CAKIR42 Amerika dan bir arkadaşla görüştüm elinde 25 adet Samsung D500 var. Beklemede şu an İspanyada ki bürolarından Türkiye tabanına "like as gift" hediye gibi gönderebilirmiş. Gümrüksüz gümrüğe tabi olmayacak sekilde. 200 dolar fiyat biçti 1 ,2 ,3 istedigin kadar yollayabilirim diyor. acılmamıs kullanılmamış ve sim kilitsiz istediğim gsm operatör ü ile kullanabilirz ne dersiniz var mı isteği olan arkadaslar toplanıp alalım fiyat ı cok uygun bi kac tane birden alınırsa 200 dolardan vereceğini söyliyor uzakdoguda ki fiyatından biraz yüksek sacmalıkda yok burada cünki telefon 2003 sonu cıktı dünyada piyasaya. ne diyorsunuz arkadaslar?
quote:
Orjinalden alıntı: Xoxxax
CAKIR42 Amerika dan bir arkadaşla görüştüm elinde 25 adet Samsung D500 var. Beklemede şu an İspanyada ki bürolarından Türkiye tabanına "like as gift" hediye gibi gönderebilirmiş. Gümrüksüz gümrüğe tabi olmayacak sekilde. 200 dolar fiyat biçti 1 ,2 ,3 istedigin kadar yollayabilirim diyor. acılmamıs kullanılmamış ve sim kilitsiz istediğim gsm operatör ü ile kullanabilirz ne dersiniz var mı isteği olan arkadaslar toplanıp alalım fiyat ı cok uygun bi kac tane birden alınırsa 200 dolardan vereceğini söyliyor uzakdoguda ki fiyatından biraz yüksek sacmalıkda yok burada cünki telefon 2003 sonu cıktı dünyada piyasaya. ne diyorsunuz arkadaslar?
kutusuyla her şeyiyle beraber mi yoksa sadece makina+batarya mı?
KUTULU , FULL AKSESUARLI No Problem BANA GELEN MAIL I İLETİYORUM AYNEN ;
" rose marns Re: For Samsung D500! ; Hello sir , i want to know that the phones are brand new , never used , saled in box , unlocked! I will suported the taxe for the delivery ! The payment will be made trought bank transfer or money order if you buy one , two or three phones! The delivery will be made via Ups services 2 days ! I can start first the delivery and after you will receive the papers you will make the payment and send me the papers from the transfer ! If you don`t have trust in me i can send the invoice proforma from my company in your name and addres !I will make the delivery from Spain because i have a company here !
Attığım Mail ;
<xoxxax@walla.com> For Samsung D500!
Hi Dear Seller,,, I am From Bursa / Turkey. and i want buy a Samsung D500. I see your mail and your notice in ebay.com ! and your price is 200 $ its ok , i can buy it. ( i can a little speak english , but is enough ...) pls send me full info for this cellphone.Im too serious.( im not ebay`s member.. ) i have many questions ; 1- Can you send me this telephone ( TURKEY ) . 2- Telephone price .? ( note : im not rich (lol) :) 3- This Telephone : Boxed ? Unused? Unlocked? 4- HOW CAN I BUY IT , TELL ME . ( Western union etc etc write me full steps ) 5- If you can send to Turkey , I want TNT AirMail (its my rule),okay? 6-can you send me duty-free. i dont know.. can you send this telephone like as gift.(I cant give customs duty)
PLEASE SEND ME YOUR MAIL AND GIVE ME RIGHT ANSWERS . IM WAIT YOUR MAIL ! I very want BUY THIS D500 PLZ I TRUST YOU ;)
" rose marns Re: For Samsung D500! ; Hello sir , i want to know that the phones are brand new , never used , saled in box , unlocked! I will suported the taxe for the delivery ! The payment will be made trought bank transfer or money order if you buy one , two or three phones! The delivery will be made via Ups services 2 days ! I can start first the delivery and after you will receive the papers you will make the payment and send me the papers from the transfer ! If you don`t have trust in me i can send the invoice proforma from my company in your name and addres !I will make the delivery from Spain because i have a company here !
