Şimdi Ara

Samsung BX2350 ve PX2370 hangisi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
5.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rahatsızlık verirmi vermezmi bilemem tabiki almadan önce şüphelerimi gidereyim de. İncelediğimde Çerceve yamuktu bu kesin. Ama merak ettiğim ekranın durumu. çünkü çerçevenin şeklini almış olabilir. köşeden köşeye 50 cm lik düz bir cetveli ekrana oturtunca cetvelin ortası boşlukta kalıyormu bakarsanız anlayabilirsiniz. Bilerekte yapılmış olabilir tabiki de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meydeydey

Rahatsızlık verirmi vermezmi bilemem tabiki almadan önce şüphelerimi gidereyim de. İncelediğimde Çerceve yamuktu bu kesin. Ama merak ettiğim ekranın durumu. çünkü çerçevenin şeklini almış olabilir. köşeden köşeye 50 cm lik düz bir cetveli ekrana oturtunca cetvelin ortası boşlukta kalıyormu bakarsanız anlayabilirsiniz. Bilerekte yapılmış olabilir tabiki de.

çok azda olsa ovallik var ama ekran oldukça düz kesinlikle tasarım hatası deil sadece bir bildikleri var diyelim .yandan sıfırdan bakman lazım onu fark edebilmek için.
  • quote:

Both the PX2370 and BX2350 can be found for about $330. It's close, but we still recommend the PX2370 overall, thanks to its lack of backlight clouding and better designed OSD array

http://www.digitalversus.com/samsung-syncmaster-bx2350-p357_9211_36.html

Bence pek yanaşmayın iki monitore de gerçekten yorumlar genel olarak sitelerde çok kötü.

http://www.digitalversus.com/acer-gd245hq-p357_7352_38.html
    http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=30539

alabilirseniz bu monitorü alın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oray -- 5 Ocak 2011; 11:51:49 >

• Verdiğiniz sitede PX2370'e "Mükemmel, sadece fiyatı biraz yüksek" yorumu yapılmış. Bizde burda PX modelini önerdik zaten.
    3D monitörler bence çok gereksiz, para tuzağı.
  • iki monitörüde yan yana gördüm bx2350 renk kalitesi daha çook hoşuma onu aldım ve çook memnunum performansı süper zevk meselesi birazda tabi ama ben olsam kesinlikle bx 2350 tercih ederdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: oray

http://www.digitalversus.com/samsung-syncmaster-bx2350-p357_9211_36.html

Bence pek yanaşmayın iki monitore de gerçekten yorumlar genel olarak sitelerde çok kötü.

bu sitede yazılanlar sizin yazdığınızın tersini söylüyor.
  • alacak olan arkadaşların kafası karışmasın 3D mönitörlerle kıyaslamayalım bence şuanki iki monitörüde ayrıca 3D monitör almak ne kadar doğru şuan bilmiyorum bence gözlük olmadan da 3D zevkini yaşayacağımız günler gelince ozman geçiş yaparım şuanda gereksiz.
  • Px monitörü aldım. ilk izlenimlerim: Görünüş olarak çok zarif, oldukça ince, renkleri fabrika ayarlarında bile gözüme çok hoş geldi. Verilen parayı hakediyor. Süper bir monitör. Fakat birşey var ki samsungun bir bildiği vardır herhalde diye düşünüyorum artık.
    2 tane Px'i inceledim(benim aldığım dahil) 2 sinin de ekranında solunda bir çukurluk var. Şöyle ki; 50cm lik bir cetveli ekrana çapraz şekilde tuttuğumda ekranın sağ alt köşesine cetvel tam otururken orta noktadan sonra sol üst köşeye doğru bir eğim, çukurluk var ekranda. Cetvel tam olarak oturmuyor ektrana boşluk kalıyor alt kısımda. Dediğim gibi vardır samsung'un bişr bildiği:) iki monitörde de aynı duruma rastlamak tesadüf değil çünkü.
  • beyler ben de alacam bu PX2370 monitörü. cnet review'ları sağlam. Cnet'e çok güvenirim ben. Her neyse, nerden alabilirim acaba? bildiğiniz mağaza var mı?

EDIT: Eksen Bilgisayar varmış kadıköyde.. sağlam bir yer midir? Garantide sıkıntı yaşatırlar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rancorous -- 7 Ocak 2011; 15:14:39 >
  • Eksende bir sıkıntı olmaz. Arasıra sipariş veririm, bir sıkıntı yaşamadım.
  • Monitörü kesinlikle tavsiye edebilirim. tek eksisi galiba biraz sallanması. daha kaliteli bir stand yapılabilirdi.
  • quote:

Monitörü kesinlikle tavsiye edebilirim. tek eksisi galiba biraz sallanması. daha kaliteli bir stand yapılabilirdi.

