Şimdi Ara

SAMSUNG A8 2018 VE SAMSUNG A8 PLUS 2018 ANA KONU (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
551
Cevap
8
Favori
51.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • darkoteam D kullanıcısına yanıt
    Eğer hala almadıysan Vatan'ın sitesinde 2350 lira görünüyor.ben bile dolar 3 lirayken bu fiyata aldım.bence fiyat harika hemen al.n11,gittigidiyor tarzı sitelerde bile 2600'den aşağı değil.Vatan'dan al ki arıza olursa karşında muhattap olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmetbayram5 A kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam şimdi , gördüm. Köy okulunda çalışıyorum burada , türk telekom sınıfta az çekiyor. Pencereye yaklaşınca H+ çekiyor ama yine de zayıf. Bu telefonun wifi ve şebeke çekim gücü nasıldır ? wifi neyse de şebeke çekimi iyi olması lazım. Yoksa bir de hattı taşımak zorunda kalırım. Wodafona a ya da turkcell e.
  • darkoteam D kullanıcısına yanıt
    Ben şehir merkezinde yaşıyorum doğru bir kıyas olmaz seninkiyle şebeke açısından ama bluetooth,wifi çekim gücü iyi.bundan bir süre önce s6 edge kullandım onun wifi çekim gücü bariz daha iyiydi ama s6 edge ile bu cihazı karşılaştırmak ne derece doğru onu sana bırakıyorum.fikir vermesi açısından yazdım.sonuçta s6 edge amiral gemisi a8 ise orta üst segment.



    Şebeke çekim gücüne gelecek olursak bunda bir sorun yaşayacağını düşünmüyorum.merkezden 15 km yukarıda köye de gittim ben de türk telekom kullanmama rağmen sorun yaşamadım.aslında şebeke çekim gücünü senin kullandığın telefon kabıyla da ilgili.örneğin spigen'in bazı kılıflarının telefonun wifi ve şebeke antenlerini etkilediğini birçok kişi yazmıştı.bu spigen'in her kılıfı sorunlu demek değildir ama bunu sen de test edebilirsin.ben her kılıf aldığımda testi yaparım.kılıf çekim gücünü etkiliyorsa onu kullanmam.



    Samsung a8 2018 ekran açık süresi,ön kamera,malzeme kalitesi,ses performansı,tasarım olarak seni üzmez.çıkış fiyatı 2900 idi ve bu telefon o para asla etmez.ben 2350'ye almıştım tabi o zaman dolar bu seviyelerde değildi.bence şu an bu fiyata kaçırılmaz.



    Arka kamerasından çok beklentin yoksa bu telefon güzel.tasarımı ve hoparlör konumu çok güzel.sürekli açık ekran da çok güzel.Samsung'un genelde telefonlarında kronik sorun yok.telefon çıkalı 9 ay oldu ve bu modelde de kronik sorun yok.



    Kardeşime de aldık bundan.diğer kardeşimde de a5 2017 var ve biz Samsung kalitesinden şaşmayız.abidik gubidik markaları alıp başını ağrıtma. A8 güzel telefon

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • A8 ve A8 plus arasındaki fark ikisinin ön kamerasını açtığımda A8 plus un daha iyi oldugunu farkettim ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamın aleyküm arkadaşlar. Vatan bilgisayar internet üzerinden a8 2018 aldım dün elime ulaştı. Telefon gayet güzel şık kullanışlı. Fakat ekranın sol tarafı sarımsı sağ tarafı beyaz görünüyor. Özellikle beyaz sayfalarda. Ekranda bir sorun mu var acaba telefonu değiştirmelimiyim??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatan'a git ve başka bir a8 ile karşılaştır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler tekrar selam. Bilenler vardı A8 vardı bende mecburiyetten satmak zorunda kaldım. Şimdi tekrar telefon alma arefesindeyim ama aklımda Xiaomi Mi Max3 modeli var. Evet çok büyük bir telefon 7" kadar. Kullanım konusunda çok sıkıntı çeker miyim bilmiyorum. Gün içinde araç kullanıyorum pek kullanmam telefonu genelde.

    A8'i biliyorum 3 ay kullandım çok memnundum gerçekten. Batarya olarak üzmedi beni. Max3 modelini incelediğimde de 2 günü gören arkadaşları gördüm. 10 saat ekran süresi alanları da gördüm. 5500 mAh batarya ile muhteşem değerler gerçekten.

    Kullandığım A8' Samsung TR garantili 2400'e bulabiliyorum. Mi Max3'ü de aynı fiyata bulabiliyorum. KVK garantili. Boyut haricinde tavsiyeniz ne olur.
  • Ünal kullanıcısına yanıt
    İki telefonu karşılaştırdım. Mi max 3 a8'in gerisinde bir telefon.a8'e üstünlük sağladığı en belirgin şey pil.kızılötesi sensörü olması ve arka kamera 4k çekim yapabilmesi dışında a8'den hiçbir artısı yok.aksine birçok şeyde çok gerisinde.



    Sırf pili için bu kütük gibi telefon alınmaz.o telefonu cebinde nasıl taşıyacaksın? Araç telefon tutacaklarına bile sığdıramazsın. Ben a8'i zor sığdırıyorum.



    A8'deki sürekli açık ekran bile başlı başına bir devrim.ekranı uyandırmadan saati görebiliyorsun ve bildirimleri yönetebiliyorsun.



