Şimdi Ara

SAMSUNG E250 ''FaNCLUB'' TOPİĞİ(2)<arkadaşlar buradan devam edelim> (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.531
Cevap
8
Favori
251.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostum bende 3 gün önce aldım.telefondan memnunum.eğer güzel şık bir telefon istiyorsan tavsiye ederim.fiyatıda uyugn bence 512 mb hediye kartta veriyorlar.ama sonradan pişman olacağın birşey yapma aklında başka modellerde varsa iyice araştır.içinde şüphe kalmasın.
  • arkadaslar bu modelde office dosyalarini goruntuleyebiliyor muyuz

yzamis oldugumuz notlarin yada ajandanin onune sifre koyabiliyor muyuz
  • Arkadaşlar herkese selam, gerçi ben yeni topicde açtım ama belki çözüme burdan ulaşabilirim. benim şöle bi derdim var; nolur bilen sölesin.

Vodafone hatlı samsung e250 kullanıyorum, ama şöyle bir sorun var. Kız arkadaşım geçen gün telefonumu kurcalarken sen şu şu numaralara mesaj atmışsın dedi. Ve dediği doğruydu gönderilen mesajları kaydetmiyor ama sölediği numaralara mesaj atmıştım gerçekten. Denemek amaçlı hiç aklına gelmicek birine mesaj attım patt diye söledi numarayı. Nasıl öğrendiği konusunda en ufak bi ipucu alamadım, sadece o kodu sana sölemem dedi. Sanki bi kod varmışda pat diye mesaj atılan numaraları orataya çıkarıyor gibi. Şimdi samsung e250 de böle bi kod bilen varmı kimlere mesaj atıldığını ortaya çıkaran yada vodafone da böyle bi servis varmı(ki vodafone u aradım böle biişey yok dediler) yada menülerde benim bilmediğim yerde mesaj atılan numaralar kayıtlanıyomu bu telefonda. wallahi kafayı yicem nolur bilenler sölesin yada bilmeyenlerde yorum yapsın.. belki bişi buluruz. belki çok basit çözümü var ama ben bulamadım yoksa kız arkadaşımla papaz olcaz:))

• dostum sakin iletim raporlarina bakmis olmasin

quote:

Orjinalden alıntı: agesilaos

Arkadaşlar herkese selam, gerçi ben yeni topicde açtım ama belki çözüme burdan ulaşabilirim. benim şöle bi derdim var; nolur bilen sölesin.

Vodafone hatlı samsung e250 kullanıyorum, ama şöyle bir sorun var. Kız arkadaşım geçen gün telefonumu kurcalarken sen şu şu numaralara mesaj atmışsın dedi. Ve dediği doğruydu gönderilen mesajları kaydetmiyor ama sölediği numaralara mesaj atmıştım gerçekten. Denemek amaçlı hiç aklına gelmicek birine mesaj attım patt diye söledi numarayı. Nasıl öğrendiği konusunda en ufak bi ipucu alamadım, sadece o kodu sana sölemem dedi. Sanki bi kod varmışda pat diye mesaj atılan numaraları orataya çıkarıyor gibi. Şimdi samsung e250 de böle bi kod bilen varmı kimlere mesaj atıldığını ortaya çıkaran yada vodafone da böyle bi servis varmı(ki vodafone u aradım böle biişey yok dediler) yada menülerde benim bilmediğim yerde mesaj atılan numaralar kayıtlanıyomu bu telefonda. wallahi kafayı yicem nolur bilenler sölesin yada bilmeyenlerde yorum yapsın.. belki bişi buluruz. belki çok basit çözümü var ama ben bulamadım yoksa kız arkadaşımla papaz olcaz:))

• Dostum iletim raporları kapalı yaww. aslında haklısın bunun başka bi yolu bencede yok ama bi şekilde çıkıyo, bu zamana kadar siz böle bi kod yada böle bi durum duymadınız dimi?

quote:

Orjinalden alıntı: kara_eylül

dostum sakin iletim raporlarina bakmis olmasin

quote:

Arkadaşlar herkese selam, gerçi ben yeni topicde açtım ama belki çözüme burdan ulaşabilirim. benim şöle bi derdim var; nolur bilen sölesin.

