Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY A56 [ANA KONU] (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ege_NL , ege_NL Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
1.775
Cevap
63
Favori
106.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
8 oy
Sayfa: önceki 1...44...86878889
Sayfaya Git
Git
Giriş

Honordaki fiyat konusunda tek dayanağım honorun artık online kanallara mesafe koyup zincire açılmaıs. Eskiden zincirde cok urun yoktu şimdi daha cok ürün var ve Honor 200 den 400 e sıcrama daki dev fiyat farkı da bundan kaynaklanıyordu.

Bir diğer açıdan da cihaz fiyatları baya artıyor ve herkes etkileniyor.Muhtemelen nisan mayıs ayında Honor 600 serisini göreceğiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam benim bahsetmemden sonra GSMArena'ya da haber girilmiş, Honor 600 dediğim gibi 7 Gen 4 ile geliyor. A57'deki Exynos 1680'den bi' tık daha kötü bir SoC.

Bu sene Honor 600 vs Samsung A57 ikileminin kazananını fiyatları belirleyecek. Honor 600 Mayıs ayında düzgün bir fiyatla gelmezse geçmiş olsun, o zamana kadar fiyatı oturmuş A57 karşısında elenecek. Kaderi fiyatına bağlı :).

gsmarena.com
    Honor 600 spotted on Geekbench, chipset revealed
    https://m.gsmarena.com/honor_600_spotted_on_geekbench_chipset_revealed-news-72098.php

Samsung güncelleme destegiyle alır honor kutu içeriği ile 600 serisinin arkası çok çirkin özgün olmasını beklerdim honorun honor 400 vardı 2 ay dayanamadım tutarsız pil performansı güncelleme konusunda tr pazarına gösterdigi tutum yüzünden ha artısı yok mu var telefonu sipariş verdim kutuyu açıp kullanmak kaldı ne bir kılıf aldım ne bir şarj aleti bu konuda takdirimi kazandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dusantadic1 -- 25 Mart 2026; 19:48:13 >

Snapdragon 7 Gen 4 lü cihazlar aşağıdaki gibi.

Oppo Reno 15 256gb - 43999

Vivo V70 256GB - 54999

Nothing Phone 4A Pro 256 - 36999

Honor 600 256GB ------

Galaxy A57 her ne kadar 7 gen 4 olmasa da bu segmentte- Nisanda belli olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRFUN4EVER -- 27 Mart 2026; 14:34:29 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Cihaz güzel. One UI ile Honor 400’e göre daha akıcı, ısınma neredeyse hiç yok. O açıdan kullanması keyifliydi. Özellikle Samsung uygulamaları aşırı hoşuma gitti ve çok ilerideymiş gibi hissettim.

Ama Honor 400’ün hızlı şarjı, ekranı ve kamerası benim daha çok ilgimi çekiyor.

Zaten bu iki cihazı da 5-10 yıl kullanmayacağım için şu an acelem yok. Yazı bekliyorum. Eğer yazın Honor 400 gerçekten kullanılmayacak seviyeye gelirse ısıdan dolayı değişimi düşünürüm, yoksa devam.

Ama bir sonraki cihazım kesinlikle Samsung S serisinin baz modeli olacak. A56 elimde resmen tablet gibi hissettirdi. Kendi telefonuma geçince ciddi anlamda rahatladım. Bu yüzden artık ne Plus ne de Ultra modeller ilgimi çekiyor.

• Im Still Alive00 I kullanıcısına yanıt

Daha 2 döngü oldu ama 7-8 saat arasını veriyor. Bence iyi. Honor 400 ile ben 6-7 saat alıyorum.

Honor 400, 80W olduğu için 15 dakika gibi bir sürede ciddi şarj dolarken A56 maalesef yavaş kalıyor. Şarj aletlerin de ateş pahası olduğu yerde gerçekten sıkıntı.

Honor 400 aldığımda ekstra hiç bir şey almamıştım, telefonu 18.750 TL'ye almıştım, aslında ben 16.500 TL'ye falan almışım diyorum telefonu :)

A56 alınca kılıf idaretenlik (150 TL) ekran koruyucu (150 TL), adaptör (20W 300 TL) ödemek zorunda kaldık. 45W adaptör alayım desen 1000 TL sadece adaptöre gidiyor. Yazık yani zaten fiyatı yüksek cihazın...

Ama A56 keyifli bir aletti. Neden Samsung'u bu kadar sevdiğimi ve özlediğimi gösterdi.

teşekkür ederim değerli yazınız için. bende honorun yazılımının oturmasını ve 10 bin mah batarya barajına gelmesini bekliyorum. ama bazen de demiyor değilim artık cihazlar oturdu güzel bir iphone 17 serisi veya samsungun s serisi alıp 7 yıl kullanmak.

• Im Still Alive00 I kullanıcısına yanıt
    Bence S25 mesela alıp kullanacaksın tepe tepe 6-7 sene...

Orijinalden alıntı: bonzsc

Honor 400 kullanıcısı olarak birkaç günlük A56 maceramı bitirdim. Aslında iyi de oldu çünkü A56’nın içimde kalmıştı.

Cihaz güzel. One UI ile Honor 400’e göre daha akıcı, ısınma neredeyse hiç yok. O açıdan kullanması keyifliydi. Özellikle Samsung uygulamaları aşırı hoşuma gitti ve çok ilerideymiş gibi hissettim.

Ama Honor 400’ün hızlı şarjı, ekranı ve kamerası benim daha çok ilgimi çekiyor.

Zaten bu iki cihazı da 5-10 yıl kullanmayacağım için şu an acelem yok. Yazı bekliyorum. Eğer yazın Honor 400 gerçekten kullanılmayacak seviyeye gelirse ısıdan dolayı değişimi düşünürüm, yoksa devam.

Ama bir sonraki cihazım kesinlikle Samsung S serisinin baz modeli olacak. A56 elimde resmen tablet gibi hissettirdi. Kendi telefonuma geçince ciddi anlamda rahatladım. Bu yüzden artık ne Plus ne de Ultra modeller ilgimi çekiyor.

Mesela A56 ile daha 2. gün optimize olmamasına rağmen 8 saat alırken aynı kullanımda Honor 400... SAMSUNG GALAXY A56 [ANA KONU]

• bonzsc kullanıcısına yanıt
    Silikon karbon bataryanın yüksek Mah yanıltıcılığı.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.