Attığım Mail ;
Hi Dear Seller,,, I am From Bursa / Turkey. and i want buy a Samsung D500. I see your mail and your notice in ebay.com ! and your price is 200 $ its ok , i can buy it. ( i can a little speak english , but is enough ...) pls send me full info for this cellphone.Im too serious.( im not ebay`s member.. ) i have many questions ; 1- Can you send me this telephone ( TURKEY ) . 2- Telephone price .? ( note : im not rich (lol) :) 3- This Telephone : Boxed ? Unused? Unlocked? 4- HOW CAN I BUY IT , TELL ME . ( Western union etc etc write me full steps ) 5- If you can send to Turkey , I want TNT AirMail (its my rule),okay? 6-can you send me duty-free. i dont know.. can you send this telephone like as gift.(I cant give customs duty)
PLEASE SEND ME YOUR MAIL AND GIVE ME RIGHT ANSWERS . IM WAIT YOUR MAIL ! I very want BUY THIS D500 PLZ I TRUST YOU ;)
şunların türkçesini yaz yaw malum ingilizce kıtlığı var bi düşünelim anasını satiyim bütçem yeterse bi de d500 üm olsum hem 7610 hem d500 üfff karizmaya bak beaaaaa
Türkçeye Çeviriyorum ;
Ben : Merhaba Sevgili Satıcı , Ben bursa Türkiyedenim. ve samsung d500 satın almak istiyorum . ebay.com da senin mail adresini ve ilanını gördüm. ve bictiğin fiyat 200 dolardı alabilirim.lütfen bana bu telefonun full bilgisini yollarmısın . ( ebay üyesi değilim ) bir kac soru sormalıyım ; 1-Telefonu Tükiye ye Yollayabilirmisinm .? 2-telefon ücreti ? ( Zengin değilim lol ) 3- telefon ; kutlumu ? kullanılmamışmı ? kilitsizmi ? 4- nasıl satın alabilirim anlatırmısın . ( western union tipi mi v.b.v.b. tüm adımlarını yazarmısın ) 5- eğer türkiye ye yollayabiliyorsan . tnt hava postasını ( kargosunu )dan istiyorum. ( buda benim kuralım ) 6- gümrüksüz yollayabilirmisin ? bilemicem . peki bu telefonu hediye gibi yollayabilirmisin ( gümrük ücreti veremem )
lütfen mailini bekliyorum , dürüstce cevapla.d500 ü almayı cok istiyorum. ve sana güveniyorum ;)
Satıcı :
Satıcının Cevabı : Mrs. Rose Marns :Merhaba efendim , öncelikle telefonların yepyeni kullanılmamış ve kutusunda oldugunu bilmenizi isterim asla kullanılmadı .Ben Taxe kargosuna malı teslim edeceğim.eğer bir tane alacaksan posta havalesini kullan , 2 , 3 veya üzeri telefonu alacaksanız banka transferi yapılacak! Teslim Ups ile 2 günde yapılmaktadır.Ben ilki teslime başlayabilirim ( kargoya direkt teslim edicek ve kargodan mail gelicek mal kilitlenicek havale yapılana kadar güvenlik için ) , ve sen banka havalesinin kagıtlarını alacak olduktan sonra havaleyi gec ve maillen gecildiğine dair kagıtları scan edip at. Eğer senin bana güvenin yoksa , ben , şirketimin proformasını sana yollayabilirim. benim burada bir şirketim oldugu için malı İspanya ya teslim yapıcam .
