Şimdi Ara

samsung E250 146.85TL kargo bedava 10taksit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.564
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=02.044.1271.0290

Gümüş 152.00 TL KDV Dahil
    Pembe Geçici Olarak Temin Edilemiyor
    Siyah 152.00 TL KDV Dahil
    Yeşil Geçici Olarak Temin Edilemiyor
    Mor 152.00 TL KDV Dahil
    Mavi 152.00 TL KDV Dahil

aslında fiyatı çok süper değil ama taksit seçenekleri + hizlial (büyük güvenilir site, en az 20siparişim oldum) + kargo bedava + renk seçeneği bol

bu açıdan bence iyi gibi, ihtiyacı olanlara duyrulur arkadaşlar, paylaşmak istedim

http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-samsung-e250-fiyati,007600.html

• bu telefonu hiç tavsiye etmem, halen kullanıyorum, kızak bozulmak üzere, ekran camı çabuk deforme oldu
  • benim hatunda vardı o geldi aklıma bu telefondan nefret ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Uygarman

benim hatunda vardı o geldi aklıma bu telefondan nefret ediyorum

• bende bu telefonu alsam alsam yukarıda resimdeki rengini alırım arkadaşımda var çok şık gözüküyor bu renk ama genel itibari ile bunun yerine 50tl daha verip NOKİA 3500 almayı tercih ederim ama yinede kızaklı telefonlar içinde şık ve uygun bir model bence
  • bu telefona verilen 50 TL ye bile acırım...
  • türkiyede 4 milyon adet satılmış.. siz nasıl 50 liraya acıyorsunuz hayret.
    bende 1.5 senedir kullanıyorum hiç ama hiç bir sıkıntı çıkarmadı. ne kızak bozuldu ne ekran deforme oldu.
    içinde herşeyi barındıran çok güzel bir kayan kapak telefon bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben aldım, arkadaşımın başına gelenler ve telefonun şarj süresini gördükten sonra direk sattım...

1-) Arkadaşım telefonu aldı 1 ay sonra birgün masanın üstünden aldı, ekranına baktı, iç LCD ekranda koskocaman bir çizgi, iç ekran çatlamış, darbeye bağlı kullanıcı hatası dediler, garanti dışı dediler, parasını ödettiler, 50 TL telpa ekran parası aldı...

2-) Aynı arkadaşım kaderine razı olup telefonu kullanmaya devam etti, ortalama bir telefon kullanıcısı gibi kullanırken 2. ayın sonunda telefonun şarjı 12-13 saat anca dayanmaya başladı, pilde problem yok dediler, kaderine razı oldu, yedek olarak ikinci pili aldı...

3-) Aynı arkadaşım sandisk 1 gb hafıza kartı aldı Vatandan sıfır olarak, taktı, telefonun ekranında devamlı "hafıza kartı takıldı, çıkartıldı, takıldı, çıkartıldı" gibi hatalar gelmeye başladı... bir temassızlık var galiba dedi, benim hafıza kartını denedi aynı şey... Telpa ne dedi... "Orjinal hafıza kartı kullanmalıymış"

4-) Aynı arkadaşım telefonu çekiçle ezdi

• quote:

Orjinalden alıntı: manoth

ben aldım, arkadaşımın başına gelenler ve telefonun şarj süresini gördükten sonra direk sattım...

1-) Arkadaşım telefonu aldı 1 ay sonra birgün masanın üstünden aldı, ekranına baktı, iç LCD ekranda koskocaman bir çizgi, iç ekran çatlamış, darbeye bağlı kullanıcı hatası dediler, garanti dışı dediler, parasını ödettiler, 50 TL telpa ekran parası aldı...

2-) Aynı arkadaşım kaderine razı olup telefonu kullanmaya devam etti, ortalama bir telefon kullanıcısı gibi kullanırken 2. ayın sonunda telefonun şarjı 12-13 saat anca dayanmaya başladı, pilde problem yok dediler, kaderine razı oldu, yedek olarak ikinci pili aldı...

