Şimdi Ara

Samsung B650-51-52-53 Lcd Tv Serileri # Genel Konu # (329. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.080
Cevap
31
Favori
754.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 327328329330331
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _EUA_

Teşekkür ederim. Ben biraz daha inceleyeyim bakalım. Televizyona 2007 yi ben yüklemedim. Üzerinde gelen standart yazılım versiyonu o şekilde. DTS yi tam olarak 2007 de çalıştırabilirmiyim ? illaki 2006 ya geri update mi yapmam gerekli .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ufocu -- 14 Ocak 2011; 18:39:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAS207
    evet kardeş dts 3.0 in linkini paylaşan olursa hayra gececek şimdiden tşk.

Yukardaki mesajımda var zaten...

quote:

Orijinalden alıntı: Ufocu
    Teşekkür ederim. Ben biraz daha inceleyeyim bakalım. Televizyona 2007 yi ben yüklemedim. Üzerinde gelen standart yazılım versiyonu o şekilde. DTS yi tam olarak 2007 de çalıştırabilirmiyim ? illaki 2006 ya geri update mi yapmam gerekli .

2007 ile çalışması gerekiyor çok rahat. Deneyin illaki olacaktır inşallah :)
  • Sağolasın erdem hocam hemen deniyom
  • bir sorum olacak b650 var 8gb usb taktığım zaman filmleri görmüyor yanı usb ntfs formatlı ama fat32 yapınca görüyor ve filmi oynatıyor 4gb kadar filimleri izleye biliyorum illa fat32 mi olması lazım 6gb filmleri ntfs formatında izleyemıyorum bir çaresi varmı bunun
  • Valla kardeş 650 serileri destekliyor normalde şahsen ben 500GB 2.5'' HDD ile 1080p filmleri izliyorum filmlerin boyutu 10 ila 15 GB arasında değişiyor.Senin tv'ninde desteklemesi lazım.Belkide şu dts programını filan yüklerken farkında olmadan bir ayar değişikliğide yapmış olabilirsin.Bence onu araştır.Kolay gelsin...

quote:

Orijinalden alıntı: djx

bir sorum olacak b650 var 8gb usb taktığım zaman filmleri görmüyor yanı usb ntfs formatlı ama fat32 yapınca görüyor ve filmi oynatıyor 4gb kadar filimleri izleye biliyorum illa fat32 mi olması lazım 6gb filmleri ntfs formatında izleyemıyorum bir çaresi varmı bunun
  • Filmlerin boyutları hakkında birşey diyemem.Fakat bende 2000 gb hdd var.İçindekilerini görüyor ve oynatıyor.Ntfs formatında.
  • Evet NTFS FORMATINDA görüyor ama oynatmıyor FAT32 olarak görüyor ve oynatıyor sorun bu ama dts ilgili sorun yok oda olabilir belki

quote:

Orijinalden alıntı: guarding

Valla kardeş 650 serileri destekliyor normalde şahsen ben 500GB 2.5'' HDD ile 1080p filmleri izliyorum filmlerin boyutu 10 ila 15 GB arasında değişiyor.Senin tv'ninde desteklemesi lazım.Belkide şu dts programını filan yüklerken farkında olmadan bir ayar değişikliğide yapmış olabilirsin.Bence onu araştır.Kolay gelsin...

quote:

Orijinalden alıntı: djx

bir sorum olacak b650 var 8gb usb taktığım zaman filmleri görmüyor yanı usb ntfs formatlı ama fat32 yapınca görüyor ve filmi oynatıyor 4gb kadar filimleri izleye biliyorum illa fat32 mi olması lazım 6gb filmleri ntfs formatında izleyemıyorum bir çaresi varmı bunun

• Kardeş bence sen tv'nin ayarında bir değişiklik yaptın büyük ihtimalle öyle.info+menu+mute+power yapınca gelen mavi ekranın geçmiş sayfalardaki resimli görüntüleri ile karşılaştır faydası olur inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guarding -- 16 Ocak 2011; 23:29:06 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MAS207
    evet kardeş dts 3.0 in linkini paylaşan olursa hayra gececek şimdiden tşk.

