Şimdi Ara

Samsung D900i - Java Kurulumu ?? - #*536963# kodu 'Serial JAVA others disable' mesajı ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
11.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, dün bir d900i aldım sıfır olarak, hertürlü aparatı kutusunda geldi, Samsung PC Studio 3 programı ve usb kablosu ile resim ve mp3 alma silme vs işlemler yaptım fakat uygulama veya oyun kurma konusunda büyük bi problem yaşıyorum. d900 modeli ile aynıdır düşüncesi ile yola çıkarak d900 e kurulum şeklini denedim fakat #*536963# kodu girildiğinde ekrana gelmesi gereken "Serial JAVA others disable" mesajı hiç bi şekilde gelmiyor ve bu java kurulumunun engelli olduğu anlamına geliyor sanırım, lütfen arkadaşlar bu telefona nasıl kurulum yapıcam yardımcı olun, 5-6 saat boyunca araştırdım fakat hiç bi işe yarar şey bulamadım, teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: anatol1an

merhaba arkadaşlar, dün bir d900i aldım sıfır olarak, hertürlü aparatı kutusunda geldi, Samsung PC Studio 3 programı ve usb kablosu ile resim ve mp3 alma silme vs işlemler yaptım fakat uygulama veya oyun kurma konusunda büyük bi problem yaşıyorum. d900 modeli ile aynıdır düşüncesi ile yola çıkarak d900 e kurulum şeklini denedim fakat #*536963# kodu girildiğinde ekrana gelmesi gereken "Serial JAVA others disable" mesajı hiç bi şekilde gelmiyor ve bu java kurulumunun engelli olduğu anlamına geliyor sanırım, lütfen arkadaşlar bu telefona nasıl kurulum yapıcam yardımcı olun, 5-6 saat boyunca araştırdım fakat hiç bi işe yarar şey bulamadım, teşekkürler

imzamdaki kodları dene d serisi java oyun yüklemesi linki olan

• denedim onu, neredeyse 30 sayfada aynı yazıya rastladım hepsinde aynı #*536963# kodunu girerek java yüklemesine izin verin, ekranda "Serial JAVA others disable" mesajı çıkıcak sonra devam edin fln yazıyor ama o kodu girdiğim zaman hiçbişey olmuyor problem o, nasıl halledicem lütfen bilgisi olan yokmu ??
  • evet bende de d900i var ve bu kodu girdiğimde ekranda hiç bişey çıkmıyo.napıcaz.gif?
  • bende bu sorunun cevabını sabırsızlıkla bekliyorum
  • up
  • evet kod degisik pek ibir sey sorucam bu kodlar gögten zembekle inmiyor ya nasil buluyorlar bizde d900i ninkini bulalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: SimSir

evet kod degisik pek ibir sey sorucam bu kodlar gögten zembekle inmiyor ya nasil buluyorlar bizde d900i ninkini bulalım

bu kod ingiliz ve alman forumlarinda da tartişiliyor ama henüz onlar da bulamadi.. samsung ise bu konu hakkinda daha bir açıklama yapmadı..
  • Ben buldum :) E250 gibi yükleniyor *#52828378# ota typi degistir sonra serial downlaod ile ( #*5737425#) ile yükle :) picsel viewer alternatifi uygulama ariyorum suanda bulan vara yazsin lutfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SimSir -- 21 Haziran 2007; 9:35:53 >
  • aha harbiden oluyo bşieyler bravo !!
    evet şimdi yüklenicek bişeyler lazım bence bunu d900 forumuna taşımak daha mantıklı herkes görsün.
  • quote:

Ben buldum :) E250 gibi yükleniyor *#52828378# ota typi degistir sonra serial downlaod ile ( #*5737425#) ile yükle :) picsel viewer alternatifi uygulama ariyorum suanda bulan vara yazsin lutfen

ben bunu yapinca telefon restart atiyor kendine.. anlamadim hiçbişey açiklarmisin biraz
  • ilk yaptiginda resttart atiyor bendede acilinca bidaga dene yüklüyor

*#52828378# Ota typi Serial OTa yap forumda anlatildigi gibi soft pick yazilimi calistir telefona baglan sonra java uplod ile jad dosyanı koy
    #*5737425# ile serial download yapinca pat restart atti makina sonra makine acilinca eğer usb kullaniyorsa ciakr tak soft picki kapatma shutdown dip yeniden aktif et eğer bluutooth ile baglaniyorsan baglatiyi kes bide bağlan bluetooht aktif et tekrar (java upload acik kalicak kapatma ) sonra tekrar serial donwlada gir yüklüyor bukadar ilkinde restart atiyor sorna yüklüyor (bluetooth ile denedim ben )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SimSir -- 22 Haziran 2007; 8:36:27 >
  • Yapabilen oldumu?
  • bunu yapınca nolcak ben onu anlamadım?
  • d900i java oyun yüklenmiyordu ya d900 yükleme kodlari d900i caslimiyordu java oyun ve uyuglumalari bilgisayardan yüklieycen iste
  • Hay allahım yarabbim ya .. pdal dedik almadık symbian dedik onuda almadık mal gibi gittik program yüklenmiyen telefon aldık .. boşana dememişler görünüşe aldanma ..

Bi alahın kulu varsa d900i e program yükleyen anlatsın allah aşkın çıldıracam....
  • Bak forumda E250 program yükleme var onu oku d900i de aynısı geçerli tek farkını sölyliyim Serial Download yapınca telefon resetliyor Sen pick soft programını kapatip açıyon bluethooth disconnect edip yeniden bağlanıyon ama java donwload programı kapatmıyon resetleyince sonra tekrar serial downloada geliyorsun birdahaki denemeden yüklüyor geri kalan isleride e250 yapildigi gibi deva mediyorsun bak forumda e250 yükleme yapilmasini resimli analtiyor yap dedigimi anlarsin resetliyincede dediklerimi yap
  • quote:

Bak forumda E250 program yükleme var onu oku d900i de aynısı geçerli tek farkını sölyliyim Serial Download yapınca telefon resetliyor Sen pick soft programını kapatip açıyon bluethooth disconnect edip yeniden bağlanıyon ama java donwload programı kapatmıyon resetleyince sonra tekrar serial downloada geliyorsun birdahaki denemeden yüklüyor geri kalan isleride e250 yapildigi gibi deva mediyorsun bak forumda e250 yükleme yapilmasini resimli analtiyor yap dedigimi anlarsin resetliyincede dediklerimi yap

simsir dediginden ben de pek bir şey anlamadım açıkçası, yeni bir topicte resimli ve detaylı bir şekilde güzelce anlatirsan bir çok d900i kullanıcısına ve d900i almak isteyenlere çok yardımcı olmuş olursun

• evet hatta d900i topiğinede taşıyalım bu konuyu..
    olmadı ilk sayfayda kopyalarım ben d900 formunun

bölece herkes ordan görür....
  • quote:

Orijinalden alıntı: SimSir

Yapabilen oldumu?

ben yaptım. her seferinde programları ayrı çalıştırıp ayrı dosya yükleme yapmak lazım.
    yoksa telefon kapanıp açılır gibi oluyor. yani iki teelfonda da denedim oldu. kodlama sıralamasını yazayım ben yine

d900 kodları: #*536963# - #*5737425# - #*536963#

d900i kodları: *#52828378# - #*5737425# - *#52828378#

bi de SimSir' in dediği gibi bu ota bölümüne girip gprs' i serial dataya çevirmek lazım. ikinci seçenek seçilecek yane.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speakerphone2010 -- 2 Mayıs 2010; 21:24:17 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.