Bildirim
Samsung CLP 300 ile ilgili yardımm
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yazıcının ön kapağını aç soldaki atık toner kutusunu çıkar içini güzelce temizle sonra yerine tak yazıcı normal çalışmaya devam eder. _____________________________ -
onu yaptım kardeş ama yine aynı _____________________________ -
yazıcı daha once servis gördümü bu arızayı genelde anakart üzerinde bulununan zaman lıcı verir _____________________________ -
hayır hiç görmedi kardeşş bununla ilgili yapılması gereken bir şema vs varsa ben yapabilirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyper_jam -- 6 Aralık 2011; 12:18:51 >_____________________________ -
Bir servisin yapabileceği bir sorun.Muhtemelen transfer belt üzerindeki başlangıç yaldızının kirlenmesi ya da başlangış sensörünün kirlenmesinden kaynaklanıyor. _____________________________ İzmir'de kiralık kopyabaşı fotokopi, yazıcı, tarayıcı için -
ARKADAŞLAR CLP 3000 LAZER YAZICIM VAR 1 HAFTA ÖNCE KAĞIT SIKIŞTIRMIŞ ÇOCUKLARDA ÇIKARMIŞ ..KIRMIZI LAMBA YANIP YAZMADI. YANINDAKİ ATIK KARTUŞUNU TEMİZLEYİP TAKTIĞIMDA 1 SEFERE MAHSU YEŞİL YANDI RAPOR TARZINDA BİR A4 BASKISI YAPTI. TEKRAR ÇALIŞRTIRMAK İSTEDİĞİMDE İSE KIRMIZI IŞIK SÖNMEDİ.ÇIKTI ALAMIYORUM.BİR ARKADAŞIMDA DA AYNI MAKİNEDEN VAR BENİM TONERİ ONA TAKINCA ÇALIŞIYOR,ONUN TONERİ BENİM MAKİNEYE TAKINCA ÇALIŞMIYOR.....BİR İKİ KİŞİYE TELEFON ETTİM.SÖYLEDİKLER, KAĞIT ÇIKIŞ SENSÖRÜ DİYE BİR ŞEY VARMIŞ O YERİNDENM ÇIKMIŞ OLABİLİR MİŞ. ANCAK BU DENİLEN MALZEME NASIL BİR ŞEYDİR NERDEDİR BİLMİYORUM KONU HAKKINDA BİLGİSİ OLAN PAYLAŞIRSA ÇOK SEVİNİRİM......... _____________________________ her türk asker doğar -
arkadaşlar clp 300 deki sarı ve kırmızı ışık hatası nedir bilginiz varmı _____________________________ -
clp 300 sarı ve kırmızı ışık sorunu nedir aynı anda yanıyorda yardım edin lütfen _____________________________ -
Demekki Kırmızı ve sarı toner (kartuş) Bitmiş veya bitmek üzere. yenisini alıp takarsanız sorun düzelecektir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Tankları yanaştır
Uçakları yarıştır
Ana konu savaştır
War Thuner Heyecandır!
Oyuna bekliyorum nickim StickyDeccal -
Samsung marka renkli baskı yapan ve scanner olmayan yazıcılarda ışık kağıt sıkışması,kapak açık,atık toner ve image unit bitmesi sonucunda yanar. Samsung universal driver kurup ve kurulum esnasında durum monitörünü etkinleştiri seçtiğinizde bilgisayarınızda problemin ne olduğunu size gösterir.Uygun onarımı uygulayarak yazıcınızı kullanmaya devam edebilirsiniz _____________________________ -
Soruyu soran arkadaşım çiplerini farklı bir yerden alarak dene _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: aprilone
Samsung marka renkli baskı yapan ve scanner olmayan yazıcılarda ışık kağıt sıkışması,kapak açık,atık toner ve image unit bitmesi sonucunda yanar. Samsung universal driver kurup ve kurulum esnasında durum monitörünü etkinleştiri seçtiğinizde bilgisayarınızda problemin ne olduğunu size gösterir.Uygun onarımı uygulayarak yazıcınızı kullanmaya devam edebilirsiniz
Dev. Home Error nedir hocam bi bilgin var mı?_____________________________
kime ne
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler