Şimdi Ara

samsung digimax a403 video sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar foto makinem videoları avi olarak kaydedio. herşey normal pcye atıyorum izleyebiliyorum. ama pcden herhangi bi yerden indirmiş olduğum avi uzantılı videoyu makinede izleyemiyorum. video adınıda makine kendi nasıl isimlendiriosa o şekilde yapıp deniyorum gene olmuyor nedeni nedir lütfen yardım.



  • quote:

    Orjinalden alıntı: amfi_46

    arkadaşlar foto makinem videoları avi olarak kaydedio. herşey normal pcye atıyorum izleyebiliyorum. ama pcden herhangi bi yerden indirmiş olduğum avi uzantılı videoyu makinede izleyemiyorum. video adınıda makine kendi nasıl isimlendiriosa o şekilde yapıp deniyorum gene olmuyor nedeni nedir lütfen yardım.

    Arkadaşım her avi dosyası birbirinin aynı değildir.. farklı kaynak kodlu avi dosyaları mevcuttur ve herbiri için ayrı ayrı codec gerekir... digital fotoğraf makineleri genelde kendileri için hazırlanmış bir codecle bu dosyaları oluştururlar... örneğin benim makinede fourCC Code M4S2 , Compliant MPEG-4 v2 Simple Profile codec kullanarak bu videoyu oluşturuyor. yanii MPEG-4 v2 Simple Profile codec kullanmış olsan bile fourcc code ları farklı olabiliyor.. bende fourCC Code M4S2 kullanıyor bunu en güncel ve en ünlü codec packelerden biri olan k-lite codec paketinin içinde bile bulamıyorsun.. çok eski ve genelde makinelerin kullandığı bir format.. diyelim buldun herşeyi tutturdun ama bir bakarsın yinede video oynatmıyor.. açıkcası bende çok uğraştığım için biliyorum ve çözemedim olayı. ama ramak kalmıştı internetin altını üstüne getirip bulduğum 5 senelik codec packleri ile çok yaklaştım ama pes ettim çünkü gına gelmişti.. belki kaldığım yerden devam edebilirim sonuçta bu bir yazılım ise bunun bir sınırı yoktur... az çok ipucu vermişimdir umarım sana...




  • arkadaşım senin bulduğun codecleri nereden bulduğunu söyleyebilrmisin acaba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.