Şimdi Ara

Samsung C27HG70 (LC27HG70QQMXUF) [ANA KONU] | 27', 2K, 144Hz, 1ms, HDR600 (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.045
Cevap
31
Favori
104.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşte o yüzden sıkıntısız Va panel diye aldık ama bir diğer sıkıntı renk ayarını yapamadım puslu görüntü var çözemedim o durumu birde hazır modlar var onlarda yazılar çok patlıyor kenarlı oluyor diğerini yapıyorsun bu sefer de görüntü dumanlı gibi oluyor değişik bir durum söz konusu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.sins

İşte o yüzden sıkıntısız Va panel diye aldık ama bir diğer sıkıntı renk ayarını yapamadım puslu görüntü var çözemedim o durumu birde hazır modlar var onlarda yazılar çok patlıyor kenarlı oluyor diğerini yapıyorsun bu sefer de görüntü dumanlı gibi oluyor değişik bir durum söz konusu.
    Hocam bir görüntü paylaşır mısın rica etsem puslu haldeyken?
  • quote:

İşte o yüzden sıkıntısız Va panel diye aldık ama bir diğer sıkıntı renk ayarını yapamadım puslu görüntü var çözemedim o durumu birde hazır modlar var onlarda yazılar çok patlıyor kenarlı oluyor diğerini yapıyorsun bu sefer de görüntü dumanlı gibi oluyor değişik bir durum söz konusu.
    o hazır renk ayarları hileden başka bir şey değil panelin donanımla yapamadıklarını yazılımla kapatmaya çalışıyorlar ama bir yandan azda olsa kapatırken diğer yandan başka büyük sorunlar ortaya çıkıyor en kötüsüde netliğin bozulması.

aslında ben 2018 yılında VA paneli tecrübe etmiştim ve sorunlarını görmüştüm tekrar aynı hataya düşmekle yanlış yaptım.

AOC 31.5' Q3279VWF ciddi bir ghosting sorunu varhttps://forum.donanimhaber.com/aoc-31-5-q3279vwf-ciddi-bir-ghosting-sorunu-var--131449535

• V1CT0RY kullanıcısına yanıt
    Eve gidince atarım hocam

• Hocam tavanda parlama oluyor bende de ağaçlarda yapıyor. Bu ghosting mi oluyor şimdi?

• quote:

Hocam tavanda parlama oluyor bende de ağaçlarda yapıyor. Bu ghosting mi oluyor şimdi?
    Aslında adı üstünde hayalet efekti bırakıyor.
  • Bu olay tn panelde olmuyor galiba bir kaç yazı okudum va ve ips de oluyormuş tabi daha üst modellerde oluyormu bilmiyorum.

• quote:

Bu olay tn panelde olmuyor galiba bir kaç yazı okudum va ve ips de oluyormuş tabi daha üst modellerde oluyormu bilmiyorum.
    Çok eski IPS panellerde oluyordu ama hiç bir zaman bir VA paneldeki gibi değildi veya bana öylesi hiç denk gelmedi 5 yıllık 23'' monitörüm var hep kenarda tutarım IPS panel ve 8ms ghosting yok TN panel 1 kere kullandım resmen gözlerim kanadı çok fazla gözümü yoruyordu bir daha bulaşmadım.
  • quote:

Bu olay tn panelde olmuyor galiba bir kaç yazı okudum va ve ips de oluyormuş tabi daha üst modellerde oluyormu bilmiyorum.
    Bağlantıyı hangi kablo ile kurdun hocam?
    Dp ile.

• Şimdi ne kullanıyorsun?

• quote:

Dp ile.
    HDMI ile denedin mi hiç?
  • J.sins kullanıcısına yanıt
    Sorunsuz monitör yok yani direk şunu alın bu sorunsuz denilecek bir marka model yok şans faktörü çok önemli malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxPark -- 30 Nisan 2020; 0:14:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Denemedim direk dp ile denedim hatta içinden çıkanı açmadım kendim peggue diye 90 liraya satılan dp kablosunu aldım kaliteli diye.

• FoxPark kullanıcısına yanıt
    Haklısın hocam aynen

• FoxPark kullanıcısına yanıt
    Dakaryoutube
    MSI Optix MAG272QP Ghosting Sorunu
    https://www.youtube.com/watch?v=-WPcMMXff78&feature=youtu.be

• LaToZaR kullanıcısına yanıt
    Hocam monıtoru aldım o bahsedılen belleklerin tam hızda çalışma sorunu yok base hızı 200mhz de çalışıyor
    Samsung C27HG70 (LC27HG70QQMXUF) [ANA KONU] | 27", 2K, 144Hz, 1ms, HDR600
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-ADF35784A

aldım anasını satayım. 8.5 gaming puanı var. 2K'da 4000 lira falan dengi monitörler ki HDR falan da yok her zaman

şundan geçmiş oldum merak eden için (MAG27C bendeki aslında)
    https://www.rtings.com/monitor/tools/compare/samsung-chg70-vs-msi-optix-g27c/546/491?usage=3623&threshold=0.1
    aynı panel ler yanlız :D msi da g27 serisi monitörlerinde samsung qdot panel kullanıyor. Tek fark 2 k olası olacak.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.