Şimdi Ara

Samsung; Çığır Açacak Akıllı Telefon Deneyimini S8500 Wave ile Sunuyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung; Çığır Açacak Akıllı Telefon Deneyimini S8500 Wave ile Sunuyor!

    Samsung S8500 Wave, akıllı telefonlar arasında Super AMOLED ekranı, Bada İşletim Sistemi ve kusursuz tasarımıyla gelmiş geçmiş en iyi rakipsiz mobil deneyimi yaşatıyor.

     

    Dünyanın lider cep telefonu üreticilerinden Samsung Electronics yeni telefonu Samsung S8500 Wave''i pazara sundu.

     

    Samsung S8500 Wave; Samsung''un yeni açık cep telefonu platformu Samsung bada dahilinde öne sürülen ilk cep telefonu olma özelliğini de taşıyor.

     

    Samsung S8500 Wave''in görüntüyü canlandıran Super AMOLED 3.3 inçlik ekranı ve kişiselleştirebilir TouchWiz 2.0 Plus Kullanıcı Arayüzü ile dikkatleri üzerine çekiyor. Samsung S8500 Wave''in yüksek hızda çalışan CPU''su aynı anda birden fazla işlem yapılmasını ve uygulamaların hızlı ve sorunsuz kullanılmasını mümkün kılarak, size her an eşlik ediyor.

     

    Samsung S8500 Wave, kullanıcılara görülmemiş seviyede performans, kişiselleştirme ve dünyaya nasıl bağlanacaklarına dair seçenekler sunmak üzere geliştirildi.

     

    Samsung Electronics Mobil İletişimden Sorumlu, Yetkili Başkan Yardımcısı JK Shin, ''Samsung S8500 Wave herkese zengin içerikli, yenilikçi bir akıllı telefon deneyimi sunuyor. Samsung S8500 Wave, bizim vizyonumuzu gerçeğe dönüştürdüğümüzün göstergesi. Geliştiriciler çok sayıda farklı cihazda kullanılabilecek çeşitli platformlar dahilinde uygulamalar yaratma özgürlüğüne ilk defa sahip olacaklar. Geliştirme yapan ortaklarımız Samsung S8500 Wave''de bada mobil platformu ve bizim cihaz teknolojimizin sunduğu sonsuz fırsatları görebilir.'' dedi.

     

    Super AMOLED – Görmek İnanmaktır

    Samsung S8500 Wave, Super AMOLED özelliği ile akıllı telefonlar arasında rakipsiz bir ekran deneyimi sunarak, görmenin inanmak olduğunu gösteriyor. AMOLED''in cok daha parlak, net ve daha az yansıyan AMOLED OnCell görüntüsü var. Bu görüntü mDNIe ( Mobil Dijital Doğal Görüntü Cihazı) donanımlı, yüksek çözünürlüklü WVGA (800x480 piksel) ekranına sahip. DNIe teknolojisi Samsung''un LCD ve LED serisi televizyonlarında da kullanılan kanıtlanmış görüntü teknolojisi. Serbest bakış açısı ve hızlı tepkimesi olan Samsung S8500 Wave hem video hem fotoğraf görüntülemek isteyenlere de üstün görüntü kalitesi sağlıyor.

     

    Sosyal Bağlantı Merkezi  – Herşey elinizin altında

    Samsung S8500 Wave''de yer alan sosyal merkez belli başlı portalların hepsinin e-posta, IM ve SNS hizmetlerini kesintisiz biçimde telefona direkt entegre etmek üzere tasarlandı. TouchWiz 3.0 UI ile, Samsung S8500 Wave kullanıcılara kolay akışlı entegre mesajlaşma, temasları düzenleme ve takvimdeki olayları görüntüleme deneyimi sağlıyor. Sosyal Merkez''in ardında harika push teknolojisi ile e-posta mesajları, takvimdeki etkinlikler ve SNS güncellemelere anında ulaşılabiliyor.

     

    TouchWiz 3.0 UI – Yeni ve Gelistirilmiş

    Samsung S8500 Wave kişiselleştirilebilen menüsü ve ana sayfasıyla kullanıcılara sınırsız seçenekler sağlıyor. Sosyal şebeke sitelerine her an ulaşabilme arzusunda olanlar için, cihaz kullanıcılarının ana sayfanın düzenlemesini Twitter ve Facebook gibi sosyal şebeke hizmetine giriş yapılabilmesi için değiştirmelerine izin veriyor. Müzikseverler için ana sayfa kullanımlı bir medya çalara dönüştürülebiliyor, bol bol fotoğraf çekip paylaşanlar ise, ana sayfayı sevdikleri görüntüleri gösterebilecek şekilde düzenleyebiliyorlar.

    Kullanıcılar uygulamalarına tek bir ekrandan anında giriş yapabilmak için öncelik sırasına koyma ve toplama özelliğine sahip olan Hızlı Panel (Quick Panel)''den yararlanabiliyorlar.

    Dikkat çeken etkileyici ekranıyla, Samsung''un en son model TouchWiz 3.0 kullanıcı arayüzü; kullanıcıya kusursuz bir deneyimi yaşatıyor. Üstelik motion UI, akıllı kilit acma ve kisiselleştirilebilen widget gibi ileri teknoloji özellikleri de var.