PX 2370 de Ekranı tamamen siyah bir duvar kağıdı ile kapladığınızda böyle bir görüntü mevcut mu?,
    Başka bir konu arkadaş böyle göründüğünü yazmış da.Mümkünse fotoğraf koyabilir misiniz?
     Samsung BX2350 ve PX2370 hangisi?
    Bu arada Cnet ısrarla PX2370 önermiş
    http://reviews.cnet.com/best-23-inch-lcd-monitors/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi procaptain -- 13 Ocak 2011; 1:04:55 >

• BX2350 = 5 serisi

PX2370 = 7 serisi panellerdir.

PX2370 alınması daha doğru olacaktır.
  • Ben de denemiştim bunu.Foto çekmedim.Foto çekip koymaya çalışacağım yarın akşam. Fakat bu fotograftaki gibiydi. Genelde ışık sızması oluyor bu tip monitörlerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meydeydey -- 13 Ocak 2011; 18:57:00 >
  • quote:

Ben de denemiştim bunu.Foto çekmedim.Foto çekip koymaya çalışacağım yarın akşam. Fakat bu fotograftaki gibiydi. Genelde ışık sızması oluyor bu tip monitörlerde.

zifiri karanlık ortamlarda bakmayın diyorlar çünki hemen hemen hepsinde aynı sonuçla karşılaşırsınız deniyor. yani sağlam cihazda bile arıza algılansınız, bulutlanma olayı hoş ışıkta göze batacak kadar çok ise arızalı sayılabilir.
  • arkadaşlar merhaba
    ben de 1-2 hafta içinde px2370 almayı düşünüyorum
    Benim için en önmli husus input lag
    ve şu anda piyasada ki en iyi input lag zamanına sahip ürün bu

ancak okudugum forumlarda hdmi ile bağlandıgında ekranın grileri siyaha çevirdiğinden bahsedilmiş
    ve bir çok kişi bu durumdan şikayetçi

http://hardforum.com/showthread.php?t=1525694

Size sormak istedim ps3 veya xbox kullanan arkadaşlar memnunlar mı ?(hdmi üzerinden kullananlar)

şimdiden teşekkürler!
  • Bende 18.04.2011 tarihi ile p.tesi saat 10.50 öğleden önce ups kargo ile vatan bilgisayardan ürünüm geldi. samsung px2370 led monitör ve sonuçta vatan pc kampanyalı ürünleri kargo bedeli müşteriye ait olmak üzere yapmış ve nihayetinde ups kargoya 6.00tl kargo bedeli ödeyerek ürünümü aldım.ve ürünü aldıktan sonra oldukça titiz olduğum için kutuyu açtım ve her yerini ve ürünle gelen aparatlarını kontrol ettim ürünü masa üstüne koyduktan sonra açtım ve ayarlarını yaptım ve piyano kasa olduğu için oldukça parlak olduyu için gözden kaçabilir diye elime led feneri aldım ve kuvvetli ışığı ile birlikte kasayı kontrol etmeye başladım ve kasanın her iki yukarı kenarısında vernik altında yılan şeklinde 5 cmlik her iki yüzeyinde çizik vardı.sanırım fabrikasyon hatası çizik üstüne vernik ile kapatılmış bu ürünün kutusundada üretim tarihi yeri romanya olarak yazıyordu nitekim tekrar ürünü kutusuna olduğu gibi düzgün olarak istifliyerek topkapı vatan pc ye müşteri hizmetlerine götürdüm yapılan incelemede buradaki teknisyenlerin raporu doğrultusunda ya benim ödediğim ücreti geri verecekler yada aynı üründen bir adet ürün tedarik edecekler.tekrar ürün değişim fişi ile mağaza içine girdim ve mağaza sorumlusu çağlar sezgin beyle görüştüm maalesef bütün türkiyedeki vatan pc ve depodaki ürünlerine baktığı halde bana stoklarda olmadığını ve yerine başka ürünü yada bedelini ödeyelim dediler bende aynı ürünü ne yaparsanız yapın istiyorum aynısını dedim.ve bu ürünün yaklaşık en az 2 ay gelemiyeceğini söyledi.aldı eline telefonu toplam istanbuldaki 5 firmayı aradı ve nihayetinde index bilgisayarın bu ürünü en geç 10 gün içinde vatan pc ye getireceğini söyledi.bende bekleyeceğim 10 gün ve tekrar mağazaya gelirse gidip tekrar orada inceleyeceğim ve öyle alacağım.inanın 3 aydır incelediğim ve vatan pc de kampanyalı olduğunu gördüğüm ve aldığım üründen oldukça soğudum.elimde bütün belgeler mevcut malı satarken sitelerinde yazıyor ayıplı malın oluşması durumunda malın derhal yenisi ile gönderileceği belirtiliyor ama ellerinde mal yok koskoca vatan pc bana 1 ürün tedarik edemiyorsa vay bunların haline.bu durumumu ve buradaki nihai gerçekleri siz arkadaşlara bırakıyorum.bu ürünümü alayım şikayet var konusunada taşıyacağım bu yazımı herkes okusun ve önlem alsın istiyorum.ve sonuçta benim elimde olmadığı halde bu ürün inanın ilk taksitinide world a (yapı kredi bankası na)ödemiş bulunmaktayım.