Yukardaki mesajımda var zaten...

quote:

Orijinalden alıntı: Ufocu

2007 ile çalışması gerekiyor çok rahat. Deneyin illaki olacaktır inşallah :)

Selamlar,
    DTS 3.0'ın yüklenme şekli öncekilerden farklı mı acaba ? İçinden 2 farklı dosya çıkıyor çünkü. İşyerinden yazdığım için bakamıyorum ama akşam indirip baktığımda biri binary diğeri source şeklinde 2 dosya çıktı diye hatırlıyorum. Hangisini yüklememiz gerekir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etokel -- 17 Ocak 2011; 15:59:09 >

• Samsung LE32B651 ayak satan varsa nakliyeciler halletmiş, lcdsini duvara asmış olan varsa ayağını alabilirim. PMleri bekleriyorum....
  • Arkadaşlar ben bu 4 işlemi yapmak istiyom... :)

1- VıdeoAR fix ile TV ekranına tam yapma
    2- Big Yellow Alt yazı büyütme büyütme ve sarı renk verme
    3- Dts 0.3 DTS sesleri çözme
    4- Audio Stream Switcher. dual filmlerde ses değiştirme

şimdi bunları yüklemek için firmware yüklemeye ihtiyaç olmadığı yazılmış

1- bunları yüklemek için menüde hangi işlemleri yapmam lazım sonrada flaş disk de ne işlem yapmam lazım yüklemem için
    2- yükledikten sonra yüklenen programları nasıl kullanacam mesala bi film izlemem gerektiginde hepsinide cocuk menüsüne girip tek tek aktif mi etmem gerekiyo
    3- yukardakileri hepsihttp://sourceforge.net/apps/mediawiki/samygo/index.php?title=Content_Library_applications_list burda var bitek VıdeoAR fix bulamadım onun linkini verebilirmisiniz...

Açık bi cevap yazılırsa eminim bir çok arkadaşa yardımcı olabilir
    Herkese kolay gelsin.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amato -- 18 Ocak 2011; 1:14:39 >

• Slm arkadaşlar öncelikle buraya katkısı olan bütün arkadaşlara canı gönülden teşekkür ediyorum. Bilgilerinizi bizlerle paylaşıyorsunuz. Tv lerimiz normal bir televizyon olmaktan çıkıp. multimediya ya dönüştü bizler için keyfimize keyif kattı.

Arkadaşlar benim de tvim LE40BE652 Serisiilk aldığımda versiyonum 2005 idi şimdi ise update yapınca 3000.2 oldu zannedersem tam hatırlayamıyorum yanlızca 1 kez yükleme yaptım sizce benim tvime en uygun yazılm hangisi ve nasıl yükleyebilirim. DTS yi tam ekran yapmayı. ikinci sesi kullanmayı, kayıt yapmayı ve altyazı olayını nasıl yapabilirim?? birde tvde oyun oynamamız için oyun nerden bulabilirim 1 tane oyun var içinde. şididen çok teşekkür ediyorum yardımlarınız için

Birde pach li yazılımı yüklemek daha iyimi benim bu istediklerime karşın

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkrock -- 18 Ocak 2011; 9:46:15 >
  • Arkadaşlar sorduğunuz soruların cevapları önceki sayfalarda mevcut.Bi zahmet okuyun.
  • Selamlar,
    DTS 3.0'ın yüklenme şekli öncekilerden farklı mı acaba ? İçinden 2 farklı dosya çıkıyor çünkü. İşyerinden yazdığım için bakamıyorum ama akşam indirip baktığımda biri binary diğeri source şeklinde 2 dosya çıktı diye hatırlıyorum. Hangisini yüklememiz gerekir ?
  • Bu projede ugrasan tum arkadaslardan allah razi olsun. Denedigim programlari sorunsuz calistirabildim. Fakat tv her acilisinda tekrar content menuden calistirmam gerekiyor ve her yapisimda televizyonun resim ses ayarlarini bastan yapmak zorunda kaliyorum. Bu yuzden internette biraz arama yaptim be direk hackli patched firmware buldum. developbyte. com/samsung-tv-firmware den.
    Samygonun v0.24 patchiyle olusturlumus firmware ler var ve subtitle ve ar fix icinde. Bunu yuklesem ve herseyi 1 kerede otomatik olarak halletsem daha mantikli olmazmi. Ayni zamanda samygo nun extensionlarini script halinde tek bi dosyada otomatik olarak calismasini saglamislar. Firmware 50 kusur mb extensionlarda 8 mb kadar icinde netsurf pvr chinfo arfix vs cogu extension var. Tv im ue55b7000ww 3000.g vers. ve CI
    Tavsiye etmiyorum diyebiliceginiz bi durum varmi sayin arkadaslar. Simdiden tesekkur ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozngltkn -- 19 Ocak 2011; 15:37:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurer34

Nihayet hallettim, önce bu hatırlatmayla başlayalım;

quote:

De her kese anlatma bunu. Senin daha önceki yazlımın kısıtlı değilmiş. Yani kısıtlı yazılımı 1 kere yüklediğinden geri döndürebilmişsin. Ama her çıkan yazılıma biz yüklemeyin dediğimiz halde atlayanlar bunu yapamazlar... Veya TV lerini kısıtlı yazılım ile almış olanlar...

Durumum şundan ibaret idi.
    Ben de birkez yüklemiştim ve verilen dosyaların UDN şifreli değil hatası alıyordum.
    TV modelim Le32B651
    Yazılım:3000.2 vers.

UYARI:

Yalnızca Aşağıdaki modeller için kullanılabilir:

LExxB65x, LExxB75x firmware: T-CHL7DEUC
    UExxB7xxx, UExxB8xxx firmware: T-CHU7DEUC

Diğer modellerde denemeyiniz. CI+ model TVlerde çalışmaz!!

Aşağıdaki adresteki yazılanları bir arkadaşım sayesinde uygulayabildim ve eski yazılıma dönnerek hallettim;
    https://sourceforge.net/apps/phpbb/samygo/viewtopic.php?f=2&t=457&start=160

Sırasıyla yaptığım işlemler;
    SERVİS MENÜSÜNDEKİ DEĞİŞİKLİKLER
    * Televizyonumuzu kapatıyoruz.
    * Servis menüsüne girmek için sırasıyla ( [INFO] [MENU] [MUTE] [POWER] ) tuşlarına basıyoruz.
    * Servis menüsünde (Control) -> (Sub Option) -> (Wiselink Write) değerini ON yapıyoruz.
    * Yine servis menüsünde (Control) -> (Sub Option) -> (Watchdog) değerini OFF yapıyoruz.
    * Son olarak servis menüsünde (Control) -> (Sub Option) -> (rs232) -> değerini debug yapıyoruz
    * Ve Televizyonumuzu kapatıyoruz.
    UYARI:Servis menüsündeki değişiklikleri yaparken çk dikkatli olmalıyız.Tavsiye edilen en basit önlem servis menüsünde değişiklik yapmadan önce resminin çekilmesi.

1.Aşağıdaki adresteki dosyayı indiriyoruz;
    https://sourceforge.net/apps/phpbb/samygo/download/file.php?id=451

indirdiğim bu dosyayı rar dan çıkartıp FAT32 ile formatlanmış flash diskin içine atın.
    Flash diskinizi Tv ye takın.

2.TV'ye Flash diski takdığınızda çıkan menüden sırasıyla;

[Content Library]-> [USB] -> [Çocuk] içerisine girin

3.USB içerisindeki Çocuk menüsünün içerinde bulunan "SamyGo Trojan Horse" nin üzerine gelip Kumandadan sarı tuşa basarak seçili hale getirin Sonra Kumandanın orta tuşuna basarak "Seçileni Kopyala" yine orta tuş ile oyanlanarak bu küçük programın TV ye aktarılması sağlanır.

4. Tv'niz yüklemek istediğiniz eski yazılımı bulup indirin.
    (Bakın burası konusunda şimdilik link veremeyeceğim ama SamyGo Forumdan bulabilirsiniz.)
    http://sourceforge.net/apps/phpbb/samygo/index.php?sid=c3ad837f58544e2346c332a203ca3580

5.TV'mizin modeline uygun eski yazılımı indirip çıkarttığımız klasörü normal yazılım yükseltme yapıyor gibi USBmizin içine atıyoruz.
    (Kendimden örnek vereyim Le32B651 için bulduğum yazılım 2009/08/14_002004 versiyonu T-CHL7DEUC-2004.1.exe 48,6Mb dosyayı açtığımda "T-CHL7DEUC" adlı bir klasöre 82,6Mb lık bir dosya oldu.Bu klasörü USB içine attım.)

