda yaşıyorum şuan için.Sadece sarji iyi gidiyor diye bu telefon alinmaz.Eger güncellemeyle bu sorunları çözmezlerse 3 ay kullanır sattarim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesut8888 -- 14 Mayıs 2017; 14:56:39 >
  • Arkadaşlar chrome ilk girdiğimde hızlıca yazmaya başladığımda benle birlikte harfler gelmiyor yazdığım harfleri algilamis oluyor ama 2 saniye geç geliyor kelime telefon kasmış gibi. Bu sorun guncellemeden önce yoktu dedikleri gibi samsung güncellemeyle cihazları yavaşlatıyor mu?

• Vay arkadaş donanım sabit, yazilim sabit ama yaşananlar türlü türlü.....

Samsung Members üzerinden sürekli sisteme mesaj atarak hataları belirtin... Samsung Members uygulaması ürünler hakkinda bilgi ve hata toplamak icin var bunu mutlaka kullanın....

Samsung sorunları dinleyip çözmek için boyle bir yontem kullanıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetz84

Vay arkadaş donanım sabit, yazilim sabit ama yaşananlar türlü türlü.....

Samsung Members üzerinden sürekli sisteme mesaj atarak hataları belirtin... Samsung Members uygulaması ürünler hakkinda bilgi ve hata toplamak icin var bunu mutlaka kullanın....

Samsung sorunları dinleyip çözmek için boyle bir yontem kullanıyor...

Bu telefonun yazılımı ne yaziki tasarımı kadar iyi değil.Tek umut nougat güncellemesi,oda çare olmazsa "yolcudur abbas bağlasan durmaz"

• telefonun teknosa vatandaki fiyatı borsa gibi. günlük değişiyor. bir bakıyorsunuz 2200den satıyorlar bir bakıyorsunuz 1870 ten satıyorlar. hepsiburadaki sabit gerçi ama bu kadar fiyatla oynamaları gerçekten ilginç. babam kullansın diye vatandan sipariş geçtim. umarım memnun kalır s4 ten sonra.
  • Samsung bayiinde 1800 tl ye satılıyor.

********1Yıl Boyunca da bir Sinema bileti alana bir bilet de hediye***********

araştırın bu daha avantajlı olabilir.
  • Donma sorununun klavyeden kaynaklı olduğunu fark ettim. Google klavyeyi yükleyerek bu sorundan kurtuldum. Şimdilik başka sıkıntım kalmadı.
  • Arkadaşlar iyi günler. Spigen.com.tr'den yapacağınız alışverişlerinizi %30 indirim ile yapabilirim. Mesaj atabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.