Bildirim
samsung clp 325 fırın ünitesi yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: yolcu45
arkadaşlar samsung clp 325 yazının fırın ünitesine kağıt sıkışmıştı fırın ünitesini çıkartıp kağıdı çıkarttım fuser ünitesi hatası alıyorum bu parçayı nereden bulabilirim yardımcı olabilirmisiniz veya hata hatayı nasıl çözebilirim
Bizde aynı problemi geçen hafta yaşadık :((
Cihazın söküp tekrar topladık, ancak hala açtığımızda CHECK sonrasında KIRMIZI arıza ışığı yanıyor.
P.tesi servise verip onarımı ve onarım maliyeti hakkında bilgi alacağız.
Servisisn vereceği fiyata göre yeni yazıcı almak yada arızalı cihazın onarımı tarafında bir karar vereceğiz.
İyi forumlar... -
quote:
Orijinalden alıntı: melodramm
quote:
arkadaşlar samsung clp 325 yazının fırın ünitesine kağıt sıkışmıştı fırın ünitesini çıkartıp kağıdı çıkarttım fuser ünitesi hatası alıyorum bu parçayı nereden bulabilirim yardımcı olabilirmisiniz veya hata hatayı nasıl çözebilirim
Cihazın söküp tekrar topladık, ancak hala açtığımızda CHECK sonrasında KIRMIZI arıza ışığı yanıyor.
Servisisn vereceği fiyata göre yeni yazıcı almak yada arızalı cihazın onarımı tarafında bir karar vereceğiz.
İyi forumlar...
pc nehatası veriyor duma göre yardımcı ola bilirim
-
quote:
Orijinalden alıntı: ahmet1987
quote:
Orijinalden alıntı: melodramm
quote:
İyi forumlar...
pc ne hatası veriyor duruma göre yardımcı olabilirim
PC de harhangi bir hata vermedi.
Yazdırma şu anda imkansız gibi bir uyarı veriyor.
İşletim Sistemi WIN7.
İyi forumlar...
-
samsungun üniversal driverini kurun cihazın neden hazıra geçmediğni gösterir -
quote:
Orijinalden alıntı: ahmet1987
samsungun üniversal driverini kurun cihazın neden hazıra geçmediğni gösterir
Yardım için çok teşekkürler dostum.
Ancak bizim yazıcının ısıtıcı rezistansı yanmış, yaklaşık 180 TL masraf çıkardılar.
Dolum toner kullandığımız sürece aynı arızanın tekrarlayacağını da dile getirdiler.
Bizde yaptırmak yerine yeni yazıcı almaya karar verdik.
EPSON kendinden doldurma ünitesine sahip modeli aldık.
1 tüp ile 3000 sayfa baskı garantisi var.
1 tüp ise 20 TL ye satılıyor.
Bu bağlamda mantıklı geldi ve satın aldık.
İyi forumlar...
http://www.teknopi.com/Epson-L200-Inkjet-Printer-359-tl-kdv-dahil_5064.html#0
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melodramm -- 18 Nisan 2013; 22:59:42 >
-
merhaba arızanın tonerle bir ilgiisi yok ....o cihaz da fırın hatası genel bir problem yanı baslı basına bir problem.kaldır çöpe at ve
hp 1025 renkli bulamazsan canon 7010 al keyfine bak
tonerleride 5 defa doldur makınayı kaldır cope at git yenisini al
_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
burdakı arama motoruna yazıcı yazın en ustte samsung clp 325 satılık yazısını gorursunuz ordakı yorumuma bakın bu makına ile ilgili ne yazmısım.
burası adana gencler turkıyenin en iyi teknisyenleri burada yetısıyor.
sakalım yok ki laf anlatım -
-
fırın arızası ile tonerin ne alkası varmış -
ABİ ELİNE TOZ VE TORNAVİDA ALAN TEKNİSYEN KESİLİYOR.
BU İŞ KOLAY AMA MAKINA TAMİRİ COK KOLAY DEĞİL!
TONERLE NE ALAKASI VAR ARIZANIN -SERVİSİN TAKTİĞİ İŞTE. -
BURAYA KONU NASIL ACILIYOR HALA KİMSE SOYLEMEDİ.. -
arkadaşlar biraz geç oldu ama ben sorunu buldum fırın ünitesinin sigortası atmış düzelttim sağolsun forumdan bir arkadaş yardımcı oldu bana -
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X