• BENDE VATAN BİLGİSAYARDAN SAMSUNG BX2350 LED EKRAN ALDIM. BİRAZDA ACELEYLE OLDU KAMPANYAYI KAÇIRMAMAK İÇİN. KARGOYLA 3 GÜN SONRA GELDİ EKRANI KURDUM (GTX460 EKRAN KARTININ HDMI OLARAK BAĞLADIM). İLK BAKIŞTA RENKLER BİRAZ SOLUK GİBİ GELDİ AMA ÇÖZÜNÜRLÜK MUHTEŞEMDİ. ASSASİN CREED 2 BİTİRDİM GÖRÜNTÜLER ÇOK GÜZELDİ. GÖZÜME ÖYLE GELİYOR HERALDE DEFAULT AYARLARINDANDIR DEDİM. DRIVERLARINI İNDİRDİM, AYARLARINI YAPTIM, PROGRAMINI KURDUM. FAKAT RENKLERDEKİ SOLUKLUK GİTMEDİ. DAHA SONRA ESKİ 19 SAMSUNG 920N LCD EKRANIMI BAĞLADIM VE RENK FARKINI TEKRAR GÖRDÜM. BİRAZ FORUMLARDAN OKUDUM VE VİBRANT COLOUR (BENİM ANLADIĞIM KADARIYLA SOLUK RENK) PROBLEMİ OLDUĞUNU GÖRDÜM. GİTTİM VATANBİLGİSAYAR'A MÜŞTERİ HİZMETLERİNE BİR HAFTA İÇİNDE PARA İYADESİ YAPIYORLARMIŞ. NEYSEKİ BİR HAFTA OLMAMIŞTI BEN EKRANI GERİ VERDİM. ORADA TEST EDEN ARKADAŞTA, GERÇEKTEN RENKLERİ BİRAZ KÖTÜ DEDİ. BEN BX2350 MEMNUN KALMADIM. AMA EKRANIN DIŞ GÖRÜNTÜSÜ VE KULLANILAN MALZEME, İŞÇİLİK HARİKA. FAKAT RENKLER RAHATSIZ EDECEK KADAR SOLUK. ŞİMDİ PX2370 BEKLİYORUM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertunc79 -- 6 Mayıs 2011; 0:26:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ertunc79
    BENDE VATAN BİLGİSAYARDAN SAMSUNG BX2350 LED EKRAN ALDIM. BİRAZDA ACELEYLE OLDU KAMPANYAYI KAÇIRMAMAK İÇİN. KARGOYLA 3 GÜN SONRA GELDİ EKRANI KURDUM (GTX460 EKRAN KARTININ HDMI OLARAK BAĞLADIM). İLK BAKIŞTA RENKLER BİRAZ SOLUK GİBİ GELDİ AMA ÇÖZÜNÜRLÜK MUHTEŞEMDİ. ASSASİN CREED 2 BİTİRDİM GÖRÜNTÜLER ÇOK GÜZELDİ. GÖZÜME ÖYLE GELİYOR HERALDE DEFAULT AYARLARINDANDIR DEDİM. DRIVERLARINI İNDİRDİM, AYARLARINI YAPTIM, PROGRAMINI KURDUM. FAKAT RENKLERDEKİ SOLUKLUK GİTMEDİ. DAHA SONRA ESKİ 19 SAMSUNG 920N LCD EKRANIMI BAĞLADIM VE RENK FARKINI TEKRAR GÖRDÜM. BİRAZ FORUMLARDAN OKUDUM VE VİBRANT COLOUR (BENİM ANLADIĞIM KADARIYLA SOLUK RENK) PROBLEMİ OLDUĞUNU GÖRDÜM. GİTTİM VATANBİLGİSAYAR'A MÜŞTERİ HİZMETLERİNE BİR HAFTA İÇİNDE PARA İYADESİ YAPIYORLARMIŞ. NEYSEKİ BİR HAFTA OLMAMIŞTI BEN EKRANI GERİ VERDİM. ORADA TEST EDEN ARKADAŞTA, GERÇEKTEN RENKLERİ BİRAZ KÖTÜ DEDİ. BEN BX2350 MEMNUN KALMADIM. AMA EKRANIN DIŞ GÖRÜNTÜSÜ VE KULLANILAN MALZEME, İŞÇİLİK HARİKA. FAKAT RENKLER RAHATSIZ EDECEK KADAR SOLUK. ŞİMDİ PX2370 BEKLİYORUM.

Keske birde dvi ile deneseydiniz.bx 2350 hic denemedim fakat gecen hafta px2370 almaya gittigimde vatana acikta duruyordu sahsi fikrim pekte iyi degildi.
    Simdiden soyliyim sizede px2370 geldiginde oyle yapiniz.kesinlikle dvi ile baglayin.driver cd.sini yukleyin ayrica icindeki diger softwareleride yukleyip el ile ayar yapin.ben kendime gore tutturdum.pm atabilirsiniz ayarlarim icin belki sizede uyar.

• Yahu Şu Monitörü Kullanan Biri LÜTFEN Bana Ulaşsın Lütfen
    yaq1z@hotmail.com.tr adresim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.