Selam arkadaşlar, 09.11.2006 tarihinde aldığım samsung D520 telefonumu yeni telefon aldığım için satıyorum. Ürün garantilidir, kutusu, faturası, data kablosu, kulaklığı ve şarj aleti ile beraber verilecektir. En ufak sorunu yoktur, çok temiz bi cihaz.
Fiyat:195 YTL veya iyi bir agp ekran kartı ile takas ta olabilir.
fotolar çok net değil diğer telefonumla çektim, msnden digital fotograf makinesinden foto çekip yollayabilirim.
Genel Özellikleri Boyutlar 101 x 46 x 15.9 mm Ağırlık 94 gr Şebeke 900 / 1800 / 1900 Ajanda ? Var Alarm Var Titreşim ? Var Hesap Makinesi Var Java Desteği Var HandsFree (Eller Serbest) Var Resimli Telefon Defteri ? Yok Ses Kayıt ? Var Sesli Arama Yok Kronometre Var Bas Konuş ? Yok İşletim Sistemi Standart Zil Tipi Polifonik , MP3 Telefon Tipi Kayan Kapaklı Güç Özellikleri Bekleme Süresi ? Maksimum 288 saat Konuşma Süresi ? Maksimum 3 saat Pil Türü Li-Ion Pil Gücü 800 mAh Bağlantı Özellikleri Bluetooth ? Var Wi-Fi. ? Yok Bağlantı Özellikleri Dahili Modem Var GPRS ? Class 10 GPS ? Yok EDGE ? Yok 3G ? Yok Bağlantı Özellikleri Push E-mail Yok E-mail Desteği Var WAP ? Versiyon 2.0 Infra Red (Kızıl Ötesi) ? Var PC Senkronizasyonu ? Var Kamera Özellikleri Görüntülü Konuşma Yok Entegre Kamera Var Kamera Çözünürlüğü 1.3 Megapixel Kamera Zoom 5x Video Kayıt Var Sesli Video Kayıt Var Video Oynatma Var Entegre Flaş Yok Eğlence MP3 Çalma Var Radyo Yok MMS Var Oyun Var+ Yüklenebilir Hafıza Özellikleri Telefon Hafızası 80 MB Ekran Özellikleri Ekran Tipi TFT Ekran Çözünürlüğü 176 x 220 Piksel Ekran Renk Çözünürlüğü 256K Renk Diğer Paket İçeriği Standart Pil, Şarj Cihazı, Kullanma Kılavuzu,Kulaklıklı Mikrofon, Bilgisayar Bağlantı Kablosu (DataCable),Bilgisayar Yazılım CD'si