Şimdi Ara

SAMSUNG E250 ''FaNCLUB'' TOPİĞİ(2)<arkadaşlar buradan devam edelim> (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.531
Cevap
8
Favori
251.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben E-250 tarihi bi türlü ayarlayamadım

birde mesaj yazarken normal yazamıyormuyum t9 bilmem ne kapatıp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karamurat_670 -- 13 Temmuz 2007; 1:53:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: karamurat_670

arkadaşlar ben E-250 tarihi bi türlü ayarlayamadım

birde mesaj yazarken normal yazamıyormuyum t9 bilmem ne kapatıp

birinci sorunun cevabı: menü-->ayarlar-->saat ve tarih ayarlarına gir ve başka hiçbişeye basmadan 'sağ' tuşa tıkla. yani oradaki 'otomatik' yazısı 'sadece manuel' olsun. ardından 2 defa aşağı tuşuna basarak orada saat ayarını yapabilirsin. sonra kaydet

ikinci sorunun cevabı: T9'u kapatmak için mesaj yazma yerine gel. mesajı yazmadan *'a basılı tut. T9 kapanır

• e250 lerde direk olarak blue tootdan attığımız mp3 ün sesini arttırıcı etki yapacak bi program veya yöntem varmı acaba

quote:

ilk başta şu kodu girerek *#8999*8378# yaparak "donanım testi" ne girin
    ordan "ses ayarları" na girin daha sonra

normal (burayı değiştirme sonra konuşurken çok ses gelir)
    kulak kazancı:3
    ahizesiz kazancı:9

normal 2
    kulak kazancı:13
    ahizesizkazancı:15

kulaklık
    ahizesiz kazancı:15

hoparlor sub
    kulak kazancı:14

hoparlör sdn
    kulak kazancı:11
    ahizesiz kazancı:13

yamaha amp
    14

hoparlör çıkış
    kulak kazancı:15

hoparlör yanlızca cıkış
    ahizesiz kazancı:14

ıss normal

IIS NORMAL (eğer yine konuşurken fazla ses çıkarsa buradaki değerleri düşür)
    KULAKLIK KAZANCI : 15
    AHİZESİZ KAZANCI : 15

ıss kulaklık
    ahizesiz:15

ıss normal 12
    kulak kazançı:12
    ahize kazancı:15

bunu denedim fakat pek bi değişme olmadı.

• merhaba arkadaşlar. aac mp3'ün 1/4'ü kadar yer kaplıyormuş, kalitede ise değişiklik olmuyormuş.total video converterden ayarlarının nasıl yapılacağını birileri anlatırsa sevinirim.
  • 18-)Kasası değişmiyor piyasada da kasası satılmıyor zaten

düzeltme olurs agüzel olur
    kasa degısıyor ve piyasada satılıyor
    gittigidiyorda
    40 ytl ye orjinal kasası satılıyor
    tüm kasa herşeh dahil tuşlar da dahil

• @ C@RtHeR

mp3gain programını deneyebilirsin
  • aakadaşlar benim telefonumun radyosu çalışmıyor hışırtı geliyor varmı böyle bir sorunla karşılaşan kullaklıgı orjinal olmayan varmı radyo çalışıyormu
  • quote:

Orjinalden alıntı: alperturgay

Bilgi veren herkese teşekkürler. Bu gün arkadaş için 1 GB Micro SD kart siparişini verdim. Artık sadece MP3 doldurup vereceğim

