Şimdi Ara

### SAMSUNG EV SİNEMA SİSTEMİ Tavsiyesi ve HT-C555 Kullanıcıları ###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugun yarın HT-C555 modelinin siparişini vereceğim ancak son anda gelecek teklifler ya da uyarılarla fikrimi de değiştirebilirim.

Öncelikle Samsung olsun diye ısrar ediyorum. Samsung 3D Tv'm var. Hoperlorler yüksek tallboy almak zorunda ayrıca bluray'e ihtiyacım yok.
    Bu isteklerimi ve teknik yeterlilikleri karşılayan en uygun HT-C555 modelini gördüm. Ancak bunun da subwooferlerinin pasif olmasından ötürü sönük kaldığı yorumları yapılmış. Dinlemedigim icin emin olamadım. Doğru mu? Ayrıca tüm Samsung ev sinema sistemlerinin wooferleri pasif mi? baska markalarda durum nasıl sub'lar hep pasif mi oluyor genelinde?

Bu sorularım da HT C555 kullanıcılarına:

1.Her kutudan IPOD Cradle cıkıyor mu? Samsungun sitesinden baktım çıkmıyor diyor ama kutu içeriğine dahil diye okudum çoğu yerde
    2.Radyo dinlerken, tv'de radyo menüsü gösteriliyor mu? Diger samsung sistemlerde gösterilmediğini okudum, bu modelde durum nedir?
    3.Türkçe altyazı desteği var mı? Yine başka modellerde sıkıntı oldugunu okumuştum.
    4.Sesi yükselttikce basslarda uğultu oluyor mu? yani sesi ancak "kaça" kadar yükseltirsek kusursuz ses duyarız,; kaçtan sonra bozulmaya başlıyor?
    5.Kutu içeriğindeki kablolar kaçar metre? eklenti yapmak mümkün mü? Kablolar uzadıkça ses kalitesi düşer mi, mahsuru var mı? Salonum uzun ve arka köşe uyduya kadar belki 10 metre kablo kullanmam gerekebilir. Hangi kablodan satın almam lazım? adı ne? çeşit var mı? ne almalıyım?! Gördüğünüz gibi kablolama işinden hiç anlamıyorum henüz.
    6.Bluetooth (sanırım bu yok) ve Radyo'da RDS (bu olmalı tahmin ediyorum) var mı? Bir çok yerde var okudum ancak sitesinde olmadığı yazılmış yine?
    7.Son olarak almalı mıyım tavsiye eder misiniz?....

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blur -- 7 Mayıs 2011; 2:26:53 >

• http://www.tekzen.com.tr/newsite/prd-828289001-samsung_ht-c6930_blu-ray_ev_sinema_.aspx

55C8000 Televizyonumda ben bunu kullanıyorum. Bütçeniz uygunsa öneririm. 3D destekli Çift HDMI girişi var XBOX slim ve PS3 slim bağlı ve çok yeterli ses alıyorum. Diğer maddelerde yazdığınız isteklerinizi karşılıyor. Kablo kendi içinde var ve yeterli uzunlukta, zaten arka hoparlörler kablosuz. Wi-Fi si kendinden blutooth yok.
  • Öneriniz için tesekkur ederim ancak dediğim gibi 4 tallboy kolon istiyorum. Ayrıca bluray'e iki misli fark ödemeye gerek yok
  • Yarın alıyorum arkadaslar yok mu cevap?!
  • Stokta kalmamıs alamadım. Sipariş vermisler onumuzdeki haftayı bekliyorum

Hala konu güncel... Tavsiye ve yorumlarınıza ihtiyacım var.

Edit: Yeni sorularım da var gerçe eskilere cevap veren cıkmadı ya neyse...

1- 5.1 hazır samsung c555 sistemin center hoperlorunu playerinin uzerine koysam sakıncası olur mu? (titresim, manyetik alan ve ısı dağılımı konularında?) daha iyi bir yer bulamıyorum cunku center icin.

2- Ayrıca aynı sekilde sub-woofer'in uzerine xbox koysam bir problem yaratır mı? yukarıda saydığım sebeplerden ötürü?

3- Son olarak bu sistemlerin icerisinden çıkan kablo boyları surround uyduları icin kacar metre cıkıyor? muhtemelen ek yapmam gerekecek cunku kablo gizlemem gerekeceğinden 7 ile 9 metreye ihtiyacım olacak!

4- Şimdi kablonun uzun oluşunun ses kalitesine etkisi negatif etkisi olur mu? ve kablolara ek yapmam için alacağım ses kablolarını nereden ve nasıl seçeceğim. Bu kabloları nasıl ek yapacagım?...

Tesekkürler, gercekten yardımlarınıza ihtiyacım var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blur -- 10 Mayıs 2011; 1:26:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Blur

Bugun yarın HT-C555 modelinin siparişini vereceğim ancak son anda gelecek teklifler ya da uyarılarla fikrimi de değiştirebilirim.

Öncelikle Samsung olsun diye ısrar ediyorum. Samsung 3D Tv'm var. Hoperlorler yüksek tallboy almak zorunda ayrıca bluray'e ihtiyacım yok.
    Bu isteklerimi ve teknik yeterlilikleri karşılayan en uygun HT-C555 modelini gördüm. Ancak bunun da subwooferlerinin pasif olmasından ötürü sönük kaldığı yorumları yapılmış. Dinlemedigim icin emin olamadım. Doğru mu? Ayrıca tüm Samsung ev sinema sistemlerinin wooferleri pasif mi? baska markalarda durum nasıl sub'lar hep pasif mi oluyor genelinde?

Bu sorularım da HT C555 kullanıcılarına:

1.Her kutudan IPOD Cradle cıkıyor mu? Samsungun sitesinden baktım çıkmıyor diyor ama kutu içeriğine dahil diye okudum çoğu yerde
    2.Radyo dinlerken, tv'de radyo menüsü gösteriliyor mu? Diger samsung sistemlerde gösterilmediğini okudum, bu modelde durum nedir?
    3.Türkçe altyazı desteği var mı? Yine başka modellerde sıkıntı oldugunu okumuştum.
    4.Sesi yükselttikce basslarda uğultu oluyor mu? yani sesi ancak "kaça" kadar yükseltirsek kusursuz ses duyarız,; kaçtan sonra bozulmaya başlıyor?
    5.Kutu içeriğindeki kablolar kaçar metre? eklenti yapmak mümkün mü? Kablolar uzadıkça ses kalitesi düşer mi, mahsuru var mı? Salonum uzun ve arka köşe uyduya kadar belki 10 metre kablo kullanmam gerekebilir. Hangi kablodan satın almam lazım? adı ne? çeşit var mı? ne almalıyım?! Gördüğünüz gibi kablolama işinden hiç anlamıyorum henüz.
    6.Bluetooth (sanırım bu yok) ve Radyo'da RDS (bu olmalı tahmin ediyorum) var mı? Bir çok yerde var okudum ancak sitesinde olmadığı yazılmış yine?
    7.Son olarak almalı mıyım tavsiye eder misiniz?....

Teşekkürler

ben kullanıyorum gayet güzel

1- çıkıyor
    2- radyo dinledim ama sanırım ekranda menü yok ( bence çok önemli değil )
    3- filmlerim hdd de olduğundan ve player olarak c650 kullandığımdan dikkat etmedim
    4- dolby digital veya dts filmlerde harika ses var diyebilirim
    5- arka kablolar 7-8 metre var
    6- bluetooth yokrds var
    7- müzik dinlemek için alacaksan yetersiz kalabilir
    dediğim gibi dts ve dolby dital filmler için oldukça iyi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.