Şimdi Ara

Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu] (166. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.591
Cevap
152
Favori
265.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Night Hawk kullanıcısına yanıt

    Kilit ekranındayken ekrandaki boşluğa basılı tut kilit ekranı düzenleme açılacak sonrasında saate dokun saat stilini ve aşağıdan saatin rengini ayarlayabilirsin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • One UI 6.0 geldiğinde de aynısı olmuştu. Daha sonra ufak bir güncelleme yayınlayıp çözmüşlerdi. Şimdi 6.1'le yine aynı problem yaşanıyor. Daha önce çözülen bir şeyi nasıl bozabiliyorlar acaba? O kod satırına dokunma arkadaş belli ki çözmüşsün işte.
    Şaka bir yana küçük bir ayrıntı ama benim gibi karanlık mod sevdalıları için biraz moral bozucu olabiliyor. Hele ki çoğu zaman düşük ışık bir ortamda telefonla uğraşan biriyseniz. Mesela şu an odanın ışığı kapalı, perde açık dışarıdan gelen o ufak loş ışıkta oturuyorum. Genelde de böyle takılıyorum zaten akşamları.

    "Ee bu kadar anlattın neymiş bu sorun yiğidim" diyenler için video ekliyorum.
    Uygulamaları açarken açılma animasyonunun beyaz olması. Evet anlık bir hareket ama karanlık bir odada göz yoruyor yahu. Telefon daima karanlık modda. Telefona gömülü gelenler ve benim yüklediklerim bütün uygulamalarda (destekleyenler tabii) karanlık mod açık. Ama gelin görün ki bu beyaz açılma animasyonu gerçekten sinir bozucu bir şey ya. Umarım kısa zamanda bir güncellemeyle çözülür.










    Edit: Bu mesajı yazdıktan sonra telefonu yeniden başlattım, düzeldi. Yani artık açılma animasyonu beyaz değil siyah. Benim gibi karanlıkmodsevdalısıgillere duyrulur: Eğer siz de böyle bir sorunla karşılaştıysanız telefonu bir yeniden başlatın düzelebilir.

    Tekrar edit: Sanırım daha önce forumda konuşulmuştu ama tam hatırlamıyorum mesajları bulamadım. Şöyle ki: Wi-Fi ağlarını önyüzde yazılımsal olarak kısıtlıyorlar gibi bir şeydi. Dediğim gibi detayları tam hatırlamıyorum.
    En iyisi şöyle anlatayım:
    Şimdi benim router birçoğumuzunki gibi 2.4GHz ve 5GHz olmak üzere çift bant yayın yapıyor. Bu A34 denen cihaz kimi zaman 5GHz'i görmüyordu. Ama görmemesinin imkanı yok çünkü router ile telefon arasında 2 metre bile yok. Arada hiçbir engelleyici unsur yok. Ama gelin görün ki 5GHz görünmüyordu. Hatta o kadar tutarsızdı ki bazen de aynı noktadan 2.4'ü görmüyordu. Bundan önce S7 Edge kullanıyordum ve o cihaz en son hangisine bağlandıysa açar açmaz direkt ona bağlanıyordu. Yine aynı noktada. Tabii S7 Edge birine bağlanıp diğerini göstermemezlik etmiyordu, diğerini de gösteriyordu. Bu A34 efendi, sanırım kullanıcısına sinir krizleri geçirtmek için bazen birine bağlanıyordu bazen diğerine. Bazen en son bağlandığına bağlanıyordu bazen bağlanmıyordu. Bu esnada Wi-Fi'ı defalarca açıp kapatıyordum. Görmek istemedi mi görmüyordu 5GHz'i. Bazen de dediğim gibi 2.4'ü görmüyordu mesela.Aşırı aşırı aşırı tutarsız bir deneyim sunuyordu yani.

    Bu durum forumdaşların da dikkatini çekmiş olacak ki burada da tartışılmıştı diye hatırlıyorum ama dediğim gibi detayları pek anımsayamadım şu an. Bir vatandaş 3. parti bir uygulama indirip test etmiş sanırım. Çünkü şuna benzer bir mesaj okuduğumu hatırlıyor gibiyim: "Aslında sinyali görüyor ama yazılımsal olarak kısıtlamışlar, bu sebeple de önyüzde gösterilmiyor"

    Çok şükür ki 6.1'le beraber sanırım bu saçmalığa da son vermişler. Çünkü az önce Wi-Fi'ı hızlı hızlı kapatıp açmak suretiyle test ettim biraz. Tıpkı S7 Edge'de olduğu gibi en son bağlandığına bağlandı. Ve şükürler olsun ki diğerini de gösterdi.

