Şimdi Ara

Samsung Galaxy 10.1 2014 Edition [ Ana Konu ] (221. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.506
Cevap
64
Favori
207.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: recooz

Bütün bildiklerimi burada tek tek paylaşmama rağmen özel mesajdan aynı şeyleri tekrar soran arkadaşlara sesleniyorum. İlk olarak aynı şeyleri özelden tek tek anlatmak can sıkıcı olabiliyor. İkinciside sizden büyükmüdür küçükmüdür, yaşını türünü mevki ini bilmediğiniz kişilere kardeşim, arkadaşım kardeş birader diye hitap etmek te hoş bir etki bırakmıyor.
    Hocam pilin kodu t8220e midir

Baktığımda bu kod çıkıyor ama p600 yazmıyor

Birde hdmi kablo almak istiyorum ama ne alacağım bulamadım

Mhl 2.0 destekli adaptör almak lazımmış

Bildiğiniz bir adaptör varmı acaba
  • Merhaba arkadaşlar android ve tablet konusunda çok fazla deneyim sahibi değilim yardımcı olursanız sevinirim.Sm p600 modelini kullanıyorum.4.4.2 sürümü mevcut.Güncelleme yapmak istediğimde işletim sistemi yetkisiz yolla değiştirildi hatası alıyorum.Kies te denedim cihazı görmüyor.smart switch te denedim cihazı görüyor ama herhangi bir güncelle me yok.bu cihaz için en son verilen sürüm 4.4.2 midir?yada nasıl yükseltebilirim?.cihazı kullanırken dokunmatiği bazen takılıyor ekranı kapatıp yeniden açınca düzeliyor.yazılım ile alakası varmıdır?yardımcı olursanız sevinirim.
  • P600 android 5 güncellemesi aldı hocam 602 ise andeoid 4 olması lazım. Size tavsiyem odin ile stock rom indirip temiz kurulum yapmanız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pm 602 Lte destekliyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır. 605 yurt dışı olanlar destekler.

• quote:

Orijinalden alıntı: burakgibiyim

P600 android 5 güncellemesi aldı hocam 602 ise andeoid 4 olması lazım. Size tavsiyem odin ile stock rom indirip temiz kurulum yapmanız.
    İyi günler. Bende p602var. sanırım 4.4 yüklü. Nasıl rom atıp daha iyi bir sürüm falan yükleyebilirim.
  • Hiç uğraşma, daha iyi bişey elde edemezsin. Hatta saha kötü bile olabilir. 12.2 olan note pro p902 bulabilirsen uygun fiyata al derim. Krizden önce 750 civarında olan be yine de eski olmasına rağmen hala taş gibi olan tablet şu an biraz pahalandı. Ama o kadar iyiki kimse satmak istemiyor.

• pil alacaktım yine zamlamışlar. n11 deki piller iş görür mü? 3-5 ayda şişmesin sonra. Bu samsung servisleri kaç liraya değiştiriyor pili?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock Domates

pil alacaktım yine zamlamışlar. n11 deki piller iş görür mü? 3-5 ayda şişmesin sonra. Bu samsung servisleri kaç liraya değiştiriyor pili?
    Ne yaptin aldin mi batarya

• quote:

Orijinalden alıntı: SULZER

Ne yaptin aldin mi batarya

Alıntıları Göster
    şunu aldım, taktım denedim bir sıkıntısı yoktu sonra kardeşime verdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock Domates

şunu aldım, taktım denedim bir sıkıntısı yoktu sonra kardeşime verdim.
    https://urun.n11.com/diger-ipad-tablet-aksesuarlari/samsung-galaxy-note-101-p600-batarya-pil-P332551179

Alıntıları Göster
    Yine fena degil fiyati. Bulunabilmesi bile iyi. Benimde elim yatkindir nasil kolay oldumu degistirmesi. Civata ile mi sökülüyor arka kapak?

• quote:

Orijinalden alıntı: SULZER

Yine fena degil fiyati. Bulunabilmesi bile iyi. Benimde elim yatkindir nasil kolay oldumu degistirmesi. Civata ile mi sökülüyor arka kapak?

Alıntıları Göster
    Zor değil. Telefon tamir kitleri var onlardan alın bir tane. Youtube da var pil değişim videoları bu tablet için.

• Arkadaşlar tabletimi fotoğraf veya video izlemek için screen mirroring ile LG45LM660S televizyonuma bağlayabiliyorum. Ancak ben digitürkplay uygulaması ile maçları da ekrana yansıtmak istiyorum. Bu mümkün mü acaba? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

• donanıMüdavim kullanıcısına yanıt
    Screen Mirroring ile ekrandaki herşeyi yansıyabilirsiniz, teknik olarak DigitürkPlay'i de aynı şekilde yansıtmanız için bir engel yok; sadece görüntü ve ses biraz gecikmeli aktarılır o kadar.

