Şimdi Ara

Samsung Appsten Digiturk Play Premium 3 ay bedava (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
113
Cevap
12
Favori
19.653
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Googleye dijiturk+bedava hizmet yaz bunu mu demek istediniz der :dijiturkun attığı kazık
  • ücretsiz üyeliğin sona erme tarihi 18.04.15 diyordu şimdi baktım bir sonraki yenileme tarihi 24.02.15 diyor ücretsiz üyelik uçup gitmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turnstiller -- 15 Şubat 2015; 16:13:06 >
  • Adamlar bilgilerinizi vermediğiniz halde sizi haftada bir merkezden arayıp reklam yapıyorlar. Aramayın, numarayı silin dediğinizde peki efendim dedikten 2 hafta sonra tekrar arıyorlar. "Numaramı sildirdim hala arıyorsunuz" dediğinizde de "burası merkez, bayimiz aramıştır" yalanını söylüyorlar. 9 defa numaramı sildiler sözde. Adamların ticaret anlayışı bir şekilde kişisel bilgilerinizi alıp bir şey satana kadar tacizde bulunmak. 3 ay ücretsiz hizmet diye ömür boyu sülük gibi yapışacaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hades. -- 15 Şubat 2015; 16:43:10 >
  • Nedense hata veriyor indiriyor ama uygulama kurulmuyor
    Yükleme başarısız -112 hatası veriyor
  • samsung'dan indirip üyelik açtım, premium üyeliği bilgisayardan başlattım. samsung'dan işlem yapmam gerekiyormuş o yüzden normal ücretli üyeliğe dönmüş, saçmalık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turnstiller

samsung'dan indirip üyelik açtım, premium üyeliği bilgisayardan başlattım. samsung'dan işlem yapmam gerekiyormuş o yüzden normal ücretli üyeliğe dönmüş, saçmalık.

müşteri hizmetlerine canlıdan yazarsanız o paranızı iade ediyorlar.
  • Bende de bilgisayardan uyarı geldi kart bilgilerini girerek 5 mayısa kadar uzatın falan diye. Girdim bilgileri ama hala ücretsiz üyelik olarak gösteriyo?
  • Benim 23 Nisan olarak 3 ay tamamlanmış kendi kendine. Güzel.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 3 üzerinden şimdi 7 günlük deneme premium üyelik aktifleşti. 7 hün sonra kart bilgilerini girerek 3 ay sürenizi devam ettirebilirsiniz gibi bir yazı geldi ekrana, tamam. dedim.

Haydi hayırlısı bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamply

quote:

Orijinalden alıntı: turnstiller

samsung'dan indirip üyelik açtım, premium üyeliği bilgisayardan başlattım. samsung'dan işlem yapmam gerekiyormuş o yüzden normal ücretli üyeliğe dönmüş, saçmalık.

müşteri hizmetlerine canlıdan yazarsanız o paranızı iade ediyorlar.

müşteri hizmetleriyle konuştum ama etmediler maalesef, ben de iptal ettim.
  • ligtv izleniyor mu cepten?
  • mayısa kadar ucretsiz almıstım samsung kampanyasıyla ama habersiz iptal etmişler sanırım ucretsiz uyelık gosteriyor.
  • bende gecen gun tv den actım dıgıturk playı bır kod verdı ama nereye gırecem o kodu yahu
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.