    @programmer_onur hocam siz mi denemiştiniz bu Wi-Fi meselesini hatırlıyor musunuz böyle bir şey?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dejuf -- 22 Mayıs 2024; 21:48:1 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Dejuf D kullanıcısına yanıt
    Evet hocam, ben dile getirmiştim. Forumdan bir arkadaş da sağolsun yardımcı olmuştu istişare yaparak. Nearby Networks kısmında 5 Ghz sinyalini çatır çatır aldığı görülmesine rağmen Wifi bağlanma ekranında aynı Wifi ağı görünmüyordu. RSSI değeri ile ilgili yazılımsal bir filtrasyon olduğuna emindim. Hatırladığım kadarıyla (değişmiş olabilir) en son One UI 6 ile INTELLIGENT WIFI > CONNECTIVITY LABS menüsündeki bir yerde "daha fazla ağ göster" sliderını en sağa çekme olanağı getirilmişti ancak elimdeki A34 cihazı aktif olarak fazla kullanmadığımdan bizzat deneyemedim, S23'de falan işe yarıyordu örneğin. 6.1'den önce 6.0'da gelen bir özellikti. Hatırladıklarım bunlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 22 Mayıs 2024; 22:35:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 aydır Xiaomi Mi 11T kullanıyorum. 5 ay kullandığım A34 kenarda duruyor halen. Satmaya da kıyamıyorum A34 ü, belki ileride tekrar kullanırım diye. A34 yerine S23Fe almıştım ama pil mevzusunda çok iyi bahsetmedikleri için direkt hanıma verdim. Mi 11T yurtdışı ve iki yıldan beri hanım kullanıyordu. Mi 11T de seri cihaz ve kamerası bariz A34 den iyi ama arada A34 ü de özlemiyor değilim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakteristik61 -- 22 Mayıs 2024; 22:12:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Hocam bu "daha fazla ağ göster" seçeneğini yeni öğreniyorum ya ahahaha
    En sağa getirdim bir baktım mahalledeki bütün ağları gösteriyor mübarek. Daha önceden bilseydim bu kadar sinir olmazdım. Zaten 6.1'le beraber seçenek en sağda değil de ortadayken de gayet güzel gösteriyor ağları. Demek ki yazılımsal kısıtlama bir nebze de olsa kaldırılmış sanırım.
    Neyse hocam teşekkür ederim, sayenizde yeni bir şey daha öğrenmiş oldum. İyi forumlar dilerim. ✌️

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • karakteristik61 kullanıcısına yanıt

    Bir sürü xioami cihaz kullandım. Samsung arayüzünün yanından bile geçemiyor ya. Donanım ne kadar iyi olursa olsun yazılım sınıfta kalıyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ses odağı tuşu hızlı ayarlara gelmiş, ismi de mikrofon modu olmuş


    Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eP_362 kullanıcısına yanıt

    Evet evet ben de dün mesajı yazdıktan kısa bir süre sonra fark ettim ismi de değişmiş mikrofon modu olmuş galiba 😉


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eP_362 kullanıcısına yanıt
    Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar yeni guncelleme ile daha once bahsettigim klavyede yazim hatalarina yol acan dokunmatik hassasiyeti sorunu bayağı iyileşmiş. Halen mukemmel değil ama bayağı iyilestirmisler. Zaten *#2663# ile girdiginiz TSP firmware guncellenmis sayı olarak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an telefonumda 6.0 güncellemesi mevcut. 6.1 için telefon üzerinden güncellemeyi seçtiğimde dosya boyutu 2GB, PC ye bağlayıp Smart Switch ile işlem yapmak istediğimde ise 7GB gözüküyor. Bu neden böyle?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hera09 -- 23 Mayıs 2024; 17:43:27 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hera09 kullanıcısına yanıt

    smart switch bütün sistemi indirip yükleme yapıyor.

  • mrrococo M kullanıcısına yanıt

    Özelliği bir kere açınca tüm görüşmeler için hep açık kalıyor. Gürültü ve rüzgarlı ortamlarda sesin daha temiz gitmesini sağlıyor, ayrıca ahizenin sesini artırıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • b9y7e4 B kullanıcısına yanıt
    O zaman Smart Switch ile yüklemenin gereği yok sanırım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Güncellemeden sonra benim gibi şarj sorunu yaşayan var mı?
    Ben telefonu kapatıp şarj ediyorum sürekli...güncellemeden önce gayet hızlı şarj ediyordum şimdi çok yavaşladı geç doluyor...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meritokrasi kullanıcısına yanıt
    Varsayılan olarak bunun açık kalmasini istiyordum tercihe göre, çok iyi olmus bu güncelleme.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aod ışığı azaldı bildirim geldiğinde az ışık oluyor..nerden açarız vardı eskiden hatırlıyorum ama bulamadım..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • macotti kullanıcısına yanıt

    Erişilebilirlik/gelişmiş ayarlar/ışıklı bildirim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meritokrasi kullanıcısına yanıt
    Deniyorum.. eyvallah..aradığım bu değilmiş aod da ışığı bi kerede olmuştu yapmıştım bulamdım.bildirim geldiğinde ekran karanlık kalıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macotti -- 23 Mayıs 2024; 22:10:51 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.