Şimdi Ara

Samsung Androidden Kurtulmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung Androidden Kurtulmalı diyorum apple gibi kendi işletim sistemini yapması gerekir yoksa samsungun yazılımları gün geçtikçe daha kötü oluyor

• Bence android samsungtan kurtulmalı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

Bence android samsungtan kurtulmalı

Aynen. Gelisim 0

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Cok iyiydi +100

• htc one a geçtiğim güne kadar android ne biçim bir sistem diyordum

Meğer bütün sorun SAMSUNG ta imiş..

Meğer Android "yağ" gii akıyormuş
  • Tizen geliştiriyorda daha bir cihaza koyup süremedi saf androidde asıl androidin nasıl düzgün çalıştığını anlıyorsun
  • Android işletim sisteminin saf halinde sorun yok.
    Bunu ROMlarda deneyenler de kabul edecektir.
    Samsung'un kullandığı arayüz (TouchWiz) kasılma problemlerine sahip.
    Yetiremiyorlar. Eski bilgisayarların çalıştığı ramleri telefonlara yetiremiyorlar.
    Ya da o 1 GB ile telefondaki 1 GB farklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persistent Stability -- 19 Nisan 2014; 2:25:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Samsung bunu planladi Bada diye bir işletim sistemi cikardi ama beceremedi.bizlere 1000 liradan wave kaktirdi.sonuç tam bir felaket...çare iphone

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gözlemlerim sonucunda nedense androidten şikayet edenlerin coğu samsungtan dolayı.android=nexus serisi demek.sonrasında HTC one ailesi ardından xperia üst seviye cihazları yada LG nin üst seviye cihazları .stabilite olarak kabataslak bu şekilde sıralanabilir

• quote:

S4 kullanırken böyle demiyordun, General Mobile bölümünde deliler gibi övüyordun Samsung'u ? Neyse kalp kırmaya gerek yok doğru yolu bulmuşsun G2 ile
  • Yalan söylüyorsun, ben hiç S4 sahibi olmadım. Önceki telefonum S3'tü Ayrıca ben hiçbir firmayı deliler gibi övmem. Her firmayı en acı şekilde eleştiririm, fanlık sizin işiniz. Mesela LG G2'nin de GPS ve kulaklık sesi performansı bence S4 kadar iyi değil.

Samsung'a gelince tabiki General Mobile gibi çakma telefon üreten firmalardan çok daha iyi bir firmadır.

Ancak şunu da kabul etmek gerek ki çabuk soyulup dökülüp çatlayan malzeme kalitesi, gereksiz yazılım ve uygulamalarla şişirilmiş yazılımı nedeniyle Samsung telefonlar artık tat vermiyor. S3'ten ilk aldığım zamanlar memnundum, zira o kadar yüksek donanımlı bir telefon hiç kullanmamıştım, ancak uzun vadede gelen kararsız yazılım güncellemeleri, çok titiz kullanmama rağmen kasada oluşan soyulup dökülmeler, arka kapaktaki çatlamaları beni Samsung'tan soğuttu. Kendini düzeltmediği sürece Samsung'a dönmeyi düşünmüyorum.

Neyle neyi karşılaştırdığını bileceksin, GM gibi hiçbir ar-gesi olmayan, başka firmalarca üretilmiş toplama telefonları getirip doğru düzgün servis desteği bile vermeden satan firmaları Samsung, HTC, LG, Apple gibi gibi firmalarla kıyaslayan, üstelik de yalan söyleyip çamur atan insanlarla işim olmaz seni yok hükmünde sayıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 19 Nisan 2014; 3:51:23 >

• ios kapalı sistem android çok ram yiyor e napacaz biz arkadaş
  • Ben şunu anlamıyorum.ios kapalı sistem,android açık sistem olayını.madem açık bir sistemse neden rom root yapanların telefonları garanti dışı kalıyor?veya kalmıyormu? Burası tam bir muamma.

• quote:

aynen androidin adını lekeleyen samsung, platforma 1 nebze katkısı olmadığı gibi bir de 2. sınıf işletim sistemi olarak görülmesine neden oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: pix

Samsung Androidden Kurtulmalı diyorum apple gibi kendi işletim sistemini yapması gerekir yoksa samsungun yazılımları gün geçtikçe daha kötü oluyor

Az önce arayıp söyledim hazırlıklara başlamışlar.