• agesilaos'a:
    Daha once bir kod sayesinde baskasindan mesaj gelmis gibi gosterebildiginiz yazilmisti. Belki ayni kodun bir benzeri ile boyle birsey olabilir ama sanmiyorum cunku bu yazdiginiz mesajlarin E250 tarafindan log'landigi (kayitlandigi) anlamina gelir. Bu hem hafiza gerektirir hem de boyle bir ozellik olsaydi diger arama kayitlarinin bulundugu yerde olurdu sanirim. Arkadasiniz sizi diken ustunde tutmak icin belki de varolmayan boyle bir koddan bahsetmis de olabilir. Ama boyle birsey varsa bende rahatsiz olurum, o yuzden bunu biraz arastiracagim. Bunun disinda eger boyle bir kayginiz varsa ayarlarin biryerinden bu tur yerlere girmek icin sadece sizin bileceginiz bir sifre koyabilirsiniz...

kara_eylül'e:
    D900 vb. gelismis samsung modelleri gibi bu ozelligi yok. Ama mesela text dosyalari icin varolanlari gibi uygun bir Java programcigi bulursaniz niye olmasin...

tekken5'e:
    "512mb'lik E250" 15YTL fazlasina satiliyor ama adı hediyesi. Umarim hem 512mb alip hem 199ytl (veya azi) odemissinizdir...

romeo5610'a:
    snake_10'a ek olarak satin alirken dikkatli olun. Yeni bile olsalar bazi E250'lerde kizak sallantili olabiliyor. Elinize alin, kizagi acin ve alt ucundan tutup cok hafif ileri-geri sallayin. Sansli degilseniz kizak ayriymis hissi ile karsilacaksiniz (ben karsilastim). Derhal saglamini isteyip tekrar deneyin. Ayrica saticidan ayrilmadan once konusma yapabildiginizden, mesaj atabildiginizden, kamerasinin calistigindan vb. emin olun. Cunku eger daha sonra en ufak bir sorunda geri gotururseniz almis oldugunuz yerin ahlak derecesine bagli olarak yenisiyle degistirmek yerine servise yollamaya kalkabilirler...

Kodlar konusunda yeni alinan yeni firmware'li E250'lerde 8999'lu kodlar calismiyormus bilginize...

umutpars'a:
    Forumda bir arkadas ayni sekilde ekran hasarli bir E250'yi alip ~25ytl verip yaptirayim mi diye sormustu. Geriye dogru bir zahmet okursan sanirim gorebilirsin...

mesut7'a:
    Hocam son dakika sorusu yerine geriye dogru okursaniz onceki mesajlarda E250'nin 2gb microsd kartlari destekledigini goreceksiniz. Kingston ve Sandisk icin eminim ama diger markalari bilemem...

snake_10'a:
    Daha once'de yazmistim, senin icinde tekrarlayayim. YENI ALINAN E250DJVGI1 no'lu firmware'e sahip makinalarda *#8999*8378# H/W Test kodu calismiyor ama onun yerine sarj olurken isigi sonuyor. Yeni bir kod mevcutsa da bu forumda yazan yok...

hayaletsevcan'a:
    Peki niye? pahali mi? basit mi? umdugun gibi mi cikmadi? yoksa hic arastirmadan mi aldin?!?

Kendi adima konusursam bunca cevap yazmama ragmen ancak yarin/yilbasinda gidip kendime bir E250 hediye edecegim. Kasmamasi icin icine 1gb kingston/sandisk atacagim ve veri transferi icinde karti bozmamak icin data kablosu alacagim. 199ytl'ye ne alacagimi ezbere bilecek kadar forum gezdim, mesaj okudum, saticilarda elime alip inceledim. Kisaca alma diyenlere ragmen bence benim gibi onceliginiz EDGE'li (harici EDGE karti kendi basina 200kusur milyon), hafiza kartli destekli, kamerali (vga ama olsun), radyolu, ses kayitli bir telefon ise daha ucuza daha iyisini bulamazsiniz (bir parca fazlasina her zaman birseyler bulunur), bulursaniz da helal olsun...

not:Daha yeni alacak olmama ragmen simdiye kadar yazdiklarimi nasil bildigime gelince. Cogunuzun yaptigini bir parca ciddiye aldim ve ilk mesaj attigim gunden beri once E250 kilavuzunu okudum (internetten) sonra forumlardaki 'her deneyimi sormadan' okudum... ;-)

