Şimdi Ara

Samsung bölümüne bir el atın!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu forumun hali nedir Allah aşkına?

    Öncelikle S3 ve sonra Ace serisi kullanıcıları hergün basit bir soru için bile sürekli konu açıyor. Yahu bu modellerin bir ana başlığı yok mu?
    Vatandaş forum kullanmasını bilmiyor ki akıllı telefon kullansın!
    Yani özellikle S3 için gerçekten çok emek harcanarak hazırlanmış farklı başlıklar varken.. eften püften konuları ana bölümde görmek hakikaten insanın canını sıkıyor.

    Yöneticilerden bu konuya el atmalarını rica ediyorum. Ayrıca bu konudan benim gibi rahatsız olan her bilinçli DH'li de buna artık bir dur demeli..



  • Katılıyorum
  • +1
  • quote:

    Orijinalden alıntı: synthesizer

    Bu forumun hali nedir Allah aşkına?

    Öncelikle S3 ve sonra Ace serisi kullanıcıları hergün basit bir soru için bile sürekli konu açıyor. Yahu bu modellerin bir ana başlığı yok mu?
    Vatandaş forum kullanmasını bilmiyor ki akıllı telefon kullansın!
    Yani özellikle S3 için gerçekten çok emek harcanarak hazırlanmış farklı başlıklar varken.. eften püften konuları ana bölümde görmek hakikaten insanın canını sıkıyor.

    Yöneticilerden bu konuya el atmalarını rica ediyorum. Ayrıca bu konudan benim gibi rahatsız olan her bilinçli DH'li de buna artık bir dur demeli..

    Bu konuya katılmakla beraber malesef ana konularında sıkıntıları olduğunu düşünüyorum. Örneğin süren bir tartışma yada soru-cevap trafiği arasında siz bir soru yada sorun yazdığınızda araya kaynayabiliyor. Daha sonra mesaj çok arka sayfalarda kaldığı için cevap veren de olmuyor. Bu sebeple ve daha çabuk çözüm almak adına başlıklar açılıyor. Ayrıca tek bir konuda 100'lerce sayfa olması konunun okunabilirliğini, takip edilebilirliğini neredeyse 0'a indiriyor. Bence forumdaki esas sorun başlıkların, bölümlerin vs sistematiğinde. Buna da örnek vermek gerekirse örneğin x markanın y model telefonu için teknik bir konunun çok detaylı şekilde anlatıldığı başlık, bununla ilgili olup olmayan birçok yorum almakta. Bunu engellemek için beğen, tebrik et, teşekkür et vb butonlar getirilebilir ve bunların kullanılması sağlanabilir. Mesajın gönderildiği satırda o kadar çok buton var ki bunlara daha aktif kullanılabilecek ve belkide kullanılması zorunlu hale getirilecek daha işlevsel butonların getirilmesi daha iyi olabilir. Ayrıca forumdaki yetkili ve bilgi sahibi kişilerin açtığı teknik yada benzeri bilgi veren, nasıl yapıldığını gösteren konulara "bende su telefonu alcam ne dersiniz" , "kardeş ben şunlar arasında kaldım hangisi daha iyi" yada "eveet kaynımda da var, aynı " gibi yorumların yapılmaması için yalnızca konu yada bölüm başında kurallar koymak yetmez bu kuralları uygulayan, uygulanmasını veya uygulanabilirliğini denetleyen birileride olmalı. Belki bu sayede canı sıkılıpta forum içinde birbiriyle atışan, geyik yapanların da önüne geçilmiş olur.

    Bende aynı sorunlardan şikayetçiyim ama malesef yeni konu açmak zorunda kaldığım zamanlar da oldu. Bu konuda forum bilincinin oluşturulmasının yanında mutlak suretle kuralların uygulanmasını ve uygulanabilirliğini denetleyen, yerine çözüm üretebilen bir sistemin getirilmesi gerekli.

    Forum yönetimi, bu işin altyapısı, sistematiği hakkında çok detay sahibi olmasam da bunlar hemen aklıma gelen çözüm önerileri. Tabiki bu işi yürüten kişiler kullanıcı tavsiyeleri doğrultusunda forum için daha etkili çözümler üretebilirler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzunince -- 14 Kasım 2012; 10:15:09 >




  • Katılmıyor değilim, ama ne yapılırsa yapılsın önemli olan;ÜYELERİN DURUMU, BU DA DÜZELECEK BİR DURUM DEĞİL...
  • Cevaplar için teşekkür ler arkadaşlar. Herkesin işine yarayacaksa konu açılmalı buna bişey demiyorum. Ama 1 cvp ile cozulen bir mesele için tekrar tekrar konu açmak doğru gelmiyor bana.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: synthesizer

    Cevaplar için teşekkür ler arkadaşlar. Herkesin işine yarayacaksa konu açılmalı buna bişey demiyorum. Ama 1 cvp ile cozulen bir mesele için tekrar tekrar konu açmak doğru gelmiyor bana.

    Benim de kastetmek istediğim bu, ama düzeltilemez çünkü mevcut üyelerin durumu yüzünden...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu bütçeye hangi 2. el telefon
    11 yıl önce açıldı
    2. El bu pc alınır mı
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.