Şimdi Ara

Samsung CFG73 24' 144Hz 1ms.QLED Monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
41
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Samsung CFG73 24" 144Hz 1ms.QLED Monitör
    Severek kullandığım, gözüm gibi baktığım Samsung CFG73 Quantum Dot (QLED) oyuncu monitörümü satıyorum. ​Piyasadaki sıradan, renkleri soluk monitörlerle lütfen karıştırmayın. Quantum Dot teknolojisi sayesinde renk doğruluğu ve siyah kalitesi muazzamdır. Hem rekabetçi oyunlar (FPS) hem de film/tasarım işleri için harika bir cihazdır. ​Fotoğraflarda da görebileceğiniz gibi sıfır ayarındadır; kasasında, standında veya panelinde en ufak bir çizik, darbe, leke yoktur. İster yatay ister dikey (Pivot) olarak tamamen keyfinize göre konumlandırabilirsiniz. ​Öne Çıkan Özellikleri: ​Ekran Boyutu: 23.5 İnç / 1800R Kavisli (Curved) Tazeleme Hızı ve Süre: 144Hz / 1ms Süper Hızlı Panel ​Panel Tipi: Quantum Dot VA ​Geniş Renk Gamı: %125 sRGB kapsamı (Renkler inanılmaz canlıdır) ​Stand Özellikleri: Yükseklik ayarı, sağa sola dönme, öne arkaya eğilme ve 90 derece dikey (Pivot) kullanım desteği. ​Bağlantılar: 2x HDMI, 1x DisplayPort, Kulaklık Çıkışı. ​Ekstra: AMD FreeSync desteği var.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Samsung CFG73 24" 144Hz 1ms.QLED Monitör Samsung CFG73 24" 144Hz 1ms.QLED Monitör Samsung CFG73 24" 144Hz 1ms.QLED Monitör Samsung CFG73 24" 144Hz 1ms.QLED Monitör Samsung CFG73 24" 144Hz 1ms.QLED Monitör Samsung CFG73 24" 144Hz 1ms.QLED Monitör
    Fiyat : 5000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Trabzon, Ortahisar Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.