Bildirim
Samsung DV300F 249 TL - Hızlıal.com
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
banada mail geldi fiyatı iyi duruyodu. fotoğraf makinesi ihtiyacımda vardı sioarişi bu akşam verdim bakalım nasıl bi ürünmüş. -
Arkadaslar kullanan var mıdır bu ürünleri. Benimde bir ihtiyacım var. Hb de Samsung fotograf makinelerinde baya indirimler var. 10x zoomlu makine bile 299 tl. Bu fiyat aralığında makine önerisi olan var mı? Benim en büyük istegim full HD cekim yapması bu cihazlar 720 p yapıyorlar
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
fiyat gayet iyiymiş vay makine nasıl acaba -
quote:
Orijinalden alıntı: yahyademirci
banada mail geldi fiyatı iyi duruyodu. fotoğraf makinesi ihtiyacımda vardı sioarişi bu akşam verdim bakalım nasıl bi ürünmüş.
bende bugün aldım hocam bakalım nasıl bişey :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: Venduss
fiyat gayet iyiymiş vay makine nasıl acaba
hocam güzel makinedir bu fiyata pişman olmazsın -
quote:
Orijinalden alıntı: agresifkolonya
quote:
Orijinalden alıntı: Venduss
fiyat gayet iyiymiş vay makine nasıl acaba
hocam güzel makinedir bu fiyata pişman olmazsın
Katılıyorum arkadasa kesinlikle
-
Benim cihazda bugün elime ulaştı kapalı ortamda bi iki resim çekt,m fena değildi. Daha detaylı kurcalama imkanı bulamadım bulut depolama olarak Windows skydrive kullanması hiç iyi olmadı bende dropbox 50 gb bulut depolama var keşke oraya resimleri atabilseydik. -
Örnek foto ekleyecek var mı? -
Hizlialdakine zam gelmiş 299 TL olmuş ama gold da 249 TL ye satılmaya devam ediyor. Bimeks ve Bonubona kıyasla en ucuz Gold da.
http://www.gold.com.tr/U190383/Samsung-DV-300F-16-2-Megapixel-5x-Optik-Zoom-3-0inc-LCD-cift-Ekran-HD-Siyah-Dijital-Fotograf-Makinesi -
Teknosa'dan ST200F'yi 249'a almıştım. Şu an da 279 TL.. Önde ekran yok ama 10x optik zoom mevcut..
Alternatif isteyen değerlendirebilir. BURADAN
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X