Şimdi Ara

SAMSUNG ÇİFT SİMLİ TELEFON İŞİNE EL ATTI. İŞTE YENİ D880 (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.717
Cevap
2
Favori
207.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tabi ki herkes kendinden sorumlu ama ben öyle düşünmüyorum, benim telefon şu anda Telpa'da ve Telpa telefon değişimi yaparak veya iade alarak sorunumu çözmes ise Tüketeci Hakem Heyetine başvurup telefonu iade edeceğim.
  • Hangi Telpa servisine verdiniz? Benim de kayar kapak açılırken biraz zorlanıyor. Tek elle açarken kasıntı yapıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mdy

Hangi Telpa servisine verdiniz? Benim de kayar kapak açılırken biraz zorlanıyor. Tek elle açarken kasıntı yapıyor.

İstanbul'da bir tek yer var , Nişantaşı.
  • Ya ikinci hatta ses kötüyse ne anlamı kalıyorki
  • quote:

Orjinalden alıntı: obsession

quote:

Arkadaşlar merhaba. Tam bir telefon özürlüsü olarak soruyorum şimdiden özür dilerim. Ben bu telefonla internete nasıl bağlanabilirim. Birincil hattım vodofone, ikincil hattımı turkcell olarak atadım. Fakat ortadaki tuşa bastığımda açılan browserda network error diyor. gprs i açıp öyle deniym dedim ama nerden açıldığını bulamadım :) yardımcı olursanız sevinirim.

Bu arada kayıt tutuluyormu bilmiyorum ama benimde 2. hattımda ses kısık ve boğuk geliyor. Yeni ayarları girdiğim halde pek bir değişiklik yok. ses seviyesi biraz arttı fakat boğukluk devam ediyor. hafif gürültülü bir ortamdaysam 2. hattım (turkcell) üzerinden yaptığım görüşmeleri pek anlayamıyorum.

Arkadaşlar birde benim sorunuma yardımcı olsanız :)

3. ve son denemem kirlilik için özür dilerim, biri lütfen yardımcı olabilirmi...

• yarın bimekste %30 indirim var. fiyatına bakmadım ama yine aynı civardadır sanırım..
    yani önemli ve acil bir ihtiyaçsa tabi kaçmaz ama sadece kolaylık olsun diye iki hattımı tek telefonda toplayabilmek uğruna, ses problemi çıkma olasılığı bu kadar yüksekken alıp canımı sıkmayı tercih etmem. yani diğer çift sim kartlı telefonları incelemedim ama alıcak olsam diğerlerine bakmadan samsungu seçerim o ayrı.

quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

quote:

Orjinalden alıntı: SnypeR

bende beklemeyi seçenlerdenim.
    dünde vatanbilgisayarda 475ytl idi kampanya nedeniyle ama güvenip alamadım.

ben aldım

iyikide aldım

bu teli o fiyatlara görebileceğimi sanmıyorum zaten

yeniside bence uzun bi süre çıkmaz

diğer markalardada ufukta böyle bişey yok

• ben ilk çıktığında alanlardanım teli, 2. hatta bahsedilen ses problemini yaşamadım ancak biraz düşüktü ses daha sonra verilen kodlarla biraz yükselttim hiçbir sıkıntı kalmadı epeydir kullanıyorum ve birazda hor kullandığımı söyleyebilirim şu ana kadar en ufak bir sorun yaşamadım ve en uzun kullandığım tellerden biri oldu vede kullanırım herhalde bu gidişle ciddi bir alternatifi olmazsa, bence çok sorunlu bir tel değil diye düşünüyorum hatta sorunsuz bir tel, ama birazda şans işi gibi bu elektronik aletler, burda benim gibi hiç sorun yaşamayanda var sorunlu çıkanda...
  • Arkadaşlar selam
    Bugün uzun süredir takip ettiğim D880'i aldım. Genelde beklentilerimi karşılayan kaliteli bir telefon olduğunu düşünüyorum.Ayarlarını yaparken çözemediğim sorunları size sormak isterim.
    Size sorularım;
    1.Ana ekranda
    Avea
    Tr Avea
    Tr Turkcell
    görünüyor. Bu ikinci Avea yazısını silebilirmiyim? Yoksa operatörden mi kaynaklanıyor?
    2. Eski tel'imde kullandığım Bluetooth kulaklığı D880'e nasıl tanıtacağım Bluetooth ayarlarından aygıt tanıma yaptım ama kulaklığı yakalamadı Kulaklığın markası Laxon. Nasıl bir yol izleyebilirim.

Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: celen1

Arkadaşlar selam
    Bugün uzun süredir takip ettiğim D880'i aldım. Genelde beklentilerimi karşılayan kaliteli bir telefon olduğunu düşünüyorum.Ayarlarını yaparken çözemediğim sorunları size sormak isterim.
    Size sorularım;
    1.Ana ekranda
    Avea
    Tr Avea
    Tr Turkcell
    görünüyor. Bu ikinci Avea yazısını silebilirmiyim? Yoksa operatörden mi kaynaklanıyor?
    2. Eski tel'imde kullandığım Bluetooth kulaklığı D880'e nasıl tanıtacağım Bluetooth ayarlarından aygıt tanıma yaptım ama kulaklığı yakalamadı Kulaklığın markası Laxon. Nasıl bir yol izleyebilirim.

Teşekkürler.

Öncelikle hayırlı olsun, operator bilgilerinin nasıl silineceği bu konu içinde bir yerlerde yazıyor ama operator bilgisnin sadece bir kısmının silinebileceğini sanmıyorum Avea ve Tr Avea olarak operatörün kendisinden geliyor her iki satırda. Bluetooth konusunda bir deneyimim yok.
    Bu arada telefonu nereden aldınız ve ikinci hatta karşı tarafın sesinde bir sorun var mı ?

• quote:

Orjinalden alıntı: celen1

Arkadaşlar selam
    Size sorularım;
    1.Ana ekranda
    Avea
    Tr Avea
    Tr Turkcell

Teşekkürler.

Tamamı siliniyor. Ayarlar-Ekran Ayarları-Metin Görünümü- Metin Konumu Kapalı.
  • Teşekkürler.
    Telefonu Bimeks'ten aldım. Son iki saattir aktif kullanıyorum. Sadece her iki hattan birer kez konuştum. Forumda hep okuduğum için midir nedir 2. hat 1. ye görevbiraz farklı gibi geldi ama ilerleyen günlerde daha net yazabilirim.
  • Bimeks te şu anki fiyatı nedir telefonun.
  • Etiket fiyat 599Ytl 12 taksit ama bu hafta sonu World card için %30 indirim!!!(indirim anlayışları farklı) yapmışlar
    Yani 420 Ytl 6 taksit ve 120 Ytl'lik hediye çeki ve 60 Ytl'lik world puan şeklinde aldım.
  • yani kredi kartından yine 599 ytl çekiyorlar ve bu 6 taksitle ödeniyor öyle mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mdy

IOM2_NORMAL_1 : 18
    IOM2_NORMAL_2 : 26
    SLAVE_IOM2_NORMAL : 13
    DSP_ISS_RINGER_LOUD_SPEACKER: 24

Bu ayarlarlar telefonun fabrika ayarları. Telefonu ilk aldığımda boğukluktan ziyade ses kısıklığı var gibiydi bir miktar. Buradan bu ayarları yükseltebileceğimiz öğrendiğimde ben de yükselttim. Fazla olmamak kaydıyla. Fakat değerleri yükseltince ses belki biraz yükseldi ama bu sefer gerçektende biraz boğuklaştı. Bu sefer ben de değerleri tekrar fabrika değerlerine getirdim. Sadece "SLAVE_IOM2_NORMAL : 13" değerini 15 e yükselttim. Şu anda ses boğukluğu yok. Ses seviyesi telefonu ilk aldığımdan daha iyi. Ama yinede tam 1. hat gibi değil. Ama boğukluk kesinlikle yok. İki hat arasındaki ses seviye farkı(2.hattın ses kısıklığı) en bariz şekilde bluetooth ile araçta konuşurken anlaşılıyor. Bluetoothun ses ayarı 2. hatta konuşurken normalken, ses ayarını değiştirmeden 1. hattan arama yaptığımızda ses rahatsız edecek kadar yüksek geliyor. Ben en güzel bu şekilde tespit ettim. Telefondan konuşurken bu kadar fark edilmiyor. Birde birşey soracağım. Bu ses boğukluğundan şikayet eden arkadaşların telefonlarının fabrika ayarları yukarıdaki ayarlarla aynı mı, yoksa bu değerlerden daha mı fazla? Eğer fazla ise bu seviyelere getirmeyi denediler mi acaba?