3-) Aynı arkadaşım sandisk 1 gb hafıza kartı aldı Vatandan sıfır olarak, taktı, telefonun ekranında devamlı "hafıza kartı takıldı, çıkartıldı, takıldı, çıkartıldı" gibi hatalar gelmeye başladı... bir temassızlık var galiba dedi, benim hafıza kartını denedi aynı şey... Telpa ne dedi... "Orjinal hafıza kartı kullanmalıymış"

4-) Aynı arkadaşım telefonu çekiçle ezdi

• Hem telefonu hemde hizliali kesinlikle tavsiye etmiyorum
    telefon zaten biliyorsunuz dandik bir telefon bende aldım cok sorun cıkıyor helede birde hizli ala gondermek zorunda kalirsanız size bildiim numarasi oluşturun derler oluştururusunuz 5 gün bekler ben digiphone aldım canımdan bezdim kargodan teslim almıyorlar ucretini odeyeyim diyorum yine almıyorlar sonra telefon ettiler degistirip gonderiyoruz telefondan ses yok ben hepsiburada.com a tedalarca iade gondermis birisi olarak hizlial.com dan bıktım en sonunda dedim geri gondermeyin almayacağım telefonu iade etmeyin mesele değil yine kargodan almayacağım ve gerçekden de almayacağım 229tl için 1 hafta uğraştım onlarla uğraşacağıma inşaaat da çalışsam 70tl yevmiye alırdım yağ deli ettiler beni gonderirsiniz almazlar zorla aldırrısınız telfon gondermeniz bekliyor diye yazı cıkar müşteri hizmetlerinden her gun mng beni arıyor ne yapalım diye telefonuda arkadaşıma almıştım rezil oldum
    Ha yalan bana gelmez siparişi hizli gonderiyorlar hemen hepsiburada.com kadar hizli diyebilirirm ama profesyonellik sıfır sadece bir defa iade yapacağım dedim beni deli ettiler hızlı aldan sadece servis sorunu olmayan ürünleri alın aman ha geri iade etmek sorunda kalcağınız ürünleri sakın almayın yada iade etmeyin daha iyi ben hizlialdan 30 yakın sipariş geçtim ürünlerde sorun yaşamadım yada onemsiz sorunlar ama ayıplı mal gelince kesinlikle almak istemiyorlar hepsiburada.com ise bu konuda cok yardımcı
    Dün cok güzel bir ürün vardı hizlialda platinum cift hatlı telefon cok cazip di ama bir sorun cikar canim cikar diye almadim çift işlemcili çim simli telefondu fiyadı cok uygundu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gittigider -- 29 Mayıs 2009; 18:21:36 >

• quote:

Orjinalden alıntı: gittigider

Hem telefonu hemde hizliali kesinlikle tavsiye etmiyorum

Gerçekten enteresan. Sözkonusu site ile benim de epey alışverişim oldu, değişime yolladığım arızalı ürün de oldu, ancak en küçük bir sorun yaşamadım.

Ya ben çok şanslıyım, ya da forumdaşım çok şanssız...
  • quote:

Orjinalden alıntı: @mc@bey

Gerçekten enteresan. Sözkonusu site ile benim de epey alışverişim oldu, değişime yolladığım arızalı ürün de oldu, ancak en küçük bir sorun yaşamadım.

Benimde cok siparişim oldu ilk iadem zaten siparişlerde çok başarılılar tebrik ediyorum aynı başarı geri iade /değişim işleminde müşteriyi yıldırmak içinde devam ediyor

Ekran görüntülerini yayınlıyorum

Şu an itibari ile ekranda gördüğüm takip numarası
    1 aydan fazla oldu siparişi yapalı ertesi gün geldi bana 5-6 gün sonra geri gönderdim 3-4 günde baskı yaparak zorla teslim aldırdım diyebilirirm
    ama bakın kargo bekliyorlarmış

Aşağıda siparişlerimi görebilirsiniz örnek amaçlı

Yok şimdi bağzı arkadaşlar inanmaz buda sipariş ekranı

MNG ekran görüntüsünüde ekleyeceğim kargoyu 3-4 günde zorla aldılar MNG her gün beni arıyo ne yapalım almıyorlar diye MNG ilgileniyo benimle ben de onlara fırça atıyorum bekletin alırlar diye