6.Eski yazılımlar
    ( LExxB65x, LExxB75x bu modeller için ) T-CHL7DEUC
    ( UExxB7xxx, UExxB8xxx bu modeller için ) T-CHU7DEUC klasör oluşur muş.

7. Yine TV nizin modeline göre aşağıdaki adreslerden size uygun olanı indireceğiz;

* LExxB65x, LExxB75x
    içinhttp://rap.dshare.com/files/433718722/LEB650T5W_bml2_4_5.rar

* UExxB7xxx, UExxB8xxx
    içinhttp://rap.dshare.com/files/433929404/b7000_8000_uboot_fnw_kernel.rar

Benim TV'm Le32B651 olduğu için ilk linkteki dosyayı indirdim.

Bu indirdiğimiz dosya içeriğindeki u-boot.bin, fnw.bin, Image dosyalarını
    USB içine attığımız Eski yazılımımızın içerisindeki image Klasörünün içine atıyoruz.

8. USB mizi tekrar TV ye takıyoruz.

9. TV'ye Flash diski takdığınızda çıkan menüden sırasıyla;
    [Content Library ] -> [içeriğim] -> [çocuk] menüsünden "Force_fw_back" üzerine gelerek kumandamızdaki orta tuşla seçili hale getirip "Oynat" seçeneğini seçiyoruz.

Lütfen dikkat bu işlemden sonra Tvnize hiç dokunmayınız.
    "Force_fw_back" programını çalıştırdığınızda birkaç saniye Tv ekranı kararıp geri gelecektir.
    Sonrasında yaklaşık 1 dakika içerisinde Tv komple kapanacak ve açıldığında işlem tamamdır.
    Geçmiş olsun.

Eveeet Tvmiz eski yazılıma döndü.
    DTS için tam olarak ne yapıldığını bilmiyorum ama altyazı kısmı kolay.

*Aşağıdaki adresten "Bigger Yellow Font (v0.2).zip" dosyasını USB içerisine atıp TV ye takacağız.

http://sourceforge.net/projects/samygo/files/SamyGO%20Content%20Library%20Applications/

* TV'ye Flash diski takdığınızda çıkan menüden sırasıyla;
    [Content Library ] -> [USB] -> [OYUN] menüsündeki "Bigger Yellow Font" sarıtuş ile seçip Orta tuş ile "seçileni kopyala" seçeneği ile TV ye kopyalama işlemini yapıyoruz.

*Artık tek yapmamız gereken
    [Content Library Manager] -> [içeriğim] -> [OYUN] menüsü gelip buraya kopyaladığımız "Bigger Yellow Font" yazılımını çalıştırmak.

birkaç sn ekran kararır geri gelir.Artık Altyazılarınız sarı renkli ve büyük fontlu.

BİTTİ.

İyi seyirler.

SON BÜYÜK UYARI;
    Ben uyguladıklarımı hatırlayabildiğim kadarıyla yazdım.Size tavsiyem yazdıklarımda eksikler veya yalnışlar olma ihtimali ile işi bilen birileri tarafından onaylanmadan uygulamamanız.Tabii siz bilirsiniz.

Düzeltme;
    Yalnış verilen linkleri düzelttim.
    Arkadaşlar butür hatalar olmaması için mümkün olduğunca orjinal sitedeki linkleri kullanın;
    https://sourceforge.net/apps/phpbb/samygo/viewtopic.php?f=2&t=457&start=160

Arkadaşlar benim tv de 40b651 3000.2 yazılım yüklü yukarda belirtildiği şekilde dosyaları indirdim ve uyguladım ama yazılım 3000.2 den eski yazılıma dönmedi eski yazılıma dönmenin diğer yolu da beni aşıyor heralde :)

