Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Samsung CFG73 24" 144Hz 1ms.QLED Monitör Satın Al 9 Ekim 2026 14:12 1 1 Samsung CFG73 24" 144Hz 1ms.QLED Monitör Severek kullandığım, gözüm gibi baktığım Samsung CFG73 Quantum Dot (QLED) oyuncu monitörümü satıyorum. ​Piyasadaki sıradan, renkleri soluk monitörlerle lütfen karıştırmayın. Quantum Dot teknolojisi sayesinde renk doğruluğu ve siyah kalitesi muazzamdır. Hem rekabetçi oyunlar (FPS) hem de film/tasarım işleri için harika bir cihazdır. ​Fotoğraflarda da görebileceğiniz gibi sıfır ayarındadır; kasasında, standında veya panelinde en ufak bir çizik, darbe, leke yoktur. İster yatay ister dikey (Pivot) olarak tamamen keyfinize göre konumlandırabilirsiniz. ​Öne Çıkan Özellikleri: ​Ekran Boyutu: 23.5 İnç / 1800R Kavisli (Curved) Tazeleme Hızı ve Süre: 144Hz / 1ms Süper Hızlı Panel ​Panel Tipi: Quantum Dot VA ​Geniş Renk Gamı: %125 sRGB kapsamı (Renkler inanılmaz canlıdır) ​Stand Özellikleri: Yükseklik ayarı, sağa sola dönme, öne arkaya eğilme ve 90 derece dikey (Pivot) kullanım desteği. ​Bağlantılar: 2x HDMI, 1x DisplayPort, Kulaklık Çıkışı. ​Ekstra: AMD FreeSync desteği var.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 5000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Trabzon, Ortahisar Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ASUS AC68U DSL-VDSL FİBER MODEM Samsung CFG73 24" 144Hz 1ms.QLED Monitör