     

    Hız, Performans ve Güzellik

    Varolan en iyi grafik performansa sahip Samsung S8500 Wave, üstün 1GHz''lik işlemciye sahip. Bu işlemcinin hızı sayesinde inanılmaz derecede hızlı tepki veren dokunmatik ekran kullanıcı arayüzüne, kullanışlı ve daha da önemlisi 3D, hafıza-yoğunluklu grafik ve video performansına sahip.

     

    Samsung S8500 Wave aynı zamanda bu yıl lanse cihazların en cazibeli olanlarından. Gövdesinde sert çizgiler ya da ayırma çizgileri yok. Sertleştirilmiş camdan yapılan ekranı Süper AMOLED görüntünün netliğini arttırırken, çizilmeye ve kırılmaya dayanıklı ekran özelliğiyle görüntü kalitesi kusursuzlaşıyor.

     

    Multimedya Özellikler ve Bağlanma

    DivX ve Xvid için çoklu kodek desteği, ve 5.1 saran ses sistemi desteği Samsung S8500 Wave''i kişisel eğlence sistemine dönüştürüp, HD video dekodlama ve kaydetme kapasitesi Samsung Wave''i video kaydetmek, paylaşmak ve görüntülemek özellikleri sayesinde kusursuz bir cihaz haline getiriyor. Dünyada ilk kez, Samsung Wave Bluetooth® 3.0 ve standart WiFi 802.11i de içinde barındırıyor.

     

    Samsung Appleri: Sınırsız Genişletilebilme Özelliği

    Kullanıcılarının Samsung Apps''ten kolay bir biçimde sayısız uygulama indirmesini sağlayan Samsung''un bada platformu bol miktarda oyun, yönlendirme, sosyal sebeke, e-kitap, saglık ve yaşam stili uygulamasına kullanıcıların anında ulaşmasını mümkün kılıyor.

     

    Samsung Mobil Uygulama Ekosistemi''ni 2008''de kurduğu Samsung Mobile Innovator, Samsung Application Seller Site ve ardından bu uygulamanın diğer bir önemli üyesi olan Samsung Application Store takip etti. İngiltere, Fransa, Italya, Singapur, Almanya, Brezilya, ve Çin''de pazara sürülmüş olan bu sistem 2010''da dünya çapında 50''den fazla ülkeye yayılacak.

     

    Samsung S8500 Wave Nisan ayında Türkiye''de satışa sunulacak.

    Daha fazla bilgi için; http://samsungmwc2010.com

    Samsung''u 2010 Dünya Cep Telefonu Kongresinde takip edebilmek için www.twitter.com/SamsungMWC

     

     

    Teknik özellikler: Samsung S8500 Wave

    Şebeke

     

     2.5G (GSM/ GPRS/ EDGE) : 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz

     3G (WCDMA/ HSPA) : 900/2100 MHz

    Ekran

     3.3" WVGA (800x480) Süper AMOLED (+mDNIe)

    Kamera

    5.0 Megapiksel kamera

    LED Flash, Touch AF, Yüz/Göz kırpma detektörü, Lomo Çekim, Vintage Çekim, Güzellik Çekimi, Gülümseme Çekimi, Panorama Çekim, Coğrafi etiketleme, Photo Editor

    Video

    HD video oynatma ve kaydetme

    5.1ch Mobile Theater

    MPEG4, H.263, H.264, WMV,DivX, XviD Video Editor

    Ses ve Müzik

    Music Calar (+DNSe & SRS Ses Efekti)

    Müzik bulma servisi, DISK UI

    3.5mm kulaklık girişi

    FM Radyo/Kaydetme

    30 saat çalma süresi

    Katma Değerli Özellikler

    Entegre mesajlaşma Sosyal Merkez

    Samsung Apps

    TouchWiz 3.0 w/entegre telefon defteri, ses & hareket UI

    Dolfin tarayıcı 2.0 / Tek Parmak Zoomlama (up to x10)

    A-GPS, On/off Board Yönlendirme (3D Harita), LBS

    SMS/ MMS/ Email/ Video mesajlaşma/Exchange ActiveSync

    İvme Algılayıcı, Mesafe Algılayıcı, Dijital Pusula

    BPP(Temel Yazici Profili), OPP(Nesne Push Profili), PictBridge (USB Yazıcı)

    Offline & SIMsiz Mod, Ses Komutu,

    RSS Okuyucu, çevre & Mobil Widgets

    Bağlantı

    Bluetooth teknolojisi v 3.0

    USB v2.0 (Full -Speed)

    Wi-Fi 802.11 b/g/n

    Hafıza

    2GB/8GB + microSD (32GB''a kadar yükseltilebilir)

    Boyutlar

    118 x 56 x 10.9mm

    Pil

    (Standard) Li-Ion, 1,500 mAh

     








  • Hocam fiyatını yazmayı unutmuşsun galiba Sağlam bir telefon tavsiye der misin bana ?
  • Özellikliği şekli falan sağlamda fiyatıda sağlamdır bunun. :) Türkiye için bu tür telefonlar erken bence.
  • SAR değeri nedir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.