Şimdi Ara

Samsung curved cf391 cf581 cf591 yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aralarında ne gibi farklar var model olarak tip olarak aynıları ama fiyat farkları var yardımcı olursanız sevinirim

http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-27-lc27f391fhmxuf-4ms-curved-monitor.html

http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-27-lc27f581fdmxuf-4-ms-full-hd-curved-hdmi-dp-monitor.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darwin7 -- 9 Ekim 2017; 15:11:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yardım lütfen:(

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Darwin7 kullanıcısına yanıt
    merhaba, öncelikle iki üründe aynı panel tipi olan va paneli kullanıyor. LC27F581FDMXUF de dp girişi mevcut, ama diğer üründe sadece hmdi ve vga girişleri bulunuyor. Tasarım olarak da biri çerçevesiz diğeri de ince bir çerçeveye sahip. eğer yeni nesil bir ekran kartına sahipsen dp dan dolayı LC27F581FDMXUF modelini almanı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FIRANK

merhaba, öncelikle iki üründe aynı panel tipi olan va paneli kullanıyor. LC27F581FDMXUF de dp girişi mevcut, ama diğer üründe sadece hmdi ve vga girişleri bulunuyor. Tasarım olarak da biri çerçevesiz diğeri de ince bir çerçeveye sahip. eğer yeni nesil bir ekran kartına sahipsen dp dan dolayı LC27F581FDMXUF modelini almanı tavsiye ederim.

Hocam öncelikle cevap attığınız için çok teşekkür ederim. Ben PS4 u bağlamak için alicam sizce hangisini alayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darwin7 -- 10 Ekim 2017; 15:44:1 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zotac 3060 twin edge LHR
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.