Şimdi Ara

Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu] (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.786
Cevap
150
Favori
282.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 haftadır a34 kullanıyorum. 5 yıldır kullandığım iphone 7 den geçtim. Giriş-orta seviye bir cihaz olmasına rağmen memnunum açıkçası. Ancak şöyle bir problem var ki. Cihazın wifi ağ gücü zayıf mıdır nedir anlamadım. sürekli tık tık ağ çizgileri oynuyor. Ağ ayarlarını sıfırladım bir değişim olmadı. iphone 7 de de sol alt kısmı elimle falan kapatınca zayıflıyordu ağ. Bunda elimle aşağı yukarı yapınca bile zayıflıyor. Yani bu durum benim için problem açıkçası. Youtube da video izlerken donmalar falan oluyor. İnternet hız testi yaptım iphone 7 de ping 14 iken A34 de 34 çıktı. download ve uploud hemen hemen aynı sonucu verdi. Biraz bakındım bu sorunu yaşayanları gördüm. Ağ ayarlarını sıfırlamayı öneriyorlar ama dediğim gibi işe yaramadı. Başka önerisi olan varsa çok iyi olur. Şu sorun olmasa cihaz cidden işimi görüyor.

• Ön ve arka kamerasını pekte beğenmedim. Çok fazla gren ve karıncalanma var. iPhone 6 ayarında bir kamerası var. İşin açıkçası 200-250 Euro seviyesindeki diğer telefonların halini bilmediğim için kıyaslayamıyorum. Ama muhtemelen diğerleri de bu seviyededir. Geriye kalan konularda iş görüyor. İşlemcisi çok iyi. Yani dizi izlersin, film izlersin, müzik dinlersin, Android auto açarsın, sosyal medyada takılırsın yıllarca işini görür. Pilini henüz test etmedim. Ama akıcılığına bayıldım.

• arda dağlı A kullanıcısına yanıt

enteresan ama evet var böyle bir durum.

avuç içiniz (ayanız) telefona temas etmeyecek, boşluk kalacak pozisyonda yani parmak uçlarınızla tutarsanız sinyal yükseliyor.

• aynen tam olarak durum böyle , ben de bunu telefonu yemek yaparken tezgahta serbest bıraktığımda canlı yayınlarda donmalar azalınca farkettim . Koruma kılıfının içeriği ne kadar önemli bilmiyorum ama telefonu sarar şekilde tutunca çekimi azalıyor .

• CavaLieR-G kullanıcısına yanıt
    Sanırım aynı sorun M23 modelinde de var. Silikon standart işporta malı kılıf ile denemiştim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

tuhaf ama , s7edge'i 6 sene çinden aldığım en dandik 360 derece ön arka full kapalı silikon ile kullanmıştım , çekim gücünde bir kayıp olmuyordu . Eşimde m20 var , onda bi problem olmuyor dandik silikon kılıfla

• CavaLieR-G kullanıcısına yanıt
    A7 2018 ve S4-S5'de de böyle bir kayıp yok aynı şekilde. Benim de eklemek istediğim modeller olsun sizinkilere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 6 Aralık 2023; 15:19:23 >
  • şimdi denedim. mavi işaretli kısmı elle kapayınca çekimde düşme oluyor. onun dışında olmuyor. üst yarısını elle kavrayınca oluyor, alt yarısını kaplayınca olmuyor. işaretli yeri kapaması lazım elin. çentik yarısı kadar yer işaretli iki kısımda, 1 diş düşüyor.

Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu]
  • büdünün kaşı kullanıcısına yanıt
    Anten o bölgede konumlandırılmış olabilir hocam. Emin olmak için teardown videolarına bakmak lazım. Yalnız şu bir gerçek ki eski modellerin çekim gücü şimdikleri tokatlıyor çoğu modelde.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    çünkü sar konusuna AB sağlam yaptırımlar uygulamaya başladı, şimdi ki telefonlar da çekim gücünün az olmasının bir sebebi de bu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu cihazın ekranı gerçekten 120 hz mi. Benim eski lg g7 thinq 60 hz imiş. Ama ekran 60 hz için gayet akıcı idi. Fakat bu A34 ün ekranı 120 hz den 60 çekince hiç te 60 hz gibiymiş gibi olmuyor,.acayip yavaşlıyor animasyonlar geçişler filan. Lg g7 nin 60 hz ile bunun 120 hz aynı resmen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • büdünün kaşı kullanıcısına yanıt

Hocam evet o bölgeyi bende tespit ettim hatta o bölgeyi komple kapatınca tek çizgiye düşüyor. Cihazın arkasında yine sol üst tarafta parmaklarım dahi gelse bir çizgi düşüyor. Bir de cihazı tutuş şeklimin değişmemesine rağmen yatakta sağ sola dönünce bile azalıyor. Yani neredeyse sürekli bir değişkenlik içinde ağ gücü. Bu yüzden tam tutarlı bir kullanım senaryosu bulamıyorum . Şu sorun 3 sene öncenin giriş seviyesi telefonlarında yok. Açıkçası ben bu sorunun sektör genelinde yok olduğunu düşünüyordum. Fazladan 2 tane işlevsiz kamera koymak yerine olması gerektiği gibi çekim gücü sağlasınlar telefonlarda.

Artık yeni bir telefon alırken mutlaka gidip, manyak gibi telefonun orasını burasını mıncıklayacağım . :)))

• Geliyor...

Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Telefonun içinde birsuru Samsung uygulamaları var bunlardan gereksiz olup silinmesinde mahsur olmayan uygulamalar varmış arkadaşlar?

• bluemet kullanıcısına yanıt

Silinebilen bütün uygulamaları silebilirsiniz bir sorun olmaz. Zaten sistem uygulamalarının silinmesine izin vermiyor telefon. Yerine ikame uygulama bulursanız, pasif hale getirebilirsiniz.

• BorazanPower kullanıcısına yanıt

Gelmekte olan 🤣

• BorazanPower kullanıcısına yanıt

2 aydır bizimkini öteliyorlar

23 kasımda avrupada çoğu ülkeye oneui6 verildi

aradan 2 hafta geçmiş

normalde çoktan gelmesi lazım buraya ama

muhtemelen kullanıcı deneyimlerine göre şikayetler çok fazla

başları daha fazla ağrımasın diye iyice geciktiriyorlar

• Uygulamaya parmak izi atamak için sanırım güvenli klasör şart. Samsung pass o işe yaramıyor. Atıyorum bankacılık uygulamalarına parmak izi atayabiliyordum xiaomi de uygulama kilidi olarak geçiyordu.

Playden program indirmek istemedim guvenemedim.

Güvenli klasör aynı uygulamaların kopyasını olusturuyor klasorun ıcıne sonradan çaktım olayı baktım google play devre dısı bıraktıgım uygulamaları guncellemek ıstıyor :) Sonra tekrardan ugrastım devre dısı bırakmak ıcın

Uygulama kilidi çok daha rahattı ve daha basit. 3 4 sene ara verınce samsunga alısmaya calısıyorum

• Hem A53'ü hem de A34'ü kullanmış birisi olarak Dxomark skorlarına göre A34, A53'ten daha iyi bir skor almış. Fakat bana göre A53 hem ön hem de arka kamerada A34'ten daha iyi. Grenlenme çok fazla geldi bana. Sizin düşünceleriniz nelerdir?

• brkbskc kullanıcısına yanıt

aynen bende tek xaomiden bu özelliği arıyorum. güvenli klasör kullanışsız geldi bana. applock indirdim mecburen. uygulama desteği olanları tek tek açıyorum uygulamalardan. olmayan için mecbur applock tarzı uygulama kullanıyorum. çok denedim ama hepsi aynı gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi büdünün kaşı -- 7 Aralık 2023; 19:3:19 >
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.