dostum siparişi internettinmi verdin bende alacamda aldıgın yeri söleyebilirmisin...
  • arkadaşlar E-250 jar-mmf uzantılı dosyaları açabiliyormu bilgi verebilirseniz sevinirim..
  • MERHABA. BEN SİTEYE YENİ ÜYE OLDUM.VE SAMSUNG E250 KULLANICISIYIM. TELEFONUMDAN ÇOK MEMNUNUM. AYNI TELEFONDANDA KARDEŞİMDE ALDI. ANCAK ONDA FOTOĞRAFLARLA İLGİLİ Bİ SORUN VAR. TELEFONU YENİ ALDIK VE SADECE 1 TANE FOTOĞRAF ÇEKİYO. ONDAN SONRA YETERLİ HAFIZA YOK DİYOR. NORMALDE KENDİ HAFIZASI SADECE 1 FOTOĞRAF DEĞİL DAHA FAZLA ALMASI GEREK AMA ALMIYOR. BUNUN İÇİN BANA YARDIMCI OLURMUSUN? NE YAPMAM GEREK ?
  • Arkadaşlar, objektif bir pil ömrü söylermisiniz? Lütfen abartmadan olsun!!
    Adamlar şaka gibi 7 gün gidiyor bana falan diyorlarda!
  • quote:

Orjinalden alıntı: B.Mrt

Arkadaşlar, objektif bir pil ömrü söylermisiniz? Lütfen abartmadan olsun!!

Pil Tipi --------------> Standart pil, Li-Ion 800 mAh
    Bekleme Süresi ----> Maksimum 250 saat
    Konuşma Süresi ----> Maksimum 4 saat
  • quote:

Orjinalden alıntı: allüş76

quote:

Baba user yorumları istiyorum. Fabrika verilerine kaldıysak yandık..! O testler sim kartsız; sabit bir yerde bekleme modunda yapılıyor. Çağrı almıyor, ışıkları yanmıyor falan fistan.. Konuşma testi ise aynı vericinin 2 tarafında konuşmadan, sabit bir yerde telefon bırakılarak yapılıyor. Pratikte böyle değil olay yani.

• totalda en fazla 1 saat fm, mp3, foto, konuşma, mesaj vs. kullanmakla beraber benim şu ana kadar en fazla 5 gün gitti tel. ama onları kullandığım zaman ortalama 3 gün gidiyo. az aslında ama napalım. yine de iyi
  • Bende nihayet e250 sahibi oldum.gerçi benim gibi teknoloji özürlü birisi için süper bir alet bu..Daha önceki telefonum nokia 3310 du bu bana valla ferrari gibi geldi.Sİtenizin sıkı takipcisi olacağıma eminim.Şimdiden yardımlar ve paylaşımlar için teşekkürler .Bende herhalde funcluba üye olabilirm .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fantezya -- 14 Temmuz 2007; 20:09:20 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: allüş76

quote:

Baba user yorumları istiyorum. Fabrika verilerine kaldıysak yandık..! O testler sim kartsız; sabit bir yerde bekleme modunda yapılıyor. Çağrı almıyor, ışıkları yanmıyor falan fistan.. Konuşma testi ise aynı vericinin 2 tarafında konuşmadan, sabit bir yerde telefon bırakılarak yapılıyor. Pratikte böyle değil olay yani.

dostum devamlı konuşursan 2 gün ara sıra konuşursan veya mesajla ilgilenirsen 3 gün gidiyor.daha fazlasında umut yok.

• arkadaşlar benim bir sorum olacaktı ben e250 aldım kapak kapalı iken kızağın en alt kızmı tellefondan az biraz yukarda duruyor acaba sizdede böyle bir sorun var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi replyme -- 14 Temmuz 2007; 23:30:49 >
  • arkadaşlar aranızda yan sanayi kulaklık kullanan varmı yan sanayi kulaklıkla radyonuz çalışıyormu ?
  • Arkadaşlar Bir sorum olacak e250 mizde videolarımızı tam ekran nasıl seyredebliriz.bunun için bir program veya ayar felanmı var acaba.yada ben ayarlayamadım sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: simavli3443

bu sefer yeni gelen sorunları da başa ekleyeceğim böylelikle fazla artmasını önlemeye çalışacağım maksat kolaylık olsun ilk tıklamada ulaşsın bilgiye

ÇOK İYİ ETMİŞSİN,
    ben de diğer topicdeyken bi türlü okuyamazdım nereden başlayacağımı bilemezdim artık okudum ve ses yükseltmelerini yaptım bile

Beni de eklerseniz ;üyeliğim 145. sıraya geliyor sanırım

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.