çeviriyordum yaw kolay değil gel sen cevir 5 tane dil var bazan karıstırıyom birbirine
quote:
Orjinalden alıntı: CAKIR42
quote:
Orjinalden alıntı: Xoxxax
Attığım Mail ;
şunların türkçesini yaz yaw malum ingilizce kıtlığı var bi düşünelim anasını satiyim bütçem yeterse bi de d500 üm olsum hem 7610 hem d500 üfff karizmaya bak beaaaaa
cıktın herhalde neyse bak cevapladım tam o sırada ceviriyordum yazıyı anca işte uzunca napayım... bi dakka daha dursan nolcaktı. neyse diğer arkadasların ilgisi olacagına eminim konusun sadece okumayın beyler eminimki sizinde kafanızda soru işaretleri vardır
[Deleted by Admins]
Konuya devam edin
HANİ KARDEŞ AYIN 4ÜNDE ÇIKIYODU SORDUM 22SİNDE DİYOLAR HEM DOĞUBAKTAKİ FİYATIDA 850 YE İNDİ BENCE TELPAYI HİÇ BEKLEMEYİN DALGA GEÇİYOLAR MİLLETLE HER DEFASINDA BAŞKA ZAMANA SALLIYOLAR ALMAYIN AKILLANSINLAR HEP BERABER DOĞUBANKTAN ALALIM
Tşkler Canım GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ İŞTE TEKRAR BURADAYIM ARKADASLAR FORUMDAN BANLANIP BU KONUMDA KİLİTLENMİŞTİ FAKAT SU AN HAK YERİNİ BULDU İLGİLENEN FORUM ADMINI POWERSTORM a TESEKKÜR EDERİM HANİ NEREDESİNİZ DOSTLARIM
quote:
Orjinalden alıntı: powerstorm
Konuya devam edin
oo hoş geldin Xoxxax özledik seni bea
arkadasım özür dilerinm 4 subat yazıyor su an konu baslıgında evet haklısın fakat bu konunun basına neler geldi neler bilmiyorsunki ondan piyasaya 22 subat a cıktıgını ögrendiğimde değiştiremedim cünki haksız yere forumdan uzaklaştırılıp nickime el konulup konum kitlenmişti ... neyse hak yerini buldu ve yerimdeyim konumda acıldı...
quote:
Orjinalden alıntı: zipir33
HANİ KARDEŞ AYIN 4ÜNDE ÇIKIYODU SORDUM 22SİNDE DİYOLAR HEM DOĞUBAKTAKİ FİYATIDA 850 YE İNDİ BENCE TELPAYI HİÇ BEKLEMEYİN DALGA GEÇİYOLAR MİLLETLE HER DEFASINDA BAŞKA ZAMANA SALLIYOLAR ALMAYIN AKILLANSINLAR HEP BERABER DOĞUBANKTAN ALALIM
İşte ben de geldim, Etraf biraz toz bulutu olmuştu ve ben bir köşede seyrediyordum. Telpayla geçen haftaki görüşmeme istinaden ,bu hafta stoklarında olacağını söylediler. Zira diğer topiklerde de rastlamışsınızdır,mallar bir sorun yüzünden Gümrükte kaldı.Bu bütün distribütörler için geçerli.Genpa'daki arkadaşımda ellerinde mal olmadığını,malların gümrükte kaldığını söylemişti bir kaç gün önce. Valla ne zaman piyasada olur bilmiyorum ama tahminen ayın 15'i gibi olur. Tabii ben alamıyacağım.Biliyorsunuz çok istiyordum ve hemen alacaktım ama bizim hatunun sağlık sorunu çıktı ve bok gibi parayı bastık doktora.Neyse sağlık olsun 2 aya toparlarım kendimi ve alırım D500'ümü.Hem o zamana kadar fiyatta bayağı bir düşer. Spotta kaç para istiyorlar bilgisi olan var mı?
Bugun kadıköyde yururken bi dükkanda gördüm telefonu ...
Hem metalik rengi vardı hem siyah o kadar tatlıydıki alet hasta oldum ya...
Gittim sordum ne kadar diye 900 ytl çekti adam sinir oldum spotmu garantilimi bilmiyorum o sinirle sorma gereği duymadım .
d500 tam karizmaama 6630 daha fonksiyonel
TABİİ Kİ SPOT.bAKIRKÖYDE BİRYERDE GÖRMÜŞTÜM HAFTASONU O DA 900 İSTEMİŞTİ.
quote:
Orjinalden alıntı: souza
Bugun kadıköyde yururken bi dükkanda gördüm telefonu ...
Hem metalik rengi vardı hem siyah o kadar tatlıydıki alet hasta oldum ya...
Gittim sordum ne kadar diye 900 ytl çekti adam sinir oldum spotmu garantilimi bilmiyorum o sinirle sorma gereği duymadım .
az sonra mobimagın d500 incelemesini yazacağım as bekleyin
cakir abi naber yaw nasılsın iyimisin :) kac zamandır görüşemiyoz :) hadi yaz bekliyoz
quote:
quote: