Şimdi Ara

Samsung, dijital asistani Bixby'i geliştiricilere açıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Amazon'un dijital asistani Alexa'nın en çok kullanılan dijital asistan olmasının nedenlerinden biri de hiç kuşku yok ki geliştiricilere açılmış olmasıdır. Gelen haberler, Samsung'un bir türlü istenilen noktaya getiremediği dijital asistanı Bixby'i, Amazon'un izinden giderek geliştiricilere açmaya karar verdiği yönünde.

     


    Samsung pazar payını yükseltme peşinde


    Amazon ile benzer bir stratejiyi izleyecek olan Samsung, geliştiricilerin Bixby'e entegre olabilecek projeler geliştirmelerine imkan tanıyacak. Şirket ayrıca geliştiricilere, dijital asistanı daha kullanışlı hale getirmeye yardımcı olacağını düşündüğü ve "kapsül" olarak bilinen Alexa benzeri becerilerin Bixby'e nasıl entegre edeceğini anlatacak.


    Piyasaya araştırmalarına baktığımızda ise Amazon Alexa'nın şu anda Amerika'da yüzde 24'lük bir pazar payına sahip olduğu belirtiliyor. Google Asistan'ın yüzde 20, Samsung Bixby'nin ise yüzde 6'lık düşük bir dilime sahip olduğunu görüyoruz. Tüm bunlara ek olarak The Wall Street Journal'ın haberine göre Samsung ilk 50 geliştiriciye 500 dolar ödeyecek.

      







  • S-Voice yıllarca Türkçe dil desteği alamamıştı ve Bixby de aynı yolda hızla ilerliyor. Vergiler nedeni ile yüksek bedeller ödenen böyle bir markada gerek Bixby Türkçe desteği gerekse de kredi kartları ile akıllı saatleri üzerinden mobil ödeme sistemleri entegrasyonunda daha etkin aksiyonlar alması geldi de geçiyor...

  • Bir samsung kullanıcısı olarak söylüyorum samsungdan hiç birşey olmaz ilerde yok olur gider bu şekilde devam ederse.kesinlikle biliyorum çoğu kişinin de isyanıdır bu Türkiye'de samsung desteği sıfır.telefon veriyorsun yapamıyorlar parasıyla yine yapamıyorlar gül gibi telefonu gönderiyoruz parasıyla bari yap diyoruz yine yapamıyorlar bir yerini yapıyorlar başka bir yeri bozuluyor gelip bi eğitim verilsin bu arkadaşlara.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.