• Arkadaşlar Merhaba,

Bende 1 senedir LE-40b652t4p CI+ kullanmaktayım. 6 ay kadar önce forum okumadan acaba bir işe yarar mı diye 2007.1 güncellemesini uygulamıştım. Şimdilerde benim için DTS desteğinden de önemli olan alt yazı boyutunu ve rengini revize etmek için saatlerce bu forumda gezindim. Benim gibi gezinen ve cavap arayan bir çok kişininde mesajlarını okudum. Sonuç olarak son derece karmaşık ve çözümden çok biraz daha oku, önceki sayfalara bak gibi, benim gibi kişileri bu forumda kısır döngüye sokan bir sürü cevap gördüm. Ya benim durumundakiler sonucu bir şekilkde buluyorlar bu foruma bir daha hiç girmiyorlar yada çözüm bulmaktan vazgeçiyorlar.

Sorunu tanımlamak gerekirse, bizim TV'ler de uygulamayı Oyun'dan çalıştırmaya çalışırsak UDN şifresi hatalıdır gibi bir mesaj alıyoruz.
    Firmware patchleyecek dosya yok piyasade ve herkes CI+'da çalışmaz diyor patch için.
    Çocuk kısmında kopyalama ve çalıştırma yapılabiliyor ama o alt yazı için restricted bir dosya yok; olsa çalışırmı bilmiyorum.

Birileri yardımcı olur mu bilmem ama bu kısır döngüde git bak kardeşim oku oku biraz daha oku tarzı mesajlar yazmazsanız sevinirim.

Link yada net cevap verirseniz çok memnun olurum hatta dua bile ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Amato

Arkadaşlar ben bu 4 işlemi yapmak istiyom... :)

1- bunları yüklemek için menüde hangi işlemleri yapmam lazım sonrada flaş disk de ne işlem yapmam lazım yüklemem için
    2- yükledikten sonra yüklenen programları nasıl kullanacam mesala bi film izlemem gerektiginde hepsinide cocuk menüsüne girip tek tek aktif mi etmem gerekiyo
    3- yukardakileri hepsihttp://sourceforge.net/apps/mediawiki/samygo/index.php?title=Content_Library_applications_list burda var bitek VıdeoAR fix bulamadım onun linkini verebilirmisiniz...

Yaz yaz yaz. Sonra elektrikler gitsin 10 dakka, geri gelsin. Ben o elektriği kesintiye uğratan şirketi de çalışanlarınıda yönetenlerini de !:?'^+%&/()=!#

1.Valla standart program nasıl yüklenir bir zahmet geçmiş sayfalara bakı ver. Yada TV nin kullanım klavuzuna...
    2. Evet
    3. Evet baktım silmişler nedense. Firmware patch etmek gerekiyor şimdilik. Neden silindiğine bakayım olmadı tekrar koyarım. 1 haftadır girmiyorum zaten finaller sebebiyle...
    Bu arada 3 ve 4 nolu istekleriniz için SamyGO DCA 0.3 yeter.

SamyGO DCA 0.3 de ses geçişi için filmi açtıktan sonra [KIRMIZI][STOP][PLAY] yapmaniz gerekli. Ayrıca SamyGO PVR ve PVR+ yazılımı kullanıyorsanız kırmızı tuşu kullanamaz ve ses geçişi yapamazsınız!

quote:

Orijinalden alıntı: turkrock

Slm arkadaşlar öncelikle buraya katkısı olan bütün arkadaşlara canı gönülden teşekkür ediyorum. Bilgilerinizi bizlerle paylaşıyorsunuz. Tv lerimiz normal bir televizyon olmaktan çıkıp. multimediya ya dönüştü bizler için keyfimize keyif kattı.

Arkadaşlar benim de tvim LE40BE652 Serisiilk aldığımda versiyonum 2005 idi şimdi ise update yapınca 3000.2 oldu zannedersem tam hatırlayamıyorum yanlızca 1 kez yükleme yaptım sizce benim tvime en uygun yazılm hangisi ve nasıl yükleyebilirim. DTS yi tam ekran yapmayı. ikinci sesi kullanmayı, kayıt yapmayı ve altyazı olayını nasıl yapabilirim?? birde tvde oyun oynamamız için oyun nerden bulabilirim 1 tane oyun var içinde. şididen çok teşekkür ediyorum yardımlarınız için

Birde pach li yazılımı yüklemek daha iyimi benim bu istediklerime karşın

Saygılar...

