Şimdi Ara

samsung galaksi S4 klasörleri sifrelemek veya gızlemek ıcın ne yapmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
12.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba samsung galaksi s4 kullanıyorum bazı dosyalarımı ve klasorlerımı sıfrelemek veya gızlı klasor halıne getırmek ıstıyorum yalnız telefonda bunu ya ben beceremedım yada boyle bır uygulaması yok gızle secenegı var ancaK SD KARTIN ICINDEKI KLASORLERI gızleyemıyorum bırkac program yukledım deneme amaclı hepsi cacık cıktı :P bıldıgınız bır program veya uygulama varmı? yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkur ederım.

• yokmu yardım edebilecek kimse?
  • google playdan file locker adlı programı indirin dosya şifreleyebiliyor klasör yok
  • peki ılgılendıgın ıcın tesekkur ederım
  • quote:

Orijinalden alıntı: metehannahir

Merhaba samsung galaksi s4 kullanıyorum bazı dosyalarımı ve klasorlerımı sıfrelemek veya gızlı klasor halıne getırmek ıstıyorum yalnız telefonda bunu ya ben beceremedım yada boyle bır uygulaması yok gızle secenegı var ancaK SD KARTIN ICINDEKI KLASORLERI gızleyemıyorum bırkac program yukledım deneme amaclı hepsi cacık cıktı :P bıldıgınız bır program veya uygulama varmı? yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkur ederım.

File hide expert kullanabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S4 minide önceden galeride dosya gizleyebiliyordum simdi neden yapamıyorum yardımcı olun lütfen
  • Merhabalar.
    Gizleme yapmak istedigin klasorun basina (.) "Nokta" koy. Artik galeride resimler ve videolar gözukmeyecek. Dosya yoneticisindr dahi gizlenecektir. Tekrar dosya yoneticisinden gormek icin "secenekler butonuna basin(alt alta 3 cizgi)" gizli klasorleri goster. Diyin ve islem tamam gizlenen dosya dosya yoneticisinde gozukecektir.
    Kolay gelsin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung telefon almak hata mı ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.