Resim Linkleri Sırasıyla
    http://img14.imageshack.us/img14/5663/hizli1.jpg
    http://img14.imageshack.us/img14/7030/hizlisiparis.jpg
    http://img12.imageshack.us/img12/205/hizlisiparistarih.jpg

Ayrıca birde en ilk siparişimde 2007 senesinde sorun yaşamıştım bir arkadaşa acer labtop aldım kura kura canım cıktı meğersem hardisk bad sektörlü imiş ben iade etmek istiyorum ben sıfır ürün aldım bana bozuk ürün geldi dedim bana çok geç dönüş yaptılar bu arada acer servisi hardiski değiştirdi arkadaşda boşver uğraşma dedi ondan sonrada az önce saydım sanal kontor siparişleri dahil 60 siparişim olmuş çoğu arkadaşlarım için neyse yine söylüyorum siparişleri hızlı gönderiyorlar ama demekki geri iade ve değişimde cok sorun cıkıyor bezdiriyorlar bir insanı birde bak eşitlikciler her ne kadar beni telefonla arayıp siz özel müşterimissiniz size özel kampanyamız var sisi bronz üye yaptık iş ortaklığına kayıt ettik deselerde demekki tüm müşterilere eşit davranıyorlar ister tek sipariş ister bir sürü sipariş iadeyi almıyorlar değşimi yapmıyorlar uğraştırıyorlar
    son bir şey eklemeyi yine unutum mesajlara cevap hatta telefon bile ediyorlar ama değişim yapmıyorlar iade almıyorlar ve tabi sorun ne diyeceksiniz sorun bana gelen telfonda mercek üzerinde plastik parça vardı kamera lensi üzerinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gittigider -- 29 Mayıs 2009; 20:13:04 >

• quote:

Orjinalden alıntı: @mc@bey

quote:

Orjinalden alıntı: gittigider

Hem telefonu hemde hizliali kesinlikle tavsiye etmiyorum

hocam sizinle aynı fikirdeyim, benimde hizlial ile alakam yok ama bende demekki bal var yada diğer arkadaşta kısmetsizlik var, çünkü hizlialdan 20nin üzerinde alışveriş yaptım toplam 5000tl üstüdür, laptoptan kulaklığa yazıcıya telefona kadar tonla ürün aldım hatta zayıflama kemeri film bile aldım ve toplamda 3kez iade yaptım hiçbir sorun ile karşılaşmadım, eskiden 50tl üstü kargo bedava idi şimdi ise 75tl üstü kargo bedava ve buna biraz sinir oldum ama yinede vazgeçemiyorum bence kaliteli bir site ve sizin şansızlığınız olmuş @gittigider hocam

• Ya arkadaşlar bende menmundum gerçekden şaşırdım tüketici heyeti falan uğraşamam değiştirmediler bende iade edin dedim etmeslersede etmesinler ne yapalim o kadar siparişim oldu buda arada gitsin gerçi ilk iade deneyimin hizlial ile hepsiburada.com bir sürü iade değişim yaptıp sorun yaşadım ok ama genelde hemen ilgilendiler sorunu çözdüler hatta servise baskı yaptılar ben hizlial da böyle yapar sandım şaşırdım neyse sağlık olsum umarım benim şansızlığımdır
  • Ya şuna bakarmısınız adamlar ın yazdığına bakarmısınız
    http://sikayetvar.com/svf-sikayet-full-hizlial-0-0-0--443020-.html

kırıkdan bahsediyorlar ne alaka bana gelen üründe lensin içinde plastik var dedim
    bana ayıplı mal geliyor tüm mailleri bende kayıtlı servis raporu isteyeceğim
  • Ürünler gayet ucuz güzel, ürünleri alırken gayet temiz sorunsuz alışverişler yaptım ama garanti ve iade de böyle olucaksa uzak durmakta fayda var.. Bu güne kadar çok şanslıymışım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.