Tek sefer yükleme yaptığınız için "Samygo Force Firmware Back" uygulamasını çekin TV ye kopyalayıp çalıştırın. Artık eski yazılıma Televizyon menülerinden rahatça dönebilirsiniz. Herhangi bir riski yok...

Daha sonra TVnizde AtariXT oyunları (RiverRaid) gibi pek çok oyunu SamyGO sitesinden ücretsiz çekip oynayabilirsiniz. Samsung Oyunlarından çok daha güzel olduğunu söyleyebilirim.
    Diğer isteklerinizi yukarda cevapladım.

Diğer sorularınızın cevabı yukarda.

quote:

Orijinalden alıntı: ozngltkn

Bu projede ugrasan tum arkadaslardan allah razi olsun. Denedigim programlari sorunsuz calistirabildim. Fakat tv her acilisinda tekrar content menuden calistirmam gerekiyor ve her yapisimda televizyonun resim ses ayarlarini bastan yapmak zorunda kaliyorum. Bu yuzden internette biraz arama yaptim be direk hackli patched firmware buldum. developbyte. com/samsung-tv-firmware den.
    Samygonun v0.24 patchiyle olusturlumus firmware ler var ve subtitle ve ar fix icinde. Bunu yuklesem ve herseyi 1 kerede otomatik olarak halletsem daha mantikli olmazmi. Ayni zamanda samygo nun extensionlarini script halinde tek bi dosyada otomatik olarak calismasini saglamislar. Firmware 50 kusur mb extensionlarda 8 mb kadar icinde netsurf pvr chinfo arfix vs cogu extension var. Tv im ue55b7000ww 3000.g vers. ve CI
    Tavsiye etmiyorum diyebiliceginiz bi durum varmi sayin arkadaslar. Simdiden tesekkur ederim
    "Duyduğuma" göre çalışıyormuş ama bir sorun çıkabilir... Ayrıca artık pek güncel değilmiş sanırım içindeki programlar. Ama sorun yaşayan birini duymadım. (Yada duydum ben hatırlamıyorum.)

quote:

Orijinalden alıntı: _kaos
    Arkadaşlar benim tv de 40b651 3000.2 yazılım yüklü yukarda belirtildiği şekilde dosyaları indirdim ve uyguladım ama yazılım 3000.2 den eski yazılıma dönmedi eski yazılıma dönmenin diğer yolu da beni aşıyor heralde :)

İllaki firmwareyi eski haline döndürmeniz gerekli değil. 3000.2 ile de PVR idi alt yazıydı çalıştırabilirsiniz... Content Libraryden tabiki...

quote:

Orijinalden alıntı: 34kemal46

Arkadaşlar Merhaba,

Bende 1 senedir LE-40b652t4p CI+ kullanmaktayım. 6 ay kadar önce forum okumadan acaba bir işe yarar mı diye 2007.1 güncellemesini uygulamıştım. Şimdilerde benim için DTS desteğinden de önemli olan alt yazı boyutunu ve rengini revize etmek için saatlerce bu forumda gezindim. Benim gibi gezinen ve cavap arayan bir çok kişininde mesajlarını okudum. Sonuç olarak son derece karmaşık ve çözümden çok biraz daha oku, önceki sayfalara bak gibi, benim gibi kişileri bu forumda kısır döngüye sokan bir sürü cevap gördüm. Ya benim durumundakiler sonucu bir şekilkde buluyorlar bu foruma bir daha hiç girmiyorlar yada çözüm bulmaktan vazgeçiyorlar.

Sorunu tanımlamak gerekirse, bizim TV'ler de uygulamayı Oyun'dan çalıştırmaya çalışırsak UDN şifresi hatalıdır gibi bir mesaj alıyoruz.
    Firmware patchleyecek dosya yok piyasade ve herkes CI+'da çalışmaz diyor patch için.
    Çocuk kısmında kopyalama ve çalıştırma yapılabiliyor ama o alt yazı için restricted bir dosya yok; olsa çalışırmı bilmiyorum.