valla senin değerlere ayarladım biraz daha iyi odu sanki

şuan pek bi boğukluk kalmadı

• quote:

Orjinalden alıntı: KoVBoY47

yani kredi kartından yine 599 ytl çekiyorlar ve bu 6 taksitle ödeniyor öyle mi ?

evet
  • IOM2_NORMAL_1 : 18
    IOM2_NORMAL_2 : 26
    SLAVE_IOM2_NORMAL : 16
    DSP_ISS_RINGER_LOUD_SPEACKER: 25 yaptım bende sankı daha ıy ıoldu bogukluk gıttı en azından karşımdakı ne dedı anlıyorum artık en iyisi telpaya gerı gondermek
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba. Tam bir telefon özürlüsü olarak soruyorum şimdiden özür dilerim. Ben bu telefonla internete nasıl bağlanabilirim. Birincil hattım vodofone, ikincil hattımı turkcell olarak atadım. Fakat ortadaki tuşa bastığımda açılan browserda network error diyor. gprs i açıp öyle deniym dedim ama nerden açıldığını bulamadım :) yardımcı olursanız sevinirim.

Bu arada kayıt tutuluyormu bilmiyorum ama benimde 2. hattımda ses kısık ve boğuk geliyor. Yeni ayarları girdiğim halde pek bir değişiklik yok. ses seviyesi biraz arttı fakat boğukluk devam ediyor. hafif gürültülü bir ortamdaysam 2. hattım (turkcell) üzerinden yaptığım görüşmeleri pek anlayamıyorum.

Arkadaşlar birde benim sorunuma yardımcı olsanız :)

3. ve son denemem kirlilik için özür dilerim, biri lütfen yardımcı olabilirmi...

@obsession,
    profil ayarlarını kontrol ettiniz mi?
    gprs'e mecburi olarak birincil hat üzerinden bağlanabiliyosunuz. yani arama yaparkenki hat seçme şansı gprs için sunulmamış. yani birincil hattınız vodafeone ise ve profil ayarınız turkcell ise, şebeke hatası veriyor olma ihtimali var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exposure -- 9 Mart 2008; 12:00:29 >

• yeniden slmlar,

biraz formdan uzak kaldim, sehirlarasi yolculuk sebebiyle, bu arada tel'in sarjini test etme imkani buldum, 4 saat boyunca mp3 dinleyerek ve hatlar acik iken sadece 1 dis dustu sarj ( arada 1-2 kısa konusma ve kısa süreli wap dahil ), merak edenlere duyrulur. bence gayet iyi,

obsession, birincil hattın vodafone ise,

Menü-->Tarayıcı --> 5 Profil ayarları --> Profil 1'i seç, yada hangisini değiştirmek istiyorsan onu, sonra;

Profile'e istediğin bir ad ver, ben vodafone+gprs dedim,
    ana sayfahttp://wap.vodafone.com.tr ( başka bir adresde girebilirsin, tercihine kalmış )
    Taşıyıcı = Yalnızca GPRS
    Proxy = Devre Dışı
    Gprs ayarları menüsü altında ise

DNS1 = 0.0.0.0
    DNS2 = 0.0.0.0
    APN = internet ( kucuk har ile )
    Oturum Kimligi = vodafone
    Şifre = vodafone

bu bilgileri kaydedip;
    Menü-->Tarayıcı-->6 Geçerli Profil --> az önce isimlendirdiğin profil'i seç,

herşey'i doğru yaparsan cepten nettesin artık,

bilgine.

• isteyene turkcell ayarlarını da yazabilirim, o biraz daha teferruatlı

d900i ile birebir aynı, bende forumlardan bulmuştum.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.