Şimdi Ara

## SAMSUNG, DDR4 Ram Satışına Başladı ## (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    kaşık yok olur mu yaw ben o kaşıkla yemek yiyorum, zaten yemek yerken yanlışlıkla yamulttum o kaşığı
  • Hangi bilimsel veriler?Birlerinin (Aydoğan Vatandaş) yazdığı kitabı bilimsel veri olarak mı kabul ediyorsunuz?Aydoğan Vatandaş kimdir?Hangi bilim kimliği altında yazmaktadır?Ayrıca soyadı da "Vatandaş"değil "Kılıç"tır.Komplo teorilerini neye dayanarak yazmaktadır?Böyle birinin yazdığı kitabı kaynak olarak kabul etmek ne kadar doğrudur?

Not:Kaşığı eğmeyi öğreten yaşlı kadın(kahin)değil ordaki kel kafalı eşek sıpasının biridir. El kadar çocuk felsefe yapıyor.Zamane afacanları işte...

Komplo teorilerini neye dayanarak yazmaktadır?
    komplo teorisi de insanların kafadan sallaması değil midir zaten. birşeye dayamadığını teori diye sürer

ayrica o dediğin vatandaş mı bıçak mı kılıç mı ne var ya kaşıkçı onu da tanımam etmem. yazı mı yazıyormuş

Orjinalden alıntı: galaxy10

Hangi bilimsel veriler?Birlerinin (Aydoğan Vatandaş) yazdığı kitabı bilimsel veri olarak mı kabul ediyorsunuz?Aydoğan Vatandaş kimdir?Hangi bilim kimliği altında yazmaktadır?Ayrıca soyadı da "Vatandaş"değil "Kılıç"tır.Komplo teorilerini neye dayanarak yazmaktadır?Böyle birinin yazdığı kitabı kaynak olarak kabul etmek ne kadar doğrudur?

Not:Kaşığı eğmeyi öğreten yaşlı kadın(kahin)değil ordaki kel kafalı eşek sıpasının biridir. El kadar çocuk felsefe yapıyor.Zamane afacanları işte...

Bizim burda verileini kabul etttiğimiz kişi Aydoğan Vatandaş deği bay Tesla yani Nicola Tesladır!

• yaw onu bunu bilmem ama doğanın dengesini bozan ülkeleri uzaylıların gelip tokatlaması lazım
    İ5 14600KF*MSI B760 TOMAHAWK* SAPPHİRE 7800XT PULSE*PATRİOT VİPER 2x16 GB 6400 MHZ DDR5 *1 TB KİOXİA G2 PLUS *NZXT H5 FLOW* THERMALRİGHT PHANTOM SPİRİT 120 EVO CPU COOLER *HİGH POWER ELİTE 750W *GIGABYTE 23.8" G24F-2
  • bunca verileri göze almayıp nasıl olur da komplo teorisi dersiniz, biz size somut deliller sunuyoruz
    hiç mi tesla makinesini duymadınız, liselerde veya üniversitelerde zaten bunlar gösteriliyor, gerçekte de var olan bir cihaz, hatta bir oyuna bile konu oldu (tomb raider: the legend)
    bu cihazlar sadece teslanın icat ettiği teknolojilerden birkaçı
    siz de artık kaşığı eğmeyi bırakıp kırdınız yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fx57 -- 6 Temmuz 2006; 20:30:22 >

Orjinalden alıntı: achfighter

konu nerelerden nerelere geldi
    kaşık yok olur mu yaw ben o kaşıkla yemek yiyorum, zaten yemek yerken yanlışlıkla yamulttum o kaşığı

Yemeği nerenle yiyosunda yamuttun kaşığı Şaka bir yana ddr4 ten tesla nasıl geldi bu konu onu anlamadım.
  • quote:

Orjinalden al�nt�: Rockford Fosgate

ewet yavastan Matrix muhabbetrler�ne g�r�yoruzzz

Konuyu kilitlemesinler sonra
    /AMD X2 3.8+@(2.6GHZ)/
    /EPOX 9NPA+ NF4 ULTRA/SAPPHİRE X850XT/
    /2GB TWİNMOS/300GB MAXTOR HDD/
  • quote:

Orjinalden alıntı: cck_ylmzzz

2 yıl öncesinden hazırıdı zaten, nerede başladı hepsi palavra, cebini doldurdu adamlar, şimdi üretime başladık diye reklam yapıyorlar

ha şunu doğru dedin arkadaşım +1000010111011000
    şu an denemlerde 500 milyon ghz hızlara ulaşan tekli işlemcileri biliyor muydunuz normal silikonlu işlemcilere germanyum karıştırarak daha dayanıklı hale geliyor normal koşullarda 300 milyon ghz -260 derece de de 500 milyon ghz ye kadar hız aşırtmışlar bu bir rekordur onu da söyleyeyim....
    not:intel özel üretimlerde bu germanyum teknolojisini kullanıyor.
    bizede sonralardan satarlar işte ne zaman akıllarına eserse.....
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.