Şimdi Ara

Samsung ES 6140 Hakkında Bilgi Arayanlar İçin (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.114
Cevap
21
Favori
133.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hocaoglu

oncelikle herkese meraba bende led tvleri arastirirken buralara kadar geldim size bir sorum olacak samsung es 6100 modellerinde 2d goruntuyu 3d ye cevirme varmi veya bu ozellik samsungun hangi modelinde var. birde 6100 es 6300 es7000 ? bu modellerden hangisini tavsiye edersiniz ve neden?fiyatinida goz onunde bulundurmak kaydiyla :))

Hocam şu başlığı biraz okusan bunları sormana gerek kalmadan kendin karar verirdin
  • tesekkurler arkadas birde ozellik olarak 6140lar ile 6340 arasinda uydu alicisi harici herhangi bir fark varmi peki ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan servis geldi ve benim can çekişen piksel kendine gelmiş görünmüyor aradık taradık bulamadık, şimdi birde resim ile deneme yapacağız..

Servis 3 piksel yanyana veya 5 piksel farklı yerde ölmüşse değişim yada iade yapıyormuş bilginize.. Biraz saçma olsada tüm elektroniklerde böyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: hocaoglu

tesekkurler arkadas birde ozellik olarak 6140lar ile 6340 arasinda uydu alicisi harici herhangi bir fark varmi peki ?
    @magnitude35

hadi bununla geçmiş olsun arkadaşım.

tekrar sıkıntı çıkarmaz umarım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi su55 -- 7 Aralık 2012; 17:04:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar55

@magnitude35

Eyw. dostum, maalesef servis gittikten sonra yine çıktı ortaya. Servis resmini çekin nasıl olsa bende resmi yollayacağım değiştir derlerse değiştiririm demişti bende çektim bakalım. Valla iade alırlarsa sanırım plazmaya döneceğim gene çok kararsızım

Sol üst tarafa doğru kırmızı nokta görünüyor..
     Samsung ES 6140 Hakkında Bilgi Arayanlar İçin

• quote:

Orijinalden alıntı: Magnitude35

quote:

@magnitude35

Eyw. dostum, maalesef servis gittikten sonra yine çıktı ortaya. Servis resmini çekin nasıl olsa bende resmi yollayacağım değiştir derlerse değiştiririm demişti bende çektim bakalım. Valla iade alırlarsa sanırım plazmaya döneceğim gene çok kararsızım

bence dua edin iade ya da değişim yapsınlar değişim de belki bulutlanma probleminden de kurtulursunuz.
    Plazmaya dönerseniz tavsiyem fiyat denki olarak panasonic 42st50 dir.Ben son anda bu modelden döndüm.Yalnız plazmalarda 3d gözlük genelde vermiyorlar diye biliyorum fiyatları da biraz pahalı oluyor bilginize.

• arkadaşlar sizdede televizyonu kapatıp fişten çekince saat tarih gidiyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozandeniz

quote:

quote:

@magnitude35

bence dua edin iade ya da değişim yapsınlar değişim de belki bulutlanma probleminden de kurtulursunuz.
    Plazmaya dönerseniz tavsiyem fiyat denki olarak panasonic 42st50 dir.Ben son anda bu modelden döndüm.Yalnız plazmalarda 3d gözlük genelde vermiyorlar diye biliyorum fiyatları da biraz pahalı oluyor bilginize.

Hocam resimleri yolladim hayirlisi bakalim. 3D konusunda hevesimi aldim benim icin cok gerekli degilmis onu anladim

Samsung 51E551 modelini gozume kestirmistim ama oyle bi durumda tavsiyeni dikkate alacagim iade alacaklarini pek sanmiyorum ama neyse..

• paylaşım için teşek.

ben bu tv'nin yeni kullanıcısyım 3s filmleri indirmeden internet üzerinden izleyebilirmiyiz ?
    yada indirdikten sonra torrent olarak usb'ye atmamız yeterlimi izlmek için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar.wr

paylaşım için teşek.

ben bu tv'nin yeni kullanıcısyım 3s filmleri indirmeden internet üzerinden izleyebilirmiyiz ?
    yada indirdikten sonra torrent olarak usb'ye atmamız yeterlimi izlmek için?

indirip usb den izlenir youtube den 3d videolar izleniyor
  • quote:

Simdi fark ettim 1 adet kirmizi ölü pikselim oluşmuş garanti kapsamina girer mi ki?

Servisi aradım gelip bakacaklar. Bakalım ne diyecek..

Evet dönştürürken 3D pasif olddu heralde. Başka bir mkv dosyasını açtı. Heralde indirdiğim film ile alakalı bir sorun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiesto06

quote:

Orijinalden alıntı: seatolu

quote:

Orijinalden alıntı: tiesto06

quote:

Orijinalden alıntı: seatolu

arkadaşlar mkv videolari acabilen var mı

MKV leri açıyor avi açıyor m2ts açıyor mp4 açıyor bazı mp4 leri açmadı açmadığı mp4 ü de mkv yaptım öyle izledim. Denediklerim bunlar sorun yok

Ben amazimg spidermani indirdim 14gb 3d mkv formatinda. Sonra .aviye cevirdim acti ama 3d gitti.

mkv olarak açmadı mı? benim dönüştürdüğüm mp4 te 3D ydi bazı mp4 leri açmıyor mkv de açmadığı formatı henüz göremdim. Born To Be Wild mkv yaptım 3D izledim. Belki dönüştürme programında bir eksik vardır. Hangi programla dönüştürdün ?

Evet dönştürürken 3D pasif olddu heralde. Başka bir mkv dosyasını açtı. Heralde indirdiğim film ile alakalı bir sorun.

• merhaba arkadaşlar. babam yaklaşik 15 gün önce 40 olaninda almiş. bende memlekete dönünce biraz kurcalama imkanim oldu. 70 ekran tüplü tv den sonra bana iyi geldi pek tv izlemeyn birisi olarak :D. ancak 1-2 sikintisi var yada ben çözemedim.ilk olarak nette bişey izlerken (youtube yada dizi) 10-15 dakkada bir bellek doldu hatasi veriyor veyeniden açiyor sayfayi.bunu bir türlü çözemedim.netten bişey izlemek işkenceye dönüyor.2. olarak hd den film izlerken altyaziyi gösteremedim .birdiğeri ise smart tv menüsünde 3d test yayinlari ve ücretsiz filmlerin olduğu bölümde 2 gündür internet yok hatasi aliyorum .anacak net bağli.bilgisi olan arkadaşlarin yardimina açiğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elondel

merhaba arkadaşlar. babam yaklaşik 15 gün önce 40 olaninda almiş. bende memlekete dönünce biraz kurcalama imkanim oldu. 70 ekran tüplü tv den sonra bana iyi geldi pek tv izlemeyn birisi olarak :D. ancak 1-2 sikintisi var yada ben çözemedim.ilk olarak nette bişey izlerken (youtube yada dizi) 10-15 dakkada bir bellek doldu hatasi veriyor veyeniden açiyor sayfayi.bunu bir türlü çözemedim.netten bişey izlemek işkenceye dönüyor.2. olarak hd den film izlerken altyaziyi gösteremedim .birdiğeri ise smart tv menüsünde 3d test yayinlari ve ücretsiz filmlerin olduğu bölümde 2 gündür internet yok hatasi aliyorum .anacak net bağli.bilgisi olan arkadaşlarin yardimina açiğim.

komşumuzda vardı aynı sorun 10 dk sonra yeniden başa alma olayı son yazılımdan sonra düzelmişti yazılımını bir kontrol edin güncelleyin.

bu wi-fi direct olayını çözdüm baya bi iyi :D

• 6140 kullancıları son güncellemenizi UNUTMAYIN
  • quote:

Orijinalden alıntı: djvietnam

6140 kullancıları son güncellemenizi UNUTMAYIN

Son güncellmenin kaç olduğunuda söylermisiniz?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: djvietnam

6140 kullancıları son güncellemenizi UNUTMAYIN

Son güncellmenin kaç olduğunuda söylermisiniz?

1030 son güncellemehttp://www.samsung.com/tr/support/model/UE32ES6100WXTK-downloads direk güncelleme sayfasına gitmek isteyenler bu linkten 147.92 mb lık dosyayı indirip usbye atın yada tvden çevrim içi güncelleyin size kalmış bu güncellemede smart uygulamalarındayenilikler var ! linke tıkladıktan sonra Firmware kısmından 147.92 mblık dosya inmesi gereken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djvietnam -- 10 Aralık 2012; 20:26:18 >

• Bu guncelleme sonrasi tum uygulamarim sapitti hepsini bastan kurup duzenledim ama videolarda hala kasiyor, bellek yok diyor. Bu yazilimla giderilcek bi sorun degil

• quote:

Orijinalden alıntı: karakaya_o

quote:

Orijinalden alıntı: samsung40es

quote:

Orijinalden alıntı: karakaya_o

arkadaşlar. teknosadan aldım bende. fakat filmlerde şöyle bir görüntü oluşuyor. her filmle bu şekil nasıl halledebilriim?

aynı sorun bizim tv deki filmlerin bi çoğunda da var yani 5-10 tane filme baktıysam sadece 2 tanesi düzgün sanırım filmler hatalı yüklenmiş

Anladım yardımcı olduğun için sağol hocam

Bende de aynen bu şekildeydi son fireware yazılım güncellemesini yapınca ortadan kalktı tüm filmler düzeldi bilginize.. sürüm 1030

• 1030 ile bellek sorunu düzelmedi galiba yapacak bişey yok
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.