Birileri yardımcı olur mu bilmem ama bu kısır döngüde git bak kardeşim oku oku biraz daha oku tarzı mesajlar yazmazsanız sevinirim.

Link yada net cevap verirseniz çok memnun olurum hatta dua bile ederim.

"Force Firmware Back" programını çekip çalıştırırsanız bir kere eski yazılıma dönebilirsiniz. Tabi gerek de yok, programları çalıştırmanın çok yolu var...

Oyunu doğrudan çalıştıramazsınız sahip olduğunuz yazılımla. TV ye kopyalamanız lazım. TV ye kopyaladıktan sonrada oyunu 2 farklı yerden çalıştırabiliyorsunuz. Direk çocuk menüsü birde content library içerisindeki çocuk menüsü. Bunlardan bir tanesi çalışmıyor, diğeri çalışıyor. Hangisi tam bilmiyorum bende CI var.

Restricted dosyaların bir anlamı yok. Aslında aynı uygulama sadece klasör klasör içinde o kadar. SamyGO DCA 0.2 yazılımını çekin hem restricted hemde normal için olanı. Sonra ikisini karşılaştırın. İçindeki dosyaları bir inceleyin hemen anlayacaksınız. Çalışmayan diğer yazılımları da (alt yazı gibi) o formata sokarak çalıştırabilirsiniz. (en dış çekmecedeki cldata dosyasını da incelemeniz iyi olur.)

Ayrıca CI+ patchlanır, en azından sizdeki versiyonu patchlanabilir ama bunun içinde RSADisabler yazılımını çalıştırmanız gerekiyor. Siz zaten yazılım çalıştıranız sorununuz çözülmüş olacak...
    Biraz çaba.

• quote:

................

SamyGO DCA 0.3 de ses geçişi için filmi açtıktan sonra [KIRMIZI][STOP][PLAY] yapmaniz gerekli. Ayrıca SamyGO PVR ve PVR+ yazılımı kullanıyorsanız kırmızı tuşu kullanamaz ve ses geçişi yapamazsınız!
    ...........

Üstat, benim TV Samsung LE 46B651T3W. Birkaç ay önce sayenizde T-CHL7DEUC(2005.0) Modifiye edilmiş (Sarı altyazı, geniş resim ve anımsadığım kadaıyla Telnet için Evet seçmiştirm) yazılımı yükledim.

Bu gün de SamyGO DCA 0.3 ile DTS işini çözdüm (Sayenizde). Ya da çözdüğümü sanıyorum. Ancak, dual seslerde ikinci sese geçişi yapamıyorum. Seslerini ikisi de DTS DEĞİL.

SamyGO PVR ve PVR+ yazılımı kullanıyorsanız ses geçişi yapamazsınız diye belirtmişsiniz. Ben bu durumda SamyGO PVR ve PVR+ yazılımını mı kullanıyorum?

Eğer kullanıyorsam, orijinal firmwareye dönüp tekrar DTS programını çalıştırmayı düşünüyorum. Yapacağım doğru mu olur. Ses geçişi için başka bir öneriniz olur mu?

Saygılar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Amato

Arkadaşlar ben bu 4 işlemi yapmak istiyom... :)

Yaz yaz yaz. Sonra elektrikler gitsin 10 dakka, geri gelsin. Ben o elektriği kesintiye uğratan şirketi de çalışanlarınıda yönetenlerini de !:?'^+%&/()=!#

1.Valla standart program nasıl yüklenir bir zahmet geçmiş sayfalara bakı ver. Yada TV nin kullanım klavuzuna...
    2. Evet
    3. Evet baktım silmişler nedense. Firmware patch etmek gerekiyor şimdilik. Neden silindiğine bakayım olmadı tekrar koyarım. 1 haftadır girmiyorum zaten finaller sebebiyle...

cvp için cok tşk ederim üsdat şu VıdeoAR fix için bakacam olmazsa tekrar koyarım yazmışsın sonuçu yazarsan yada tekrar koyman ne kadar zaman alır ona göre hareket edecem haber verirsen cok sevinirim kolay gelsin

• 
Sayfa: önceki 327328329330331
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.