• Samsung milletin gozunu boyamasini cok iyi biliyor.... kasasini en adi magzemeden yapan yere dusunce en cabuk hasar veren tek marka samsung... samsung cok ucuza urettirdigi telefonlarini cok pahaliya satiyor.... 2400 tl edicek neyi var s5 in.... 2200 tl edicek neyi var note 3 un.... koskaca bir sifir birde bunun ustune cok adi magzemeden uretilen kasasida cok buyuk bir dez avantaj....yere dusunce kasasinda oyuklar olusan ve kasinda soyulmalar olan telefonu neyapiyim... ayni donanimi daha iyi kasa kalitesinde ve daha uygun fiyata satisa sunulan telefonlarinda samsunga gore cok buyuk artilari olusmus oluyo.... ben yillarca samsung kullandiktan sonra lg g2 yi uzun arastrmalirim sonucunda aldim ve ben samsungdan cok cile, iskence cekmisim dedim... her konuda samsungdan ustun bir marka oldugunu gordum yillarca android piyasasinda olmayan bir markadandan bahsediyoruz.. adamlar bir telefn cikardi tam cikardi...

• quote:

+sonsuz

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yukselg

Samsung milletin gozunu boyamasini cok iyi biliyor.... kasasini en adi magzemeden yapan yere dusunce en cabuk hasar veren tek marka samsung... samsung cok ucuza urettirdigi telefonlarini cok pahaliya satiyor.... 2400 tl edicek neyi var s5 in.... 2200 tl edicek neyi var note 3 un.... koskaca bir sifir birde bunun ustune cok adi magzemeden uretilen kasasida cok buyuk bir dez avantaj....yere dusunce kasasinda oyuklar olusan ve kasinda soyulmalar olan telefonu neyapiyim... ayni donanimi daha iyi kasa kalitesinde ve daha uygun fiyata satisa sunulan telefonlarinda samsunga gore cok buyuk artilari olusmus oluyo.... ben yillarca samsung kullandiktan sonra lg g2 yi uzun arastrmalirim sonucunda aldim ve ben samsungdan cok cile, iskence cekmisim dedim... her konuda samsungdan ustun bir marka oldugunu gordum yillarca android piyasasinda olmayan bir markadandan bahsediyoruz.. adamlar bir telefn cikardi tam cikardi...

Yav he he.

• quote:

Orijinalden alıntı: yukselg

Samsung milletin gozunu boyamasini cok iyi biliyor.... kasasini en adi magzemeden yapan yere dusunce en cabuk hasar veren tek marka samsung... samsung cok ucuza urettirdigi telefonlarini cok pahaliya satiyor.... 2400 tl edicek neyi var s5 in.... 2200 tl edicek neyi var note 3 un.... koskaca bir sifir birde bunun ustune cok adi magzemeden uretilen kasasida cok buyuk bir dez avantaj....yere dusunce kasasinda oyuklar olusan ve kasinda soyulmalar olan telefonu neyapiyim... ayni donanimi daha iyi kasa kalitesinde ve daha uygun fiyata satisa sunulan telefonlarinda samsunga gore cok buyuk artilari olusmus oluyo.... ben yillarca samsung kullandiktan sonra lg g2 yi uzun arastrmalirim sonucunda aldim ve ben samsungdan cok cile, iskence cekmisim dedim... her konuda samsungdan ustun bir marka oldugunu gordum yillarca android piyasasinda olmayan bir markadandan bahsediyoruz.. adamlar bir telefn cikardi tam cikardi...

Kesinlikle Haklısın şunu sötyleme gereği duyuyorum

Androidin yeni sahipleri

lg
    sony

:)

• quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

htc one a geçtiğim güne kadar android ne biçim bir sistem diyordum

Meğer bütün sorun SAMSUNG ta imiş..

Meğer Android "yağ" gii akıyormuş
    quote:

Orijinalden alinti: s.volkan

htc one a geçtigim güne kadar android ne biçim bir sistem diyordum

Meger bütün sorun SAMSUNG ta imis..

Meger Android "yag" gii akiyormus

byrak HTC yi, allahyn discovery'sine geçince bile inanamadym yeminle.

allahyn belasy samsung yüzünden android'e küfrede küfrede sonunda iphone almaya karar verme a?amasyna gelmi?tim ios dan nefret etmeme ra?men, sonra dandik discovery'yi gördüm bi baktym ya? gibi akyyor (çünkü saf rom'a çok yakyn hafif bir rom'a sahip) gittim bi discovery aldym, S3 ü de karde?ime verdim.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.