• Kalite berbat oluyo. Daha önce denedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: tayaydin

Screen Mirroring ile ekrandaki herşeyi yansıyabilirsiniz, teknik olarak DigitürkPlay'i de aynı şekilde yansıtmanız için bir engel yok; sadece görüntü ve ses biraz gecikmeli aktarılır o kadar.
    Fotoğraflar veya videoları yansıttıktan sonra DigiturkPlay uygulamasını açıyorum. O an bağlantı kopuyor. Ne yapmam lazım peki?

LG'nin LM66xx model TV'si 2012 serisi NetCAST sistem kullanıyor (güncel olan WebOS sisteli değil yani). Benim TV aynı sistem 2013 LA serisinden... Tabletim SM-P605 modeli (yurtdışında satılan Snapdragon chipsetli, LTE'li modeli). Screen Mirroring yolu ile bağlandım (TV Miracast bağlantı olarak tanıyor). Digitürk Play'i Google Play'den indirdim, Screen Mirroring aktif iken açtım bağlantı kopmadı. Üyeliğim olmadığı için daha ileri gidemedim. Buraya kadar sorun yoktu. Paylaştığım görüntü TV'den alınan görüntüdür (android telefonum aracılığı ile LG TV Remote uygulaması ile alınmıştır, artık bu uygulamayı Play Store'dan kaldırmışlar). Buraya kadar ulaşabiliyor musunuz, yayınlara giriş yapmadan üyelik bilgilerinizi kaldırın, buraya kadar ulaştıktan sonra üyelik bilgilerinizi girip deneyin isterseniz. Diğer türlüde kopuyor ise uygulamaya yayına girişte ekran paylaşımı engeli koymuş olabilirler...

• quote:

Orijinalden alıntı: tayaydin

LG'nin LM66xx model TV'si 2012 serisi NetCAST sistem kullanıyor (güncel olan WebOS sisteli değil yani). Benim TV aynı sistem 2013 LA serisinden... Tabletim SM-P605 modeli (yurtdışında satılan Snapdragon chipsetli, LTE'li modeli). Screen Mirroring yolu ile bağlandım (TV Miracast bağlantı olarak tanıyor). Digitürk Play'i Google Play'den indirdim, Screen Mirroring aktif iken açtım bağlantı kopmadı. Üyeliğim olmadığı için daha ileri gidemedim. Buraya kadar sorun yoktu. Paylaştığım görüntü TV'den alınan görüntüdür (android telefonum aracılığı ile LG TV Remote uygulaması ile alınmıştır, artık bu uygulamayı Play Store'dan kaldırmışlar). Buraya kadar ulaşabiliyor musunuz, yayınlara giriş yapmadan üyelik bilgilerinizi kaldırın, buraya kadar ulaştıktan sonra üyelik bilgilerinizi girip deneyin isterseniz. Diğer türlüde kopuyor ise uygulamaya yayına girişte ekran paylaşımı engeli koymuş olabilirler...

Size de zahmet verdim kusura bakmayın. Ancak ben fotoğraf veya videoları açıp kapattıktan hemen sonra hangi uygulamayı açarsam açayım bağlantı kopuyor. Sadece fotoğraf ve videolara bakabiliyorum. Neyi yanlış yapıyorum bir türlü çözemedim.

Nadirde olsa bendede kopmalar oluyordu. Sorunun TV'den kaynaklanıp kaynaklanmadığını anlamak için başka mobil cihazlarlada test edin, örneğin cep telefonunuz ile test edin.
    TV'den kaynaklı sorun yoksa tabletinize reset atıp deneyin.
    Tablet rootlu mu? Rootlu tabletlerde ekstra bir işlem yapmak gerekiyor.

Kablosuz bağlantı ümidiniz kalmadı ise HDMI kabloyla bağlantı için aşağıdaki linkteki adaptörü alabilirsiniz (daha önce alışveriler yaptığım güvenilir bir sitedir):
    PDAteknoloji
    Samsung Orjinal HDMI Kablosu - ET-H10FAUWEGWW (Outlet) - PDATeknoloji
    https://www.pdateknoloji.com/samsung-orjinal-hdmi-kablosu-eth10fauwegww-outlet_51240.html

• Ben denedim mhl ile de çok iyi olmuyor. Video için tabletten tv ye aktarıp izleme işini unutun bence. Görüntü kötü oluyor. Tavsiyem android tv box alın.

• 
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.