4 çekirdekli yazılan samsung un ultarbooku ise ondanda AMD A6-1450 var. Ramleri anakarta monte edilmis. İslemci ise atomlar ile i serisinde arasında performansı olan kendine ait ekran kartı olan bir ultrabook. Modeli ise AMD Radeon HD 8250
Bu modeli ben aslında beğendim ama performansı nasil onu bilemiyorum. Aynı anda açılmış flashlı vidyoları çalıştırabilir mi ?
Film performansı nedir tam olarak bilemiyorum. Bir de bu fiyata yeni nesil intel işlemcili giriş seviyesindeki notebooklar alınabiliyor. Ama ince artilari ise SSd si var, mat ekrani var ve de serin-sessiz çalışması.
darkwaveD
kullanıcısına yanıt
benide sonda saydığınız özellikler ilgimi çekti acaba performansı nasıl ?
Yabancı forumda kullanana kişi dvd riplemiş. Onuda normal eski intel tabanlı pcsine göre 2 kat yavaş yapmış fakat serin çalıştığı içinde beğenmiş.
Orada linkleri var. Tıklayıp bakabilirsiniz…
Bir de aynı ultrabook un parlaklı ve dokunmatik ekranlı modelide var.
Ama kullanamadım. 2-4 saat süre açık 10 web sayfası, arkada office programi ile bir film açık olsa bunların yanında bir iş yapınca takılmaz ise bana göre günlük kullanım için çok iyidir derim.
alan bir arkadaş bizim için bir inleme yapsa süper olurdu.
evet fiyatı yüksek. 1600 küsürden piyasa girmişti. Geçen hafta 1399 kampanya fiyatı ile satılmıştı teknosada.
intel i3 işlemcili bir pc performans açısından almak daha mantıklı oluyor. AMD işlemçisi max. 8W güç çekiyor. Daha az elektrik harcar. Lrnovo da ise haswell işlemcili bir notebook alınabiliyor. Fiyatıda 1399. En uygun almak isteyenler 1000 sınıra yakın bir fiyat olursa alabilirler yoksa tutulacağını sanmıyorum.
Bunun ekran kartında ciddi problem var. İşlemci ve ram idare ediyor. SSD de güzel. Ancak ekran kartı donmalara ve baştan başlamalara sebep oluyor. Windows 8 - 8.1 - 10 hepsinde denedim. 3 değişik sürücü ile de denedim ama age of empires açınca 10 dakika sonra donuyor. Bu problemin bios ile de alakalı olduğunu tahmin ediyorum ancak bios bile güncellenemiyor samsung bios update yazılımı da çalışmıyor. Yani laptop üretiminden çekilebilirsin anlıyorum ama böyle desteksiz çekip gitmek de olmaz ki!