Biz Samsungbuzdolabı beğendik.Forumda takip ettiğim kadarıyla Samsung tavsiye edilen bir markaydı ancak şu yeni kayra(smart frezeer) serisi Çin'de üretildiği için pek tavsiye edilmemiş.RT60ksrsw modelini alıcaz.Tavsiye eder misiniz?Bu seri sanırım Çin ve Thailand'da üretiliyormuş.Thailand'da üretilenler Çin'de üretilenlerden daha mı iyi?Yoksa Bosch ve Siemens mi düşünmeliyiz?Yardım edenlere şimdiden teşekkür ederim.
Samsung RT72SASW
Ben de bunu beğendim ve almayı düşünüyorum ama tavsiyeler nedir acaba ???
quote:
Orijinalden alıntı: sugarman
Samsung RT72SASW
forumda genel itibariyle beğenilen bir buzdolabı ve kullanıcıları da var sanırım...almaya karar verirseniz fiyat konusunda yardımcı olmaya çalışırım
bende büyük bir buzdolabı bakıyorum ne önerirsiniz .arçelikten 5847 boyutlarında bekliyorum yorumlarınızı
Biz de RF67VBPN beğendik ancak uygun fiyata bulamadık şimdilik.
Arkadaşlar 3 yıldır Samsung RT62KAMT modelını kullanıyoruz ınternette modelını bakın ınceleyın bızım ıcın sogutma performansı ve yesıllıklerı saklama konusunda oldukca basarılı ortalama 15-20 gun arası yesıllıklerı saklamakta su pınarı ozellıkle yazın sıcak havalarda cok ıyı oluyor markadan kesınlıkle cekınmeyın elektrık tuketımı ve ses konusunda cok basarılı aynı markanın RT59 modelini bacanaklara aldık eskı arıstondan sonra onlara adeta mercedes gıbı geldı :)
quote:
Samsung RT72SASW
Darty'den 1899 TL. World'e 3 ay erteleme 12 ay taksitle aldım. Yanında Samsung SC-8830 eletrikli süpürge de -Mağazada 380 TL.ye satılıyor- hediye ettiler.
İnşallah memnun kalırım. Şimdi sıkıntı süpürgeyi kime, nasıl satarım ???
Darty'den 1899 TL. World'e 3 ay erteleme 12 ay taksitle aldım. Yanında Samsung SC-8830 eletrikli süpürge de -Mağazada 380 TL.ye satılıyor- hediye ettiler.
Hediyesi çok iyiymiş. Güle güle kullanın.
quote:
quote:
Samsung RT72SASW
Güzel bir ürün almışsın ama moralini bozmak istemem ürün 1450 ile 1800 tl arası satılıyor zaten
Elektrik süpürgesi ihtiyacı varsa gayet alınabilir fiyat olmuş.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme