Şimdi Ara

Samsung Buzdolabi Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,


    Samsung rt62k7060sl model buzdolabimda fotografta isaretledigim yerde, eritme yapildiktan sonra gidere tahliye olan yerde su kaliyor ve sonra bu su donuyor. su donduksan sonra yeni eritmede ustunde birikiyor o da donuyor boylelikle buzdolabi bir zaman sonra calismayi durduruyor. gider normalde acik, donan kismi temizledikten sonra su dokunce sorunsuz bir sekilde su tahliye oluyor.

    bu bolumde su kalmasi ve donmasi neden olur, fikri olan varmi

    buzdolabi eritmeye gecmiyor desem o zaman ust tarafta karlanma yapmasi lazım. ama oyle bir sorunum yok. sadece bu alanda su kalıyor.


    fikir verebilecek olan var mi



    Samsung Buzdolabi Sorunu







  • quadcore Q kullanıcısına yanıt
    Hocam bazı samsunglarda kronik problem bu. Muhtemelen defrost sisteminde arıza vardır. Orda gördüğünüz siyah şey rezistans, cihaz gece defrost moduna otomatük girdiğinde ısınır ve buzları eritir normalde. Eğer rezistans sorunsuz çalışıyorsa rezistans yani defrost sistemi sorunsuz çalışıyor ise rezistansa bir bakır tel bağlayıp seliğe doğru sarkıtın.

    Dolap dual cooling ise üst tarafın exchangerı ve rezistansı ayrıdır. Tek taraf arıza yapabiliyor. Zamanla plastik aksamda esneme olup hava kaçırabiliyor. En iyisi servis çağırın hazır parçası bulunuyorken.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 5 Ekim 2023; 20:42:42 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.