a34 yerine a24 almak mantıklı olmaz. telefonda dac çipi olmadığı için alacağın dönüştürücüde dac çipi olmalı. amazonda ugreen modeli var kargosu vergisi ile 450tl bir şey ediyor. kablonun da pile zararı olmaz. kullandığın jbl kulaklığın aynısı bende de var. güzel kulaklık aslında ama kablosuz rahatlığı da ayrı bir şey. ben anker r50i aldım, ses kalitesi fena değil. telefonda iken kablolarla uğraşmıyorum. adaptör ve kablo kaliteli ise şarj sorunu olmaz kullanabilirsin < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b9y7e4 -- 4 Şubat 2024; 9:26:8 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu] (129. sayfa)

-
-
Adguard uygulamasini indirdim. Sanki böyle olacak gibi. Teşekkür ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Samsung EO-IC100B Type C
-
Cevap içi teşekkürler hocam. İade ve değişim olmuyormuş zaten. Artık mecbur kullanacağım. Şimdilik dönüştürücü ile kullanmayı deneyeyim ileri doğru Bluetooth kulaklık da alırım belki. Şu linkteki dönüştürücü uyuyor anladığım kadarıyla.
https://www.amazon.com.tr/UGREEN-USB-Adapt%c3%b6r%c3%bc-Galaxy-MacBook/dp/B082WG5VTK?th=1
-
evet, uyumludur
-
Type-c kulaklık ya da kablosuz kulaklık alın sorun çözülsün bence.
-
Android 14 te misiniz? Ben de intellegent wifi sürümü 5 görünüyor.
Evet. Tüm güncellemeler yüklü bende.
-
NFC ile ödeme bazen çalışıyor, bazen çalışmıyor.
Aktif olarak nfc'yi kullanan biriyim,yaşadığınız sorun POS cihazlarından kaynaklıquote:
Orijinalden alıntı: Rasyonel teletabiNFC ile ödeme bazen çalışıyor, bazen çalışmıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
S20 fe den a34 e gecen arkadas varsa gorusunuzu rica edebilir miyim ? Kamera konusunda tatmin eder mi a34
Ben geçtim,quote:
Orijinalden alıntı: lugalzagizi
S20 fe den a34 e gecen arkadas varsa gorusunuzu rica edebilir miyim ? Kamera konusunda tatmin eder mi a34
A34 şarj konusunda çok daha iyi
A34 de ekran parlaklığı daha iyi
A34'dün hoparlörü çok daha kaliteli ses veriyor.
A34 ısınmıyor ,s20 fe ısınıyordu
S20 fe de kamera daha iyi
S20 fenin elde tutuş hissiyatı daha iyi
Hız ve akıcılık olarak bi fark görmedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajf39 -- 7 Şubat 2024; 12:40:43 >
+ olarak 20fe wireless charge mevcut
Arkadaşlar bu telefonun ön kamerası iyi mi acaba en azından idare eder mi? Redmi note 8 pro kullanıyorum. Bembeyaz, pudralı çekiyor beni. Ön kamerası facia resmen. Bu telefon Bi kaç gün içinde almayı düşünüyorum.
-
A34 telefonda belli kişilerden mesaj gelince ana ekranda bildirim filan görmek istemiyorum, bunu nasıl yapabilirim? Kişiyi seçip "silent" ı seçiyorum ama ekranda hala mesaj geldi bildirimi geliyor.
Merhaba arkadaşlar,
Bugün bi arkadaşım instagram üzerinden bir link gönderdi bana.
Tr1.turkishnews24.com diye bi sitenin linki. Linke tıklanyınca bi haber açıldı. Haberde hürriyetin ama sayfa sanki imaj sayfası gibi hiç bi işlem yaptırmıyor sadece aşağı yukarı kaydırıyor sayfayı.
Ben baya kıllandım, karspersky, dr.web bide bu playstoredaki play protecktten baktırdım telefonda bir şey çıkmadı.
Bir şey yapmama gerek var mı sizce?
Telefonun kendi virüs programı var oda bilirdi olsa çıkardı sanırım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X