Şimdi Ara

samsung e250 internet nasıl kapanır??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ark.lar tel.i aldım samsung e250yi ve ben istemeden net kendi kendine açıldı kardeşimde yanlışıkla girince 35 kontörüm gitti neti nası kapatıcam vee telde sol tuşa tıklayınca menüye girio sağa tıklayınca nete sağ tuşa tıklayınca bn rehbere felan girmesini istiyom nası ayarlicam onu tşk...

• quote:

Orjinalden alıntı: emreyavuz41

ark.lar tel.i aldım samsung e250yi ve ben istemeden net kendi kendine açıldı kardeşimde yanlışıkla girince 35 kontörüm gitti neti nası kapatıcam vee telde sol tuşa tıklayınca menüye girio sağa tıklayınca nete sağ tuşa tıklayınca bn rehbere felan girmesini istiyom nası ayarlicam onu tşk...

bu tuşu ayarlayamazsın türkcellden aldınız sanırım bu tuşu ayarlayabilmeniz için teknik servise götürüp yazılım attırmanız gerekiyor

internete girmemesini isterseniz geçerli profil gprs ayarlarından boş bir profili seçin

• +1 faruk sen yetişiyon heryere cevapta verremiyoz postta kasamıyoz ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ř€ẄoL£Я

+1 faruk sen yetişiyon heryere cevapta verremiyoz postta kasamıyoz ya

• geçerli internet profilinin ayarlarına girip "ana sayfa" adresini silersen de sorun çözülebilir. Orta tuşa basıldığında "profili kontrol edin" gibi bir mesaj çıkar sadece, internete girmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sorunsuz cep telefonu yok mu?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.