Şimdi Ara

SAMSUNG C7 [ANA KONU] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.084
Cevap
54
Favori
282.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yorumları okudum Xiaomi Mi5 kullanıyorum ben 4.5G diye bir şey yok arkadaşlar hükümet ve bizim operatörlerin sallaması bir şey dünyada 4G LTE olarak geçiyor.Yani bu telefon 4G LTE'yi destekliyor Xiaomi Mi5 gibi.Dert etmeyin onu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aboyhasnoname kullanıcısına yanıt
    4g ile bütün videoları donmadan izleyebiliyorken 4.5 g olmamasının büyütülmesini anlayamıyorum. benim simkartım 4g bile uyumlu değil çatır çatır internete giriyorum türk telekomla. 4.5g arayanlar sanki torrent indirecek. ülkemizde 6gb lı internet paketleri bile 30 40 liradan başlıyorken 4.5g ye girmek gereksiz geliyor bana
  • thecorsan16 T kullanıcısına yanıt
    4.5 G diye bir şey yok zaten kardeşim 4G LTE olarak geçiyor tüm dünyada diyorum bir daha oku istersen yani bu cihazda 4G LTE var zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aboyhasnoname -- 3 Aralık 2016; 18:19:57 >
  • 4.5g yazmiyo diye aglayan varsa bosuna aglamasin. 4g 4.5g ayni muhabbet. catir catir dl de ediyo ul de ediyo. tel haddindrn fazla hizli. ister hizli sarj ister normal sarj etme seyi de var. tel 10 numara 5 yildiz. 1.200 e geldi. 2k lik cihazdan ben farkini goremedim. varsa tek eksigi goruntulu konusmadir onu da ben kullanmiyorim. tel akiyor akiyoorr. abuk subuk markalarla kiyaslamayin telefonu. apple 1 samsung 2 htc 3 bu alemde.

• n11 de cepstation diye bi magazadandi yanilmiyorsam kilif ekran koruyucu aldim 20 lira gayet saglam. uyumlu
    .

• drhardware D kullanıcısına yanıt
    aradım aradım bulamadım şu cepstationu

• Bu telefonun ederi 999 tl...1 tl daha fazlası israf.
  • SaMoVe kullanıcısına yanıt
    aha süper zeki arkadaş geldi sen almazsın kardeş olur biter boş yapma bence..

• Antuttu testi yapan var mı?

• sevenhill77 kullanıcısına yanıt
    Bi kere yaptım 64000 puan aldı

• SaMoVe kullanıcısına yanıt
    bu fiyata daha iyisi ne aldın başkaları ona bi baksin. fiyat performans olarak degerinin en iyisi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ajf39

Bi kere yaptım 64000 puan aldı

62300 de benimki çıktı

• Gece araba içi video çekmini merak edenler

Gece resim
    http://i.hizliresim.com/5Lk16M.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red86 -- 4 Aralık 2016; 13:20:17 >

• en ucuz nasıl temin edilir arkadaşlar :) alanlar vardır yardımcı olabilirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayaga

quote:

Orijinalden alıntı: ajf39

quote:

Orijinalden alıntı: sayaga

Arkadaşlar merhaba,ben bu telefonu eşime hediye olarak almak istiyorum.Ama renk konusunda kafam karışık biraz mesela ben pembe renk istiyorum bu renkte fiyat farkı var mı?Birde gümüş renklide ekran tarafı beyaz mı siyah mı farklı sitelerde farklı renkler görüyorum kafam biraz karıştı da.Sizin aldığınız telefonların renkleri nedir?

Benim cihaz dark-grey,eşiniz içinse bence pembe alın

tşk ediyorum.bende pembe rengi almak istiyorum ancak hepsi burada ya baktığımda pembe renk için fiyat 2000 tl görünüyor diğerleri için 1409 tl acaba bir yanlışlık mı var anlayamadım?

Pembe C7 yeni gelen ürün.. yeni gelen ürünler 2 bin tl.den, stoktakiler mevcut fiyatlardan satılacak. Yani stoktakiler bitince C7 nin fiyatı 2.000 TL civarı olacak.. bazı siteler son 7 gün diye uyarı yapıyor.

• arkadaşlar bu newcep satıcısından alan oldumu c7 yi diğer satıcılara göre daha ucuz satıyor acaba bir sıkıntısı çıkarmı n11 üzerinden almayı planlıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: TohumAvcısı

arkadaşlar bu newcep satıcısından alan oldumu c7 yi diğer satıcılara göre daha ucuz satıyor acaba bir sıkıntısı çıkarmı n11 üzerinden almayı planlıyorum

Ben 1399 a hepsiburadadan aldim, evet cihazin samsung TR garantisi yok ama saglam bir saticidan almak da garanti ile esdeger, daha once basima geldi; hepsiburada garanti kapsami icinde arizalan cihazim icin tuketici hakem heyeti karari geregi para iadesi yapti.Yani cihaz garanti kapsaminda sorun cikarirsa, satici firma sorumludur. Bu yuzden alacak arkadaslara, garantinin evo, delta olmasina bakmadan hepsiburada gibi saglam bir saticidan almalarini tavsiye ederim... ne oldugu belli olmayan saticilardan 50-100 tl daha ucuza almaya calismayin derim...

• tekbey kullanıcısına yanıt
    tamam hepsiburadadan aldın ama hepsiburadadan hangi satıcı üzerinden alın ?
    Birsürü satıcı var hepsiburadada

• TohumAvcısı T kullanıcısına yanıt
    Satici hepsiburada, fatura hepsiburada... faturayi kimin kestigi onemli, yani satisi yapan...evet su an newcep 60tl daha ucuz ama faturayi onlar kesiyorsa: satici hepsiburada degildir...

• hepsiburadanın bu telefon satışı yokmuş daha 10 aralıkta başlıcakmış satışa 1449 liraya.
    Acaba 10 aralıkta zam gelirmiki

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.