• ben toplamda 200 lira verdim 512 kartla beraber inşallah kazık yemedik(teknosa peşin fiyattır)

edit:imla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekken5 -- 31 Aralık 2007; 0:16:13 >
  • t1470258 arkadaşım çok teşekkürler, zaten bende rahatsız olduğum için bunu araştırma gereği duydum, attığımız mesajların samsung tarafından loglanması gerçektende hoş bi durum değil. ben detaya girecek olursam atılan mesajın içeriği ile herhangi bisorun yok ama bi şekilde hangi numaralara mesaj attığım ortaya çıkıyor, dedimya hiç bilmediği bi numaraya mesaj yolladım bana numara şu diye pat diye söledi. çok ısrar ettim ama o kodu sana sölemem dedi, belkide t1470258 arkadaşımın dediği gibi ortada kod filan yok, çok basit bi çözüm var ama ben anlamadım. iletim raporarı kapalı ayrıca, ki kaldiki bi şekilde onu açtı diyelim(yine kodla olsun, menüden açsa ben illa görücem, felaket senaryosu işte:)) bizim tellerde nokia gibi iletim raporlarını saklayan bi folder varmı? yani ileti raporu geldikten sonra kayıtlanıyomu bi yere? mesaj iletildikten sonra girip bakacağımız yer söz konusumu? ben iletim raporları kayıtlanmıyor diye biliyorum..

quote:

Orjinalden alıntı: t1470258

agesilaos'a:
    Daha once bir kod sayesinde baskasindan mesaj gelmis gibi gosterebildiginiz yazilmisti. Belki ayni kodun bir benzeri ile boyle birsey olabilir ama sanmiyorum cunku bu yazdiginiz mesajlarin E250 tarafindan log'landigi (kayitlandigi) anlamina gelir. Bu hem hafiza gerektirir hem de boyle bir ozellik olsaydi diger arama kayitlarinin bulundugu yerde olurdu sanirim. Arkadasiniz sizi diken ustunde tutmak icin belki de varolmayan boyle bir koddan bahsetmis de olabilir. Ama boyle birsey varsa bende rahatsiz olurum, o yuzden bunu biraz arastiracagim. Bunun disinda eger boyle bir kayginiz varsa ayarlarin biryerinden bu tur yerlere girmek icin sadece sizin bileceginiz bir sifre koyabilirsiniz...

• arkadaslar sanırım sorunumun çözümünü kendim buldum, düşündüğüm gibi öle kodla filan ilgisi yok çok basit bi çözümü varmış. bende turkcell hatlı başka bi telefon daha olduğu için bunun menülerini o kadar kurcalamamıştım. ama kurcalayınca bulunuyo demekki;

menü-mesajlar-mesaj oluştur-seçenek-yalnızca gönder-seçenek-son alıcılar yaptığımız zaman telefonumuzdan kimlere mesaj attıysak rehberde kayıtlı olsun olmasın hepsini burdan görebiliyoruz. bilenlere selam, bilmeyenlere duyurulur. istemediğiniz numaraları burdan silebiliriz. herkese yorumları için çok teşekkürler...
  • quote:

arkadaslar sanırım sorunumun çözümünü kendim buldum, düşündüğüm gibi öle kodla filan ilgisi yok çok basit bi çözümü varmış. bende turkcell hatlı başka bi telefon daha olduğu için bunun menülerini o kadar kurcalamamıştım. ama kurcalayınca bulunuyo demekki;

menü-mesajlar-mesaj oluştur-seçenek-yalnızca gönder-seçenek-son alıcılar yaptığımız zaman telefonumuzdan kimlere mesaj attıysak rehberde kayıtlı olsun olmasın hepsini burdan görebiliyoruz. bilenlere selam, bilmeyenlere duyurulur. istemediğiniz numaraları burdan silebiliriz. herkese yorumları için çok teşekkürler...

süpersin... her zaman kullanırım ama aklıma gelmedi ya hayret...
  • quote:

