Bildirim
Samsung'dan dokunmatik ekranlı ve QWERTY klavyeli telefon: Brightside

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
dusuk segmente hitap eden bir telefon fakat samsung un boyle bir telefon cikarmasi garip geldi -
Sanırım çift hatlı ama haberde bahsedilmemiş . -
Al Bir Corby Daha Merak Ediyorum Samsung Bu Cihaz Coplugune Ne Zaman Son Verecek Yuzlerce Cihaz Cikar Galaxy in En İyi Smartphone Odulune Laik Gorulsun Destege Gelince İs Ben Yapmadim Millet Rootla Guncellemeye Ugrassin Yok Artik -
ÇÖP -
iş yapmaz -
Çok merak ediyorum, acaba DH niye sadece haber vermiş olmak için sadece CDMA sistemli, ülkemizde hiçbirşekilde çalışmayacak bir telefonun haberini yapıyor??? -
çekmeceli modeller yerine ikiye katlanır modeller daha kullanışlı
özellikle ekranı daha korumalı ! -
Telefon orta-alt segmente yönelik bir çözüm olarak duruyor. Ancak Türkiye'de belki de Avrupa'da dahi göremeyeceğimiz bir ürün bu. Verizon Wireless satıyor ABD'de.
Teknoloji haberlerinin bizi de ucundan bacağından ilgilendiren bir yanı olduğu takdirde verilmesi taraftarıyım. -
s3 beklerken çıkardığı modele bak..
tutmaz bu... -
Pek sistem ayrıntısı olmasada güzelmiş.:):) Tasarım rekler falan fiyata birşey diyemiyicem ?? -
Çöpün önde gideni -
biçimsiz olmuş.biraz estetik olmalı... -
inceleme gelsin -
Maalesef Samsungun özellikle kızaklı modelleri daha garanti süresi bitmeden açma kapama dolayısyla Film arızası veriyor.O yüzden sanırsam eskisi kadar kızaklı model de üretmiyor.
Biaralar şimdiki Dokunmatik modellerinin moda olması gibi kızaklı modelleri sayıca çok ve modaydı Samsungun.
Ama Samsung un kızaklı modellerinden uzak durulması taraftarıyım yinede. -
Detaysız biraz daha detay ekleyin görüntüsü çok hoşuma gitti anneciğime bir hediyemi alsam acaba sıkılana kadar ben kullanırım :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X