Şimdi Ara

Samsung bilgisayarım çok felaket kasıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar samsung bilgisayarım çok felaket kasıyor agar.io/diep.io/slither.io/ felan oynarken bile kasıyor dün tertemiz format attım driverları kurdum ama yine agar.io da felan kasıyor cs go da kasıyor anlamadım gitti
    laptop özellikleri ; i5 2450 işlemci 4gb ram ekran kartı nvidia gt520mx laptopumu bataryasız fişe takılı kullanıyorum yardımcı olun arkadaşlar neden bi laptop agar io oynarken bile kasar

• Bir sürü nedeni olabilir. Hangisini söylesek hoşunuza giderdi?
  • Sistem bostayken görev yönetici değerlerini yazar mısınız hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dopac34 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşımız yardımda bulunmuş, ona boş yere post kasman yerine yardımcı olmayi denemeni tercih ederdi bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

Sistem bostayken görev yönetici değerlerini yazar mısınız hocam

1.85 gb ram ve %10 işlemci kullanımı var hocam yav hayır sliter . io oynarken bile kasıyor tarayıcı oyunu yani
  • Heîsenberg kullanıcısına yanıt
    Format attığınız için çok yazılımsal sorunlara inmek istemiyorum tabiki hatalı bi driver,yazılım vs yüklemediyseniz. Onun haricinde donanımsal sorunlara gelirsek adaptor orijinal mi? Adaptorun eksik watt gönderdiği zamanlarda sistem komple kasıyor
  • Farklı tarayıcı deneyin.Birde sıcaklıkları kontrol edin.Termal macun değişimi ve toz temizliği zamanı gelmiş olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

Farklı tarayıcı deneyin.Birde sıcaklıkları kontrol edin.Termal macun değişimi ve toz temizliği zamanı gelmiş olabilir.

ateş ediyor hocam bilgisayar ondan olabilirmi harici klavye ve mouse kullandığım için pek beni etkilemiyor klavye ve laptopun altı ateş ediyor yani baya sıcak
    Ateş ediyor

Hocam en iyisi Hw monitor programını indirin.Sıcaklıkları bir kontrol edelim.Eğer durum dediğiniz gibiyse aşırı ısınmaya bağlı throttling yaşıyor olabilirsiniz.
  • fanlar toz toplamış olabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

Ateş ediyor

Hocam en iyisi Hw monitor programını indirin.Sıcaklıkları bir kontrol edelim.Eğer durum dediğiniz gibiyse aşırı ısınmaya bağlı throttling yaşıyor olabilirsiniz.

Samsung bilgisayarım çok felaket kasıyor
    budur dereceler

Sıcaklıklar normal görünüyor.Eğer sistem yük altındayken ss aldıysanız sorun sıcaklıklarla ilgili değil.
  • samtiger kullanıcısına yanıt
    Arkadaşınızın yardım talebi açılalı 5 gün olmuş. Ben yazıncaya kadar nerelerdeydi, başkalarına akıl veren o güzel aklınız merak ettim. "Mesaj kasmak" deyimi ancak yaşını dolduramamış sizin gibi zat-ı muhteremlere has olabilir ama beni kendiniz ile nasıl karıştırdığınızı da merak ettim.
  • zwanzig kullanıcısına yanıt
    Merhabalar Zwanzig, sizi buralarda hâlâ görüyor olmak ne güzel. Affınıza sığınarak resimde ki küçük bir ayrıntıyı söylemek istedim. Yukarıda çekirdeklerin kullanım yüzdelerinde sadece tek çekirdek %29 mertebesine kadar çıkabilmiş, kalanları ise ölü durumda. Hâl böyle iken bile sıcaklıklar hortlamış, iki adet çekirdekten (dört adet çekirdek gösterilmiş ama 2 hayâli , hwmonitörü kandırmayı başarmışlar) birinin %29'luk işlem hacmine bile 79 derece gibi korkunç bir rakam ile cevap vermiş bilgisayar, kimbilir işlem hacmi çift çekirdekte %60-90 seviyesine çıkınca kaç dereceleri görüyordur zavallıcık. Bu bilgisayarın yavaş çalışmasını açıklar. Yazık ki cpu fan devir hızı yazmıyor (Samsung işi mi biliyormuş çoksa işin çakallığına mı kaçmış belli değil), onu da görebilse idik sadece tozdan mı yoksa cpu fanı ömrünü tamamlamış mı görebilirdik. Selametle sn. Zwanzig.

Kullanıcı muhtereme de küçük bir tüyo vereyim. Bilgisayarın cpu fanını temizler, üzerindeki küçük bandı yırtmadan güzelce açar, tapasını koparmadan çıkartıp, bir miktar makine yağı döküp (etrafa bulaştırmadan), termal macunu da yenilerseniz, içerisinde ki bmrtü böceği de mahkeme emrine istinaden tahliye edip, kapağı kapatırsanız sizi uzun bir süre üzmez. Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dopac34 -- 15 Haziran 2016; 5:35:36 >

Güzel yorumunuz için teşekkürler.Sizin de dediğiniz gibi bazen Hw monitor yanılabiliyor.Benim dikkatimi de frekanslar çekmişti.Ancak net konuşmak istemedim.İyi forumlar
    İnsan 7/24 forumda olamayabiliyor bunu dusunmen lazım. Her dakika insanlara yardımcı olma ihtimalimiz imkansız, biz elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Senin yazdığın arkadaşa hiçbir yardımi olmayacak gereksiz bir post. Eğer mizah yapmaya ihtiyacın varsa konu dışı bölümüne gidersin.

• samtiger kullanıcısına yanıt
    Sabah sabah hiç güleceğim yoktu, güldürdünüz beni. 5 Gündür cevap vermediğiniz konuya ben mesaj atmasaydım ne zaman cevap yazacaktınız delikanlı gibi söyleyin de bende bohçamı toplayıp, yol alayım ufak ufak. Yazdığınız birbirinden güzel o 4 cevabında bir tanesinin bile muhteremin derdine derman olacak bir tarafı yok ya onlarda ayrı mesele, ama vaktim yok yazamayacağım size...
    Ne saçmalıyorsun kardeşim sen? Konuyu görmeseydim haliyle cevaplama imkanım olmayacaktı. Her konuya da cevap yazma imkanımız yok malesef.. Gördüklerimize elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Vaktim yok diyor burda gereksiz post kasıyor haklısın vaktin yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.