Orjinalden alıntı: t1470258

romeo5610'a:
    snake_10'a ek olarak satin alirken dikkatli olun. Yeni bile olsalar bazi E250'lerde kizak sallantili olabiliyor. Elinize alin, kizagi acin ve alt ucundan tutup cok hafif ileri-geri sallayin. Sansli degilseniz kizak ayriymis hissi ile karsilacaksiniz (ben karsilastim). Derhal saglamini isteyip tekrar deneyin. Ayrica saticidan ayrilmadan once konusma yapabildiginizden, mesaj atabildiginizden, kamerasinin calistigindan vb. emin olun. Cunku eger daha sonra en ufak bir sorunda geri gotururseniz almis oldugunuz yerin ahlak derecesine bagli olarak yenisiyle degistirmek yerine servise yollamaya kalkabilirler...

arkadaşım ben de o senin söylediğin durum var kızak hafif oynuyor.ama aldığım yere götürdüm normal dediler ,bir arkadaşımın e250 siyle karşılaştırdım onun ki sağlam.

• merhaba arkadaslar
    bende 01.01.2008 tarihiyle samsung e250 kullancıyım

forumdan sesi yükseltmek olan kısımdanki kodları deniyorum ama nedense olmuyor.

* dan sonra rakam cıkmıyor --- gibi oluyor

anlayamadım ?
  • sesinin az çıkması
    kulaklıkla daha iyi anlarsınız

ilk başta şu kodu girerek *#8999*8378# yaparak "donanım testi" ne girin ordan "ses ayarları" na girin daha sonra

normal
    kulak kazancı:3....................veya.............kulaklık kazancı:6
    ahizesiz kazancı:9.....................................ahizesiz kazancı:3

normal 2
    kulak kazancı:13
    ahizesizkazancı:15

kulaklık
    ahizesiz kazancı:15

hoparlor sub
    kulak kazancı:14

hoparlör sdn
    kulak kazancı:11
    ahizesiz kazancı:13

yamaha amp
    14

hoparlör çıkış
    kulak kazancı:15

hoparlör yanlızca cıkış
    ahizesiz kazancı:14

ıss normal

IIS NORMAL (eğer yine konuşurken fazla ses çıkarsa buradaki değerleri düşür)
    KULAKLIK KAZANCI : 15
    AHİZESİZ KAZANCI : 15

ıss kulaklık
    ahizesiz:15

ıss normal 12
    kulak kazançı:12
    ahize kazancı:15

her ayar değiştirdikten sonra kaydet

kafayı yicem grupdaki tüm yazıları okudum,ben gibi yapamayan 1kişi varmış,, sonra o adamda susmuş kalmış :}

kodu giriyorum ana ekranda sonra arama yapıyorum yok
    Lütfen şebeke eylemini bekleyin diyor

• VAY BE TELEFONU ALALI 1 SENE OLDU.. ZAMAN NE ÇABUK GEÇİYOR.....
  • gerçekten cok detaylı bir şekilde anlatmışsın fiyatı düşünce telefonla bir ilgileneyim dedim incelemelerine bakıyorum sorum olursa hemen soracagım
  • Güncel fiyat listesi (02.01.2008):

Ereyon.com.tr*: 206 YTL / 202 YTL (Havale indirimi)
    Genpatech.com: 215 YTL / 206 YTL (Havale indirimi)

* 512 MB hafıza kartı hediye
  • yokmu şu MP3GAIN programının kullanmasını tarif edicek ?
  • Selam arkadaşlar, ben e250 yi 1 ay önce aldım darty den 185 ytl kredi kartına tek çekim aldım ve yanında 512 kartıda vardı, ayrıca şu yeni çeşidinden yani şarj olurken ışığı sönen ve ses yükseltme kodunu kabul etmeyenlerden. Sesini nasıl yükseltileceğini bilmiyorum. :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: NitRoJeN

yokmu şu MP3GAIN programının kullanmasını tarif edicek ?

üst konuya cevabını verdim arkadaşım sorun olursa oraya yaz halledelim
  • Arkadaşlar E250 hafıza kartını görüyor fakat fotoğraf çekerken mesela hafıza kartını seçemiyorum bellek dolu diyor telefon hafızasını kullanıyor.
    Hafıza kartını kullanmasını nereden belirliyorduk ilk alındığında yapmıştım şimdi olmuyor.
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.