Sevindim sizin adınıza. Henüz 4 gün oldu ama ben de redmi note 11 den çok memnunum. Demekki kişinin beklentilerine göre değişiyor. Redmi Note 11'in a33 5g'den geri kalan tek yanı kamera, gerçekten kullandığım en kötü kameralı telefon olabilir ancak bu benim için ciddi bir sorun değil. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy A33 Ana Konu (14. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
güle güle kullanın hocam. kamera benim için de çok ön planda değil ama akıcılık çok önemli ekranda. rn9 pro nedense çok kasıyordu anlamadığım bir şekilde..
-
İyigünler 5g nasıl kapatılıyor telefonda. Ayrıca pil sorununa cözüm bulabildinizmi. Kullanmayınca iyi gidiyor ama kullandigimizda görüntülü aramalarda falan şarj hızli bitiyor gibi 5g kapatinca süre uziyor denmis nasıl ve nereden kapatabilirz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Samsung'un diğer modellerinde de pil şikayeti çok hele s serisi tam bir fiyasko 25 lira para ver telefon max. 25w hızlı şarjı desteklesin pilin çabuk bitsin akıl karı değil ben bir daha samsung almamaya karar verdim.
-
Bu telefonda 5g yi nasıl kapatabiliriz
5g'yi kapatmanın tek yolu güç tasarrufu modunu açmak,açılınca ekran 60hz oluyor.Ayarlarda Pil>Güç tasarrufu
-
Arkadaşlar a33'ün instagram akıcılığı nasıl? Mesela 1 haftadır iphone 6s plus'a geçtim. Instagramdaki akıcılığına hayran kaldım. Işık hızında story paylaşabiliyorsunuz örneğin. Bu bakımdan a33'ü kıyaslayabilecek olan var mı? Özellikle öncesinde zaten ios kullanıcısı olanlar. Teşekkürler.
-
always on display nasıl olmaz ama ya.. samsung neyin kafasını yaşıyor
-
2000 liralık GM'de bile var. Sırf bu sebepten değiştirmek istiyorum.
gerçekten ayıp ama yaptıkları.. sen 8 9 bine telefon sat aod özelliği olmasın. gelen bidirimlerde de uyanmıyor telefon. bir firmanın bir tarafını bu kadar kaldırmanın sonucu işte budur. en iyisi satmak ve bir daha bulaşmamak samsung'a
-
Arkadaşlar telefonun genel akıcılık ve bildirimde uyanma gibi durumları nasıl? iphone 7'den geçmeyi planlıyorum. Bütçe 8-9 bin TL civarı ve Android olursa A33/M33 gibi cihazları alabilirim ancak. Oyun oynayan birisi değilim, sosyal medya eh işte.
Ne dersiniz?
-
AOD yok bu telefonda. Arama ve mesajda uyanıyor sadece.
Mail, uygulama veya sosyal medya bildirimlerinde ekran tamamen açılıp bildirimi göstermiyor mu?
-
Ben telefonu 2 hafta önce sattım memnun olmadığımdan ama 1 aylık kullanım deneyimimle sorunuzu cevaplayayım. Dışarıdan bir uygulama kullanmazsanız bildirimler ekranı yakmıyor, bana göre skandal bir eksik bu. Genel akıcılık bence kötüydü. Ekranında donanımsal olarak olmasına rağmen AOD vermemişler telefona. Parasının cihazı değil, başka modellere yonelmenizi şiddetle tavsiye ederim
Gostermiyordu en son, bir güncelleme gelip durum degismediyse ki sanmıyorum. Ancak Google Play'de bunu yapmasını sağlayan uygulamalar var. Bildirim geldiğinde ekrana dokunmadan okuyabilmek için uygulama indirip o uygulamaya da tonla izin vermek ne kadar içinize siner bilmem. Dediğim gibi cihaz başarısız.
Ciddi misiniz ya? Bu kadar saçma bir durum nasıl olabilir acayip inanılmaz geliyor şu an bana. Telefonu kullananlar herhangi bir uygulamadan bildirim gelince nasıl haberdar oluyor peki? Örneğin mail gelince veya bir uygulamadan bildirim gelince falan.
Görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim bu arada.
-
Hocam bildirim sesi geliyor sen de ekran kilidini açıp ne geldi diye bakıyorsun, durum bu yeni. Rica ederim.
A33 alacaktım tesadüfen sürekli açık ekran olmadığını öğrendim,benim olmazsa olmazımdır.Bu yüzden A32 aldımquote:
Orijinalden alıntı: dogan_22Ben telefonu 2 hafta önce sattım memnun olmadığımdan ama 1 aylık kullanım deneyimimle sorunuzu cevaplayayım. Dışarıdan bir uygulama kullanmazsanız bildirimler ekranı yakmıyor, bana göre skandal bir eksik bu. Genel akıcılık bence kötüydü. Ekranında donanımsal olarak olmasına rağmen AOD vermemişler telefona. Parasının cihazı değil, başka modellere yonelmenizi şiddetle tavsiye ederim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X