    Teknik servis desteği,ikinci el piyasası,yedek parça temini gibi şeyleri de göz önüne al.Samsung Turkiye garantili telefon varken paralel ithalat Xiaomi alınmaz.xiaomi'nin tek artısı az paraya yüksek performanslı donanım vermesi.kamera konusunda Samsung'un çırağı bile olamaz.Xiaomi ucuzcuların talep ettiği bir marka.parça kalitesi de çok iyi sayılmaz.Mesela General Mobile genelde dandik parçalar kullanır.hemen hemen her modelde kronik şarj soketi sorunu vardır ama Samsung böyle dandik parça kullanmaz. Xiaomi General Mobile kadar dandik değildir ama Samsung kadar da kaliteli değildir.



    Bence maceraya hiç girme,dertsiz başına dert açma.A8 güzel telefon.Şu an fiyatı da uygun.ben 8-9 ay önce 2350 liraya almıştım.dolar o zaman 3 liraydı.bence bu fiyata kaçırma.hoparlör konumu bile efsane.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetbayram5 -- 18 Kasım 2018; 23:27:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kullananların bir çoğu çok iyi olduğunu söylüyor. Sorun yaşayan yok şimdiye kadar. Benim bulduğum paralel ithalat değil.

    A8'de bildiğim telefon 3 ay kullandım hiç bir sorun yaşamadım. Xiaomi'de de sorun yaşamak istemiyorum ama elktronik ürün bu ne olacağı belli olmaz.

    A6 modelini de düşündüm ama A8'den biraz daha düşük bir model olduğu için vazgeçtim. Bir de A8 diğer Samsunglara göre çok tutmadı gibi.

    Bakalım cumaya kadar kararlaştırıp black friday indiriminden denk getirirsem alıcam ikisinden birini.
  • Ünal kullanıcısına yanıt
    A8 pek tutmadı bunun nedeni sunduğu donanıma göre çok yüksek bir çıkış fiyatı (2900) olması.evet bu telefon donanımıyla,kamerasıyla o para etmezdi hala da etmez ama 2400 eder.Samsung'dan fiyat performans cihazları beklemek de yanlış çünkü bilindik ve köklü bir marka.



    Tekrar ediyorum bence maceraya gerek yok.KVK de hiç iyi bir teknik servis değil.Samsung servislerine birkaç kez işim düştü beni hiç üzmediler.



    A6 serisi tam bir rezalet seri.2500-3000 liralık telefonda mikro usb girişi var.rakip markalar 1500 liralık telefonda bile tip c kullanıyor.üstelik a6 serisinde gürültü önleyici mikrofon bile yok.Samsung bu 3 kuruşluk parçayı bile bu seriden mahkum bırakmış.



    Xiaomi'den şu an kimsenin şikayeti yok ama telefon zaten birkaç ay önce çıktı. 1 yıl dolmadan kronik sorunlar pek belli olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman cumaya kadar iyice düşünüp taşınıp karar vermek lazım. Ya maceraya girmeyip A8 alıp Xiaomi'yi sonradan ikinci telefon olarak alacam ya da maceraya girip Xiaomi alıp A8'i unutacam.
  • Samsung Galaxy A8 2018 (
    Exynos 7885 Octa-Core 2.2 Ghz / 1.6 GHz ) yoksa Samsung Galaxy A7 2018 (Octa-Core ( 2.2GHz Quad + 1.6GHz Quad ) mi alınır?
  • epey.com'dan karşılaştırınca hepsi aynı özellikte gibi.

    Sanırım bu Cuma gold rengini alıyorum.
  • byJuck kullanıcısına yanıt
    A7'de mikro usb girişi var ve hoparlör alt tarafta.alttaki hoparlör kullanışlı değil.a7'nin iyi yanı arka kamerası.



    A8 ise ön kamerada daha iyi .bence a8 al.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım tekrar a8 alacam. En uygun fiyatı bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2244 TL'ye Samsung TR garantili buldum gittigidiyor.com'dan Normalde 2388 TL. %4 indirim verdiler.. Hepsiburada.com'da 2365 TL. Yarın alıyorum bundan tekrar.
  • Ünal kullanıcısına yanıt
    hocam vatanda sepette %5 indirimle 2.184 tlye geliyo ordan al.Ben de alıcam Allah izin verirse
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WhiteCaptain

    hocam vatanda sepette %5 indirimle 2.184 tlye geliyo ordan al.Ben de alıcam Allah izin verirse
    Oo beybi beybi. Yok mu arttıran pardon indiren.

    İthalatçı garantili mi Samsung TR mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 23 Kasım 2018; 7:5:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ErselBck E kullanıcısına yanıt
    Aleyküm selam kardeşim. Amoled ekranların kullanıma dayalı bir ömrü vardır. Sendeki telefonun ya ekranında bir sorun var yada sana "Demo" dediğimiz telefonlardan vermişler. Yani mağazalarda deneme standlarında açık kalıp çalışan telefonların ekranında kısa bir süre sonra böyle bozulmalar olmaya başlıyor ekran Super Amoled olduğu için. Samsung neredeyse her modelde Super Amoled kullanıyor. Benim tavsiyem amoled ekranlı telefonlardan uzak durmanız. Garantisi bittiği zaman hem çok pahalı olur değiştirmesi hem de uzun kullanımda ekran eski parlaklığını yitiriyor ve ekranda kullandığınız şeylerin gölgesi kalıyor.
  • darkoteam D kullanıcısına yanıt
    Kronik sorun yok doğrudur. Telefonun Always on display özelliğini kullanmamanızı öneririm. Çünkü bildiğiniz üzere Super Amoled bir ekran var bu telefonda. Alway on modunda ekranda sürekli saat ve tarih gibi şeyler gözüküyor. Bu sabah akşam sürekli olduğu için gelecekte ekranda o saatin gölgesi kalabilir. Amoled ekranlar böyledir. Uzun kullanımlarda ekranda kullandığınız şeylerin gölgesi kalır.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.