Şimdi Ara

Samsung E840 FanClub (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
308
Cevap
2
Favori
34.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Galiba gprs dir dedim ve tüm mesaj net vs nin olduğu yerden gprs inaktif yaptım. fakat E logosu hala gitmiş değil....
    Yardımlarınız iin teşekkürler
  • arkadaşim serwısın yerını tarıf edermısım taksımden veya beşiktaltan nasıl gıderız nerdedır bu yer sadece nişantaşi dıye bılıyoruz bıde bu menu tusu problemı olmayan warmı acaba herkeste war galıba bu

-öncelikle şu kodu yazıyorsun *#9998*4678255# ekranda "etkinleştirildi" yazısı çıkacak ikinci olarak yazılan 4678255 ekranda "-------" seklinde olacaktır

-sonra bilgisayardan samsung PC studio'yu acıyorsun ondan manage files'ı seciyorsun

-sonra oyunun jar ve jad dosyalarını ikisini birlikte telefon hafızasının içinde other files a atıyorsun

-sonra telefon içinde jad dosyasının üstüne gelip arama tuşunun üstündeki dokunmatik tuşa basınca "oyunu yükleyeyimmi diyor" ewet de

http://****.com/files/52127293/Samsung_Java_games.rar.html

• kimse bu tuş yüzünden servise gitmedimi acaba? giden varsa anlatabilrimi? bu sol ist menu tusu sorunu nasıl çözüleek acaba
  • ben teli yeni aldim..bu tus sorunu hemen belli oluo mu,yoksa sonradan mi ortaya cikio.cunku yutrdisindan aldim,simdilik sorun yok.turkiyeye geldikten sonra servis hakkim olamicak,o yuzden merak ettim..
  • Walla arkadaşlar ben mersinden aldım tel'i carrefour'dan soldaki menü tüşü maşallah tıkır tıkır çalışıyo diğer tuşlar gibi telefonun herşeyinden memnunum ama zamanla tuş basmassa o zaman dellenirim işte :)

Arkadaşlar MENÜ TUŞUNUN SORUNUNU ŞÖYLE ÇÖZÜYORUZ = TELEFONUN EKRAN IŞIĞINI 10 SANİYEDEN 30 SANİYEYE ÇIKARIYORUZ, FORUMLARDA DENİLENE GÖRE BU SORUN KAYBOLUYOR.

PAZARTESİ ELİME ULAŞIYOR, BAKALIM GÖRELİM

UZUNCA BİR İNCELEME YAZACAĞIM 1 HAFTAYA KALMAZ KOYARIM BURAYA DA

Orjinalden alıntı: aNeXiEtY

Arkadaşlar e830 ve diğer samsung telefonlarda ekranda bulunan E harfi neyin işaretidir.
    Galiba gprs dir dedim ve tüm mesaj net vs nin olduğu yerden gprs inaktif yaptım. fakat E logosu hala gitmiş değil....
    Yardımlarınız iin teşekkürler

E harfi edge,G harfi gprs şebekesini belirtir.Herhangi ucret falan götürmez sadece bilgilendirmek istiyor telefon sizi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CharismatiC

tel bugün geldi her hangi bir sorun yok fakat arama yapar yapmaz tuş kilidine geçiyor bunu kaldırmanın yolu var mı acep?

dokunmatik tuşlardan dolayı oranın kaplı olması çok mantıklı...

aksi halde yüzüne yapışıkken temas sonucu görüşmen kapaabilir...

Ben de bu telefonu begenerek ve büyük bir hevesle aldım ve aldıgım günün ertesinde menü tuşunda takılmalar başladı. ooooo oooo hiç önemli değil nasıl olsa ekran ışığını 30 saniye yapıncı geçiyormuş, forumlarda böyle okumuştum. 30 saniye yaptım ama ne yazıkki hiç bir şey değişmedi. 2 gün sona telefondaki menü tuşu arızası gittikçe çoğaldı ve telefonu 5. gün Ankaradan İstanbula Telpa ya gönderdim. 3 gündürde beklemedeyim, telefonun ücretinin iadesini istedim. Bu telefon arızalı, ayıplı beyler bunun yazılım la, ekran ışığıyla falan alakası yokkkkkk.

Diyeceksiniz ki ulem madem biliyodun sen niye aldın.. Bende bu soruyu soruyorum kendime ben niye aldım bu telefonu diye

NE OLDUYSA EKRAN IŞIĞINI 30 SANİYE YE ÇIKARINCA NORMALE DÖNÜYOR DİYEN ARKADAŞLARIN MESAJLARINI OKUDUKTAN SONRA OLDU......

quote:

Orjinalden alıntı: DDGuclu

Mersinli arkadaş neredensin :) Ben de Mersin'deyim ama hepsiburada'dan aldım :)

Arkadaşlar MENÜ TUŞUNUN SORUNUNU ŞÖYLE ÇÖZÜYORUZ = TELEFONUN EKRAN IŞIĞINI 10 SANİYEDEN 30 SANİYEYE ÇIKARIYORUZ, FORUMLARDA DENİLENE GÖRE BU SORUN KAYBOLUYOR.

PAZARTESİ ELİME ULAŞIYOR, BAKALIM GÖRELİM

UZUNCA BİR İNCELEME YAZACAĞIM 1 HAFTAYA KALMAZ KOYARIM BURAYA DA

• Arkadaşım ben dikkat edersen forumlarda okuduğumu yazıyorum.. Aldıktan sonra incelememi yazacağım diyorum detaylı. Ki zaten benim dememle almamışsın ki bu yazdığım yazı dün yazıldı.

Bazı insanlarda oluyor bazılarında olmuyor demek ki, bakalım şansıma bende olacak mı olmayacak mı göreceğiz. Ama biraz telefonu kurcalamakta fayda var belki bir özelliktir buna sebep olan... Eğer bende de olursa, ilk işim tercihlerde, ayarlarda her bir yeri teker teker denemek olacak düzelmesi için. Bazılarında oluyor, bazılarında olmuyorsa, muhtemelen donanımdır ama bakalım göreceğiz...

Telefon alırken en küçük kafaya takılan birşey için bile telefona sahip olan bir arkadaşınızı bulup denemek, ya da bazı bayilerde, deneme için konulanı bir kullanmak lazım.. Ben gittim gördüm kullandım, herhangi bir sorun göremedim.

LÜTFEN TELEFON ALMADAN ÖNCE DAHA İYİ ARAŞTIRALIM... BURADA YAZILANLARIN HEPSİ DOĞRU DİYE BİRŞEY YOK... BURASI RESMİ BİR KURUM DEĞİL...

Saygılar...

• Arkadaşlar E840ta kapak kaydıgında ses gelmiyor sanırım bunu değiştirebilen varmı yoksa bu özellik eksikmi
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.