Şimdi Ara

#SAMSUNG D500'le İlgili Herşey Bu Başlıkta!# (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
528
Cevap
0
Favori
49.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • d500 abi harika! alanlara hayırlı olsun.almayanlara allah nasip etsin.
  • Ah be kardeş ne yaptın.
    insan 2 hafta bekler 820 YTL. fiyata garantilisini alır.
    Ben 3 aydır cihazı takip edip,bekliyorum.Kesin alacağım.
    Ve üstelik Almanya bağlantım var.420 Euro orda fiyat.Ordanda getirtebilirdim ama
    fiyat farkı yok diye bekleyipgarantilisini alacağım.
    Neyse olan olmuş.Hayırlı olsun.Allah hepimize D500 sahibi olmayı nasip etsin

quote:

Orjinalden alıntı: zipir33

valla dayanamadım aldım arkadaşlar doğubankatan 850 ytkye herkese tvsiye ediyorum felaket bi makina süper ses hoparlörünü filan herşeyini aldım çok güzel
  • zipir kardeş ilk izlenimlerini alalım lütfen

almayı düşünüyoz ne de olsa

resimleri felan koyabilirmisin mümkünse
  • arkadaşlar 22 şubatta bu telefonu tüm telpa bayilerinde bulabilecekmiyiz yoksa ilk olarak hepsiburada.com da mı olacak? artık bekliycek dermanım kalmadı. almak istiyorum bu telefonu! :(
  • [Deleted by Admins]
  • eniyipazar a 481.750 ytl den dün girmiş.
    fiyat çok uygun gibi

daha önce ordan ürün alan var mı?
    aps ile ne kadar sürede geliyormuş ürünler.
    sipariş verdim pazartesi yollıcaklarmaış bakalım. merakla bekliyorum
  • Gelip gelmediğini aralıklarla haber verin arkadaşlar bende ona göre alıcam :)
  • bugün 20 ytl.kaporayı d500 için yatırdım gelişmeleri yazacağım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalkay -- 5 Şubat 2005, 23:35:46 >
  • msn den elemanla konuştum pazartesi yola çıkar.
    ile göre en geç 14 ünde postaneden alırsınız dedi.

tamam alacaz da postanede gelen kutuya baktırıyolar mı?

parayı verdikten sonra elimizde patlamasın.
    kaporayı bende yatırdım beklicem artık

nasıl bişey yapmalıyız postayı alırken.
  • bekliyoruz
    quote:

Orjinalden alıntı: yalkay

bugün 20 ytl.kaporayı d500 için yatırdım gelişmeleri yazacağım...
  • herkes eniyipazardan alaya başladı galiba.
    Elinize ulaşırsa msj atın ...
  • mersahin bulunduğun yerde aras kargo yokmu ...?aras kargoyla teslimat yapılacakmış öyle yazıyor sitede kargo yoksa postahane aracılığıyla paket iletilecekmiş....sen ne siparişi verdin ....
  • valla biz millete güvendik d500 sipariş verdik.

inşallah bizimkiler de gelirde 40 yılda bir de olsa talih yüzümüze güldü deriz.

çünkü bunla beraber 2 sipariş daha verdim. toplam 900 ytl etti.
    allah tan cash on delivery verdik.

ürünleri sağ sağlim alırsak verecez

aras kargoyu sordum ürün tesliminde para almıyomuş kargo mecbur böyle gönderiyoz dediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersahin -- 5 Şubat 2005, 23:46:17 >
  • Arkadaşlar konuyla alakasız ama ecard nasıl cıkartılır öğrenirsem d500 bende ısmarlıcam :)
  • aras kargo işi sadece ürünlerin 3 gün içinde iadesinde ve kredi kartı ile yapılan alışverişlerde yapılıyomuş

eleman msn den öyle dedi
  • beni niye kimse sallamadı yaa!! ağlarım bak!! sorumu cevaplarsanız çok sevinirm.

arkadaşlar 22 şubatta bu telefonu tüm telpa bayilerinde bulabilecekmiyiz yoksa ilk olarak hepsiburada.com da mı olacak? artık bekliycek dermanım kalmadı. almak istiyorum bu telefonu! :(
  • ohhh donnie!!! millet niye senni sallamasın bilgisi olmadan yanlış bişey söylemektense söylememeyi tercih ediyor olmalılar

sen kendini üzeme bir bilen mutlaka cevap yazacaktır

• haklısın galiba :) ama araya kaynayabilir mesaj :P taza taze cevap yazılmazsa unutulur gider :) bu d500u cok istiyorm... bi senedir telefon alcam diyorum bir türlü alamadım. tam karar verdim.telefon gelmiyo :) dayanamicam artık.. eski pusku bi simens me45im var...bıktım artık! :(
  • bir de eniyipazar.com dan alan olursa yazar mı acaba türkçe t9 olup olmadığını??? türkçe t9 olsun istiyorum çok yararlı birşey!
  • beyler bu eniyipazardan hiç alışveriş yapan yokmu ya bi numara olmasın.bu arada